תכנסו, זה דחוף!!!

dra cool la

New member
תכנסו, זה דחוף!!!

טוב, אנשים, כפי שכולנו שמנו לב, כבר ממזמן, הפורום שלנו, זכרונו לברכה, מת!!! כבר יומיים אפ'חד לא שם פה הודעה, ושומדבר חדש לא נכתב, וזה כבר משעמם!!! אז הנה, אני מתגאה להכריז, בקול גדול: סתם שירשור!!! חוקים: -מותר, ורצוי, לפתוח שרשור חדש. -מותר לנצל כל הודעה. -מותר לשים תמונות. -מותר לכתוב מה שרוצים. -מותר להוסיף קבצים. -הכל מותר, אם זה קשור לטאטו בדרך כלשהי. אז בבקשה, אני שם את ההודעה הראשונה ב"סתם שרשור", ואני שם בה תמונה נחמדה, של אלא, טאטו. אני מצפה מכן, שתכנסו, תקראו את ההודעה, תגיבו ותמלאו בחזרה את הפורום שלנו בחיים!!!

Sapir00sh

New member
אל תדאג...

נחיה אותו...(כן בטח!)... סורי על ה"אופטימיות" המופרזת..אבל זה נראה לי המצב... אהה שמעו בדיחה: משוגע אחד לוקח בקבוק אקונומיקה ומתחיל לשתות ממנו. חבר שלו עובד לידו וצועק לו: "לא! זאת אקונומיקה!", אז המשוגע עונה לו..."תרגע...זאת קליה".

dra cool la

New member
תסלחו לי, אבל......

כן, בטח! אם אפ'חד לא ישים הודעה, לא משנה איזו, על הדיסק החדש, או תמונה יפה שהוא מצא באיזה אתר, או אתר נחמד עם כל מיני דברים, הפורום שלנו ימשיך להיות מת. רק לי אכפת פה? אני ממשיך, אני שם תמונה, ומצפה שתעשו ככה גם אתם! (דרך אגב, אני ממש, אבל ממש לא אוהב את התמונה הזאת!)

dra cool la

New member
צריך עזרה.

מישהו'י מכם יודע, איך מגדירים את החצאית הסקוטית של טאטו בya shosla s uma? אני צריך את הצבעים של הבד! איזה צבע החצאית? איזה צבעים הפסים? באיזה סדר? תודה, למי שיודע.

adber

New member
לפי דעתי - לא לנה ולא יוליה........

צריכות להיות השטן כי שתיהן מלאכיות, במיוחד י ו ל י ה ! ! !

מה שנכון נכון !

שתיהן מלאכיות (במיוחד יוליה....) ומה שעוד נכון שצריך להחיות את הפורום ! יאאלה חבר'ה להתחיל לשרשר, לדבר, להתווקח ועוד ! העיקר שהיה בנושא טאטו ! כי טאטו זה אנחנו !!!!

למעלה