תכנסו דחוף!!!

תכנסו דחוף!!!

היי, אני אדוה אני בת 10 ואני חדשה פה. יש לי שאלה שמאוד חשובה לי, אז ככה, אני כבר הייתי במחזמר "מרי לו" כשיבז"ז(ככה כותבים את השם שלה לאחר החתונה עם גיא זוארץ?) שיחקה בו, ומאוד נהיניתי, וכמו שאתם בטח יודעים גם יבז"ז משחקת לפעמים וגם מיכל אמדורסקי משחקת בו לפעמים, אז השאלה שלי היא אם מישהו יודע באיזה ימים מיכל אמדורסקי משחקת כי אני רוצה ללכת שוב ולראות גם את מיכל אמדורסקי. אז רק מי שיודע שיענה אל תגידו לי סתם ימים, תודה מראש, אדוה

aMiRi GiRl

New member
הייי

כעת מי שמשחקת את התפקיד של מרי לו זו רק מיכל אמדורסקי מפני שיעל עזבה את ההפקה. אז כל פעם שיהיה מרי לו מי שתהיה בתפקיד הראשי זו מיכלי :) אם תלכי אני מאד מקווה שתהני :) כי עם מיכלי..זה מדהים!

תודה רבה רבה תכנסו

בגלל שהיא התחתנה היא עזבה או בגלל שנמאס לה? מי שראה את המחזמר עם יבז"ז בטח זוכר את הקטע שאומרים לה משהו על השדיים הענקיים שלה, האם זה ככה גם עם מיכל?

היי אדוה, מה קורה?!

התפקיד של מרילו נשאר אותו התפקיד גם עם יעלי וגם על מיכלי
יעל התחילה את התפקיד ואחרי זמן מה מיכל נכנסה בתור המחליפה אבל בעצם הן התחלקו באותו התפקיד. גם לאילנה אביטל יש מחליפה (אפילו שתים) שעושות את אותו התפקיד של קלרה, כל אחת בדרך שלה, אבל בעיקרון זה אותו התפקיד.גם לאביטל ליבני יש מחליפה (אלה) וגם לטלי אורן (סיגי). גיא זוארץ בעצם החליף את אמיר פיי גוטמן ועכשיו הוא (בדיוק כמו מיכל) קיבל לעשות את התפקיד בעצמו,זאת אומרת גם יעל וגם אמיר עזבו את המחזמר. אז נכון שגיא ואמיר משחקים כל אחד בדרך שלו, אבל זה עדין נשאר אותו התפקיד.בקיצור, מה שרציתי להגיד פה זה שהטקסט לא משתנה ומאוד שאווה להמשיך ולבוא לראות את ההצגה גם אם אמיר כבר לא משחק וגם אם יעל כבר לא משחקת, כל מחליף הוא שחקן בפני עצמו, וכל שחקן במחזמר הזה (כולל כל הרקדנים) הוא שחקן מדהים!! מקווה שעזרתי לך להבין יותר מה הולך שם חיחי.. יערה :)

אצלי הכל סבבי בבי ו...

מה קורה איתך? הכל בסדר? תמיד חוזר לך אותו חלום חלום בשם מרילו?(חחחחחחחחחחחחחחחח)

למעלה