תכנסו-דחוף!

yellow cheese

New member
תכנסו-דחוף!

עם מי לדעתכם צריך אביב גפן לעשות דואט לשיר כלשהו ואיזה שיר?! ================================================================ אני אישית חושבת שאביב צריך לעשות דואט עם חברה שלי - מיכל כהן! יש לה קול מדהייייים... הם יכולים לשיר יחד את "שנינו שווים"... זה יכול להיות גדוווול.... תשננו את השם... "מיכל כהן"... היא עוד תהייה זמרת גדוווולה... ואל תשכחו ממי שמעתם עליה לראשונה... (מהגבינה המגניבה!)

תודה על המחמאה,אבל אנשים תקשיבו:

מיכל כהן זה לא מספיק בימתי וביינתיים השם המקצועי הוא מיכל תותי ומי יודע מה יהיה עד שאני אתפרסם-אמן!! ותודה שירליה צהובה שכמותך, מיכלי.

shay or eli

New member
הדואט של הלייף:

אביב גפן ויהורם גאון!!! כן! מה שאתן שומעות! זה יהיה שיא המגניבות! ובקשר לשיר: ובחן, פה יש התלבטות. אם רוצים ללכת על בטוח (יחסית כמובן לדואט הזה) אז הם צריכים לשיר את "עורי עור" כשגאון שר את הפזמון ("עורי עור, עורי עור מולדת אהובה...") וגפן את השאר. אבל אם אנחנו רוצים ממש להתפרע... אז הם ישירו את "עכשיו מעונן" (תתארו לעצמכן את גאון צועק "אנחנו דור מזויין!"). תודו שגדול...

yellow cheese

New member
קודם כל היי!!!!! ../images/Emo39.gif

שנכנסת לפורום וברוך הבא... הרעיון ענק....!!! מקורי במיוחד! שילוב מנצח.... הדור המזויין.... והדור המיושן!!! GOOD!!!!!!!!!! שילוב בין מוזיקה של אמא שלי למוזיקה שלי.... :) שלך תמיד, שירלי....

אביב גפן ויוסי עדן!!!!!!!!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה