תכנסו בבקשה זה נורא חשוב לי

תכנסו בבקשה זה נורא חשוב לי

אני רוצה לספר לכם על תאונה קשה שעברה שחקנית מפורסמת שנורא נורא קרובה לי !!!!! טוב אז אולי אתתם מכירים את השחקנית קוראים לה אליענה בקייר והיא משחקת בשיר שלנו ובין היתר השתתפה בפרוייקט וואי!!! אליענה כיום בת 23 אך בגיל 19 היא עברה תאונת דרכים קשה שנגרמה מחוסר זהירות של נהג אוטבוס מטומטמם. בעת שאליענה חצתה את הכביש במעבר חצייה וחושב לציין שהקפידה ל זהירות והסתכלה לצדדים לפתע הגיע אוטובוס ופגע באליענה. אליענה נלקחה לבית חולים איכילוב ושם אושפזה למשך תקופה מסויימת כאשר היא מחוסרת הכרה . הפגיעות של אליענה היו קשות - פגיעת ראש ועפמיים דום לב. הרופאים אמרו שאליעהנ תצטרך לעבור שני ניותחים כעבור הניתץוח הראשון אמרו הרופאים שרק אחרי שאליעהנ תעבור את הניתוח השני יידעו מה יהיה איתה.. אליענה אפילו הייתה בקומה (מוות קליני ) במשך זמן מסויים. אליענה השתקמה במשך חצי שנה מהתאונה הקשה ולמזלינו הרב הדבר היחידי שנשאר כיום כזכר מהתאונה הוא העובדה שאליענה אבדה את חוש הריח. אליענה נצלה בנס והתאונה הזאת קרתה רק בגלל סיבה אחת רשלנות של אותו נהג אוטובוס מפגר ומטומטם....!!!! הייתי חייבת לשתף אתכם בזה כי אליענה נורא נורא חשובה וקרובה לי כמו שכבר אמרתי.ץ.. אפילו בתשדירים שהיו ברשת לפני מספר חודשים ואליענה ספרה בהם על התאונה.. אם למישו גם יש את הקטעים האל הוהוא יודע מה אני מדברת והוא יוכל לשלוח לי אותם למייל או משו אני אודה לו מאוד.. מחכה לתגובות חן

מוזר לי מאוד העניין שאוטובוס פתאום

מופיע ללא שראו אותו. אוטובוס הוא כלי רכב מאוד גדול והוא נצפה למרחקים אבל שוב, לא מכיר את התאונה ואת הסביבה שבו קרתה התאונה ולכן לא שולל את דברייך. לצערנו מכת המדינה בעיקר בכביש אלו נהגי האוטובוס ונהגי המוניות שהם נוהגים על הכביש כאילו הם לבד. מה שנותר לי הוא לאחל רפואה שלמה לחברתך ושלא נדע עוד מקרים כאלו.

למעלה