תכנסו זה חשוב!!!!!!!!

תכנסו זה חשוב!!!!!!!!../images/Emo142.gif

תראו היום התאומות בנות 16 אבל כשהן היו בנות 12 בערך בדרכון לפריז אז הן התנשקו צרפתית, זה לא נראה לכם מוקדם מידי לגילן? היום בסדר, אבל בגיל 12?!?! אז אני מפחדת שעוד שנתיים שלוש הן יתחילו לעשות סרטים עם קטעים...איך לומר...לא לילדים! זה יהיה נורמלי בגיל יותר מאוחר, אבל אני מקווה שהן לא יעשו טעות ושאנשים לא ידחפו אותן לעסקים האלו...

taltoli

New member
את מקשיבה לעצמך!?

בגיל 12 זה נורמלי לחלוטין להתנשק צרפתית.... וחוץ מזה עוד שנתיים שלוש אני מניחה שקהל היעד שלהם לא יהיה ילדים והם יתעסקו בסרטים רציניים יותר

Nomero Uno

New member
הן לא התנשקו צרפתית ב"דרכון לפריז"

זאת הייתה הנשיקה הראשונה שלהן בסרט אבל זאת לא הייתה צרפתית למרות שזה גיל מתאים להתנשק צרפתית חוץ מזה לא נראה לי שהן יעשו סרטים "לא לילדים" לפחות בחמש השנים הקרובות בגלל רוברט ת´ורן המטרה של החברה שלהן היא לעשות כסף ואת רוב הכסף עושים ממוצרים ולא מסרטים אז כיוון שסרט כזה ידחה קהל מעריצים די גדול לא נראה לי שת´ורן יאשר סרט כזה

*Ginny Weasley*

New member
זה נורמלי בגיל 12...

אבל לא הייתי עושה את זה פעם ראשונה בסרט... זה מפדח איימים..... הנשיקה הראשונה שלך אמורה להיות כשאת מאוהבת לא כשאת משחקת ואין לך רגשות כלפי אותו בחור, לפחות הפעם הראשונה..... זה חלק מההקרבה של המקצוע.. כנראה.

OLSEN GIRL

New member
זה נורמלי לגמרי...

יש לי כבר כמה ילדים במחזור בני 12 שהתנשקו צרפתית

PURPLE CHICKEN

New member
אממממ.... כמה דברים... ../images/Emo98.gif

יש משהו במה שהיא אומרת... בכל זאת- גיל 12 זה גיל די צעיר להתנשק והקטע שאנשים לא יגררו אותן לעשות דברים שהן לא מוכנות- זה מאוד נכון! אבל... אל תהיי בטוחה שהן יעברו לסרטים "עם קטעים" כי כרגע לפחות הסגנון שלהן ממש לא כזה!!! וחוץ מזה- מי אמר שעוד שנתיים שלוש את עדיין תעריצי אותן?.... אבל... משהו שלי יותר הפריע- הן התנשקו בסרטים בגיל 12 מה שבטח לא הייתה נשיקה "אמיתית"... תחשבי מה זה שאת הולכת וכאילו מתנשקת עם איזה שחקן שכרגע פגשת עוד לפני שהתנשקת עם מישהו שבאמת רצית! זה בטח מוזר בשבילהן... בכל מקרה- אני מסכימה גם אם זה שהן עושות הכל מוקדם אבל לא צריך להגזים... בכל זאת זה רק סרטים לילדים ונשיקה צרפתית (שהיא אפילו בטח לא צרפתית...) זה לא כזה סיפור!! ו...זהו....

דבר ראשון הן היו בנות 13 שם ו...

דבר שני מה הקטע? יש בנות שמתנשקות צרפתית בגיל 11 זה לא שהן עשו סקס או משהו ואם עוד שנתיים 3 הסרטים שלהם יהיו יותר רצינים זה לא כזה מוזר הן יהיו כבר בנות 18-19 וזה בסדר יחסית אני התנשקתי צרפתית מגיל 12 וככה זה מלא בנות זה לא שאנחנו פרוצות או משהו זה פפשוט ככה וזה בא מאהבה וסבבה חוץ מיזה תחשבי על זה שהן מסכנות והנשיקה הראשונה שלהן לא הייתה עם מישהו שהן באמת אוהבות אלא רק לצורך לשחק בסרט וגיל 12 זה גיל בסדר גמור להתנשק והן היו שם בנות 13 אז מה הקטע פה?

ליוני

הן כן התנשקו צרפתית בסרט זו הייתה נשיקה בפה מסובבת לא סתם וחוץ מיזה הן היו בצרפת אז הן התנשקו צרפתית סתם חחח לא קשור אבל הן כן התנשקו צרפתית

omer wild

New member
יש לי משהו להגיד...שממש לא נכון !!!

אם לא שמתם לב הנשיקה שלהן לא הייתה ממש "צרפתית" זאת הייתה סתם נשיקה בפה !! ואני חושבת שהן דסקסו קצת עם השחקנים שהן עומדות להתנשק בפעם הראשונה!! ואם אני לא טועה למרי קייט היה קצת קשה עם הנשיקה !

Nomero Uno

New member
זאת לא הייתה הנשיקה הראשונה שלהן

זאת הייתה נשיקה ראשונה שלהן בסרטים הן התנשקו לפני זה

כן מאיפה אתה יודע? יש לך הוכחות?

אם הן היו מתנשקות צרפתית לפני כולם כבר היו יודעים מיזה חוץ מיזה באתר של מוטי ובעוד הרבה אתרים היה כתוב שהנשיקה הראשונה שלהן הייתה בפספורט לפריז

motib4

New member
זה מאתר כלשהו...

כתוב את זה בכמה אתרים עם עובדות. אני מאוד מקווה שזה נכון ושהנשיקה הראשונה שלהן הייתה אמיתית ולא מבויימת.

מריה12

New member
זה נורמלי!! יש לי חברה ש...

היתנשקה צרפתית צרפתית עם לשון באמצע כיתה ד´!! חח אבל עכשיו היא לא נותנת לבן לנשק אותה אפילו על השפתיים.. :)

PURPLE CHICKEN

New member
תאמיני לי..... ../images/Emo8.gif

כמעט כל אלה שמתנשקות צרפתית בגיל 11-12 עושות את זה רק בשביל הקטע ולא ממש מתוך אהבה... כי הן פשוט חושבות שאם הן יתנשקו אז הן מאאגניבות ובנים יאהבו אותם... אולי זה נכון - אבל תתנשקו רק מתוך אהבה! ולא בגלל לחץ חברתי או דברים כאלה... אל תעשו את הטעות הזאת! אתן באמת רוצות לזכור את הנשיקה הראשונה ככה?... ואני כמעט בטוחה שהנשיקה של מרי קייט ואשלי ב"דרכון לפריז" הייתה הראשונה שלהן!!

מההה?!!?!?!?

אנשים!!!!!!!!! אתם קולטים על מה לעזאזל קיבינימאט אתם מדברים?!?!?!?!?! קודם כל ילדה שמתנקשת צרפתית בגיל 12 תגדל ליהיות איך אני אנסח את זה... הטוי של כל אחד... אתם קולטים על מה אתם מדברים?!?! לילדים בגיל 12 לא צמחה שערה אחת אפילו על הרגל אז כבר הם ייתנשקו צרפתית?!!?!??!! אני בשוק פה...!!!!!!! חוצמזה, זה כל כך ברור שהם לא התנשקו צרפתית בדרכון לפריז כי אפילו הסרטי מבוגרים הארוטיים רואים שהם מתנשקים על הפה!!!!! איזה בולשיט!!!!! כל שחקן שמכבד את עצמו לא יתנשק צרפתית ואם אתם רואים את זה בסרט אז שילמו לו על זה הון תועפות! אז ככה שילדה בת 12-13 לא תתנשק צרפתית בסרט שלה!!!!!! תחשבו איזה שם ייצא לה?!!?!? וגם כשקלואי התנשקה עם לנון ראו שזה היה רק שפתיים אז את רוצה שבגיל 12, 3 שנים לפני זה, היא תתנשק צרפתית?!?! ככה ניראה לכם שהיא תרצה את הנשיקה הראשונה שלה?!?!?! אנשים אני לא מאמין מה שאני קורא פה... הדור של היום לא כמו הדור של פעם!!!!! בושה וחרפה ואם ימחקו לי את ההודעה הזו אז תעבירו לעצמכם את המסר טוב טוב טוב טוב למוח הקטן שלכם!!!!! goddddddd

Alexis14

New member
מדברעם על מישו פרימיטיבי

כנראה שכחת איך זה להיות בן 12... בגיל 12 את כבר מגלחת את הרגליים... בגיל 12 זה נורמלי להצתרפת! אני אישית לא הצתרפתתי בגיל 12 אבל מלא חברות שלי כן וזה נורמלי! ואני מקווה באמת שהנשיקה הראשונה שלהן הייתה מתוך אהבה ולא מתוך תפקיד. ובקשר לזה ששחקנים מכובדים לא מצתרפתים- Wake up and smell the roses כאילו- ראית פעם סרט? ג´וליה רוברטס, בראד פיט, מה שתרצה. ובלי קשר- נשיקה צרפתית בגיל 12 לא תוביל לסרטי פורנו בגיל 18!

למעלה