ברוכים הבאים לאזורינו ../images/Emo13.gif
סוף סוף אני יכול גם לתת לך איזה טיפ למרות שנראה לי בספק שאני ממש אחדש לך. אלא אם כן לא היית פה ממש הרבה זמן. המלצותי לפי מדרג מהמומלץ יותר ועד לפחות: 1. הר הרוח - ללא כל ספק נראה לי הכי תפור עליך מהיכרות קצרה מעל דפים אלו. עליה פראית אם הולכים על המסלול וירידה של כ8 ק"מ שכולה סינגל. 2. למרות המצב הבטחוני אבל אינני סגור עד כמה בטוח (ביטחון) יש מסלול באתר הרים שעולה דרך שמורת סנסן ויורד חזרה דרך צור הדסה, דרך הישוב מטע ומשם בעליה טכנית מאד עד דרך הקיסר. משם דרך הקיסר תספק את האדרנלין שלכם לטיול ואם לא מספיק אפשר לטפס אותה ולעלות שוב. אני עשיתי את המסלול בזמן האינתיפדה אבל אולי קצת בתמימות. אולי אחרים יוכלו לומר משהו של רמת הקירבה לשטחים. כמו שתמיד אומרים כנראה בטוח כמו כל מקום אחר. 3. מסלול לא לחלוטין הרי ירושלים אבל קרוב. מפארק בריטניה דרך שביל האלות, אל תל עזקה בקטע מאד טכני, מעלה החמישה, הר שוכה (גבעת התורמוסים) וחזרה. גם מסלול זה נמצא בפירוט בהרים תחת מישור החוף והשפלה דווקא ומכונה "בין שוכה לעזקה"). 4. עוד מומלצים מהרים באיזור ירושלים: מסלול שמונת המעיינות מהסטף, נחל חלילים סינגל נחמד. אני מחר דווקא בצפון...הקרוב
טיול נעים.