תכנסו בבוקר ותצחקו...

Lcapone

New member
תכנסו בבוקר ותצחקו...../images/Emo9.gif

כבר הייתי בדרך למיטה, ופתאום נזכרתי באמרת סבתא מצחיקה מאוד: "אחרבה קולו קה נו פדו" תרגום מילולי: הכה בישבן שלא נפח ( או בעברית בסיסית יותר: תרביץ לתחת שלא הפליץ...) הכוונה: להעניש מישהו על לא עוול בכפו אני בטוח שזה יצחיק אתכם על הבוקר... והיידה, תתרמו קצת שירים, מתכונים, ביטויים, ובעקר את נוכחותכם. אי אגורה מי וו ור חדשות אי דוספואס יה וו איר א דורמיר

../images/Emo122.gif צחקתי בפעם השניה

מישהו כתב כבר את האימרה הזו. ואם מדברים כבר על קולו... אז אבא שלי היה אומר "אסטה טיינה און פנדרו גרנדה" פנדרו למיטב ידיעתי זה תוף... ככה כינה את הדשנות (
קפון ראיתי שפירסמת את הפורום שלנו בפורום אחר בתפוז - יוזמה מבורכת. סונייר= sonyar= לחלום.. הולכת לחלום

ganeden

New member
גם בוואלה היה פירסום בפורום

שאני משתתפת בו, וכך הגעתי. תודה ל"שיר" שפרסמה.

RORGAD

New member
אחרבה קולו

בואנס נוצ´ס קפון אגורה ויני דה אל קנטרי אסטובי אן "ריקודי עם" מגוסטי מונצ´ו אי מלדי לו קה אסקרביטס אי מריי מונצ´ו, אמא לה אוטרה סמנה, אותרה פרסונה לו אסקריביו

רשל

New member
חחחחה מוכר ומקורי והנה לך עוד ../images/Emo26.gif

לו קטנמוס דה מזל. אל קבואן מזל טיינה נונקה לו פיידרה סי נאדה נו קלדו דה אבס, הם לא כל כך מצחיקים אבל הם ביטויים מהבית, נוצ´דה בואנה.

avielss

New member
יא לואסקריבי יו אן אל דף קודם../images/Emo9.gif

אגורה וו אזר @כל הזכויות שמורות

Lcapone

New member
טיינס רזון מה אולבידי

אז מייד אתקן את הקרדיט בפינת הפתגמים. הגיל שלי מתחיל לתת את אותותיו כנראה...

רותי ב.

New member
אי-יו מי-אריאי סקונדה וס. ../images/Emo26.gif

קוואנטו מאס - מאס מז´ור.

avielss

New member
מה זה תתקן?../images/Emo46.gif

טעית?תשלם יו רסיבו אי צנקס אי מיזומן

Lcapone

New member
כיוון שהבאתי אמרה שאביאל הביא בעבר

אז בבקשה פיצוי: " נו לי מיריס אל קולור- מירה לה סבור" תרגום מילולי: אל תסתכל בצבע- הסתכל בטעם והכוונה: אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו ועוד אחת: קידרסי אל חכם- אין תשעה באב קי סיאה" תרגום מילולי: הרב ידרוש את דרשתו אפילו יהיה זה בתשעה באב הכוונה: אדם שאומר את אשר על ליבו- בכל מצב (האמת- הכוונה לא ממש ברורה- אתם מוזמנים לתקן ולהוסיף)

רשל

New member
מירה קומו אמפסימוס אל דיה ../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

אי הקואלו אריווימוס פין הגורה: 1. מדיו דייה אסקרויטיש עברית אז איפה המטרה. 2. קנס אסטה פרטה מכשפה יה מבינו אינירווס פורקה לדתש רספונדוס (תגובות)או קיו סה בובה אי נו סטו אנטנינדו לו קקרה דיזיר (סי אס אסטו אז פרדון) 3. בענין הטרושי - במלעל זה הבאתי, במלרע זה חמוצים, ומי לא זוכר את הטרושי שמכרו בכניסה לחופי ים מלפפון 1 בכוס בתוספת המיים של אותם חמוצים וקובית קרח, ובדרך כלל הם מכרו באותו דוכן גם אטרמוזיז.זוכרים. 4. קנס שוש . 5. המשך (נדמה לי שאומרים כקונטוניה) דיה בואנו בלנקו אי אלגרה הטודוס אי נו סקרה קוזס פרטס אי אנגוסיס אין אסטה פורום, נו טנגו רזון. ||
|

RORGAD

New member
טרושי אי אטראמוזיז

אך קה טנטו מאסטו דאסקאריסיינדו דה אקל טיימפו, יו מאנגרנדסי אן לו אי אביה און אומברה קה מוס ונדיה אנסינה אל טרושי, אן אל אנוראנו, קון און פדסיקו דה בוז אי מוזוס מוס גוסטאבהמוס מוי מונצ´ו. סגונדה אין אסטה אסקריביינדו אנגוסיאס? פינהגורה נו מלדי דינגונה אנגוסיה, פואדי סר נו וידה? קה טיינגס נוצ´ס בואנאס

רותי ב.

New member
מונצ´ה רזון טייניס, רשליקה,

1. אין איבריו סקריבימוס קוואנדו נו סבמוס קומו אז לה מזמה פאלאברה אין ספניול, אי קוואנדו אי מואבי ג´נטיס, קי פרימי אריספונדר-לוס אומפוקו אין איבריו סי-נו סאבן מונצ´ו די לה לינגוה לדינו. 2. אי יו נו-אינטנדי פורקה פרימי אקי א-טראיאר ´אצ´וס פרטוס´, אי פור אסטו אי אוטרוס פורומים. נו אס אקי איל לוגאר, קון תודה לה-הונור. 3. פור אל טרו-שי, גראסיוס
4. שוש אס קונוסידה קי אלגונו אוטורו די לוס קי סקריבין אקי. 5.
אי-טייניס רזון.

למעלה