תכנסו דחוףףףףף...

God help us

New member
תכנסו דחוףףףףף...

אז ככה... בגלל הלחצים של הקבלות והדחיות וההודעות המזעזעות:)))) בוא ניזכר בדמיות מסרטי הילדים...:))) כן להתואשש קצת ולהיזכר בימי הילדות :))).... למשל :- גברת פלפלת:)) אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת:)) או מושמוש:)) ושאר הדמיות:)) יאלה ... תרשמו כמה מהם:)

danc18

New member
אני עף ויודע גם לצחוק (?)

שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כל כך ואם תשיר לי שיר אקפוץ ארקוד ארחף באוויר כדי שתשמח!! בין טיפות המים, טוב לי כך כפליים עוד מעט אבוא. בין טיפות המים, נהדר כפליים אבל אני כבר פה!!! נראה לי שקצת עיקמתי את השיר, אבל ניחא..

Rulaa

New member
../images/Emo204.gif אז בוא אלי פרפר קטן

אל תברח ושב אצלי ביד ! לא יודעת אם זה נכון :) אני רק מנסה

nitzan111

New member
פרפרים ברוח הקרה

שהתעייפו ירדו ישר אליי, הם נחו קצת שמעו סיפור, וגם שתו טיפה של צוף אז בוא אלי פרפר נחמד, שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תפחד טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו משהו כזה
המחסן של כאילו "במחסן החדש של כאילו תסתכל אתם לא תאמינו כוכב שעכשיו רק גילינו. כמוני ככה קוראים לו אדון כאילו אתכם יארח וכמוני יתן לו יד, כמוני הוא כמעט כמוך וכמוך אין עוד אף אחד.." גינת ההפתעות (עם מיכל ינאי וציפה ושפיץ איך אהבתי את זה..) "בתוך הרעש שבעיר בין כמה רחובות יש גינה אחת קסומה גינת ההפתעות תתקרבו אל הגינה מיד תוכלו לראות איך צומחים בה סיפורים והרפתקאות. השמש כל הזמן עולה בגינת ההפתעות כל פגישה היא התחלה של ניסים ונפלאות בגינת ההפתעות" בלינקי ביל "...הי הי בלינקי ביל דוב קואלה לא רגיל זריז כמו תן חזק כמו פיל, כולם עם בלינקי ביל. אז בואו לבלות עם בלינקי והחבורה פלאף ונתי רז וספלוג' היה או לא היה. שובב גדול *משהו שאני לא זוכרת* וגם לצחוק יכול הוא נהנה מכל דבר ומבלגן הכל, אך לא תמיד הכל נפלא יודעים בחבורה, יש אסונות ומסתורין היה או לא היה... (או משהו כזה)...." אוטובוס הקסמים "לחגור חגורות, הלוואי שזה יהיה טיול רגיל הפעם, עם פריזל לא לדאוג... יוצאים שוב אל הדרך עם פריזל לטייל זה תמיד מתחיל רגוע עד ש היא מתחילה להשתולל... טסים אל השמים נוגעים בכוכבים אז בואו מתחת למים לומדים על החיים, אז בואו איתנו באוטובוס שלנו מהרו לשבת כי לא תרצו לרדת, הדקו היטב ת'חגורות כאן הכל יכול לקרות אנחנו פה בשביל לחקור יש הרבה סיבות לזכור... אז בואו איתנו באוטובוס הקסמים..."

Trollet

New member
שאלתיאל

תמייייד תמיד שמח ויש לי גם תשובות לכל השאלווות! השיר מוקדש לאושרית :)

Rulaa

New member
A whole new world a new fantastic

point of view , no one to tell us no or where to go :) א ל א ד י ן !

Tinks

New member
Enfant du soleil

aaaahahaha Esteban, Zia, Tao, les Cites Dór הסדרה שעושה חשק לטוס לדרום אמריקה...

God help us

New member
אבא בונה:)))) את זה הכי אהבתי:)

כמה נעים בשעת סיפור. השעה הכי נפלאה. כך לשבת סביב ולהקשיב. לסיפור של אבא בונה. כשהוא מתחיל רק לספר. את ליבנו הוא שובה ...:)))))) או נילס והחברים:)))

למעלה