תכנסו זה חשוב!!!!!!!!

ענבר 2002

New member
אוקיי תקשיבו..

אני אולי לא התנשקתי בגיל 12 אבל בהחלט התנשקתי בגיל 13 ואכן הן היו בנות 13 אהה והנשיקה כן היתה נשיקה אך לא צרפתית כול אחד יכול להבחין בזה הן אולי עשו את הצורה הזאת של ההזזה עם הראש הצידה ועצמו את העינים אבל חברים כולם רואים שזה היה בלי לשון !!!!!!!!

Starting Skater

New member
מה הקטע שלכם??????

אז היתצרפתה, כולה אפשר לחשוב, כאילו שבגלל זה צריך להפסיק לחיות, מה קרה היתנשקה? גם אם זה מבויים וגם עם לא, זה לא שזה פעם ראשונה שהם עשו אהבה או משהו, זה אפילו לא משהו שזוכרים כל החיים... אני לא זוכר מתי הייתה הפעם הראשונה שלי, אז נכון כשזה פעם ראשונה אז מתלהבים וזה ויש כזה כמו פרפרים בבטן כשחושבים על זה למחרת אבל זה נעלם תוך שבוע אני בטוח שהם יתנשקו עוד מיליוני פעמים בחיים שלהם אז ככה שזה לא כזה חשוב וזה רק נשיקה בשפתיים ונגיד גם עם הלשון, זה לא שהם נגעו זה לזה באיברים המוצנעים והתחרמנו כולה נשיקה, ביג דיל....

*Ginny Weasley*

New member
וואי.... אתה מדבר כמו אחד בן 80

בנות היום בגיל 12 יותר מפותחות.... למקרה שלא נפגשת עם אנשים בגילי מזמן. הנוער היום יותר משוחרר, ויש לזה יתרונות וחסרונות מסויימים. ואחת שמתנשקת מאהבה בגיל 12 לאו דווקא תגדל להיות זו** או משהו בסגנון.... זה לא משקף כלום. וכן... מה שאמרת די נשמע גרוע

למעלה