תכננו טיול לגליל אבל לא יוצא

shl17

New member
תכננו טיול לגליל אבל לא יוצא

מחפש מסלול מיוחד באזור ירושלים רצוי בגובה מפאת החום אנחנו רוכבים בכושר טוב לא פוחדים לעלות ,יכולת טכנית טובה מחפשים סינגלים בכל מקום

aFish

New member
ברוכים הבאים לאזורינו ../images/Emo13.gif

סוף סוף אני יכול גם לתת לך איזה טיפ למרות שנראה לי בספק שאני ממש אחדש לך. אלא אם כן לא היית פה ממש הרבה זמן. המלצותי לפי מדרג מהמומלץ יותר ועד לפחות: 1. הר הרוח - ללא כל ספק נראה לי הכי תפור עליך מהיכרות קצרה מעל דפים אלו. עליה פראית אם הולכים על המסלול וירידה של כ8 ק"מ שכולה סינגל. 2. למרות המצב הבטחוני אבל אינני סגור עד כמה בטוח (ביטחון) יש מסלול באתר הרים שעולה דרך שמורת סנסן ויורד חזרה דרך צור הדסה, דרך הישוב מטע ומשם בעליה טכנית מאד עד דרך הקיסר. משם דרך הקיסר תספק את האדרנלין שלכם לטיול ואם לא מספיק אפשר לטפס אותה ולעלות שוב. אני עשיתי את המסלול בזמן האינתיפדה אבל אולי קצת בתמימות. אולי אחרים יוכלו לומר משהו של רמת הקירבה לשטחים. כמו שתמיד אומרים כנראה בטוח כמו כל מקום אחר. 3. מסלול לא לחלוטין הרי ירושלים אבל קרוב. מפארק בריטניה דרך שביל האלות, אל תל עזקה בקטע מאד טכני, מעלה החמישה, הר שוכה (גבעת התורמוסים) וחזרה. גם מסלול זה נמצא בפירוט בהרים תחת מישור החוף והשפלה דווקא ומכונה "בין שוכה לעזקה"). 4. עוד מומלצים מהרים באיזור ירושלים: מסלול שמונת המעיינות מהסטף, נחל חלילים סינגל נחמד. אני מחר דווקא בצפון...הקרוב
טיול נעים.

shl17

New member
הכל חוץ מהר הרוח עשינו לא מזמן

כנראה שנתחיל שם ונתפזר לאןשהו אחר אנחנו רוכבים בערך 60 קמ לטיול של יום שישי כך שהר הרוח לבדו לא מספיק מחפשים רעיונות למקומות היור גבוהים בגלל החום הצפוי בכל אופן תודה

nirsam

New member
עוד סינגל על הר הרוח

לדעתי עדיף כשיורדים את הר הרוח לא לקחת בפיצול שמאלה לסינגל האדום אלא להמשיך עם הכחול! הוא ממשיך כדאבל נחמד עוד קצת, אח"כ עולים קצת ברגל לכיפה סמויה ויורדים בסינגל עם נוף יפה ורכיבה מאתגרת . הסיבה שהוא נחמד יותר היא שההתמודדות הטכנית מקורה בשביל ולא בדרדרת שעליו כמו באדום. בסופו מגיעים למפגש שבילים במפגש הנחלים יתלה - חמישה בו אפשר להמשיך עם הכחול ולחזור בטיפוס לשלוחה של נווה אילן (ול 20K קיצור)או להמשיך ולרדת על 20K המקורי עד מבוא חורון. מה שלא תעשו - תהנו! ניר

shl17

New member
טיול באזור י-ם

עשינ את 20k אדום אבל כמו סתומים בכוון ההפוך כך שאת הסינגל הנחמד עלינו במקום לרדת אחכ ירדנו בשביל השחור שיוצא ממעלה החמישה לכיוון נחל כפירה שביל רחב ומהיר משם ירדנו לעין כפירה בסינגל הירוק ,צריך ללמוד אותו טוב ואז נתן לרכב את כולו אנחנו קצת פחדנו מהתהום לנחל כפירה אז פה ושם ירדנו מהאופניים עין כפירה שופע מים מקום ממש יפה משם בדקנו את נחל כפירה בסינגל האדום מתחיל מאוד נחמד אבל בהמשך נוסעים בערוץ צריך בןלם קדמי שבולע סלעים ואז אפשר לרכב רוב הזמן בהמשך יש קטע לא רכיב של כ800 מטר עד לשביל הרחב שעולה לנטף לא בדקנו את המשך הסינגל האדום אבל מלמעלה הוא לא נראה משהו ביקור קצר בעין נטף ויאללה לאוטו לנוה אילן פעם הבאה נרד את הסינגל מהר הרוח למבוא חורון ומשם נמשיך הלאה (לא ב20k אדום כי חוץ מהסינגל לא השתגענו) אגב האם מישהו ניסה את הסינגל השחור שיורד מהר עזרר למבוא חורון?

arnonke

New member
אל תוותר על הצפון, שווה להתאמץ

ואם מתארגן טיול לגליל שלח הזמנה

shl17

New member
לא ויתרנו אנחנו המון בצפון

פשוט מישהו היה צריך להיות בתא בסוף היום בדכ בעונת הקיץ אנחנו בגליל העליון או בצפון הגולן(עונת הדובדבנים קרבה במהירות)

למעלה