תכנסו! כל מי שמעונין...

תכנסו! כל מי שמעונין...../images/Emo13.gif

אוקיי, כל מי שמעונין להצתרף למועדון "אשלי ומרי-קייט" שיכתוב לי את הפרטים הבאים: איי-מייל, שם פרטי, וזה בערך הכל כי לא צריך הרבה פרטים, כי זהו מועדון איי-מיילי. עכשיו מה זה בדיוק המועדון הזה? מועדון שבו אני שולחת לכם עידכונים, חדשות, תמונות, כתובות של אתרים, ברכות לחגים, ועוד.. כמובן שכל התמונות וזה הן על התאומות. יהיו גם תחרוית לדוגמא התחרות הראשונה תהיה למצוא שם מדליק וקליט למועדון. ויהיו עוד הרבה תחרויות עם פרסים כמובן. יהיו גם מפגשים לדוגמא אני מודיעה לכל מי שבמועדון שיש מפגש ביום שלישי בשעה 5 בצ´אט התאומות אולסן, ואתם באים ואז אנחנו עושים כל מיני חידונים ותחרויות ומכירים אחד את השני. בקיצור-מועדון כייפי, ללא תשלום או משהו כזה, כל מהב שצריך זה קצת פרטים והרבה מצב רוח. אז מי שרוצה שיכתוב לי במסר(בשביל לא לפתוח שירשור חדש..) ואם הוא לא יודע איך אז שיכתוב בפורום. זהו! מקווה שתהיה היענות גדולה...

מרי kate

New member
רעיון ממש טוב! כל הכבוד!

שלחתי לך את הפרטים שלי במסרים... ועוד הפעם כל הכבוד
נ.ב מתי המועדון יתחיל?

omer wild

New member
רעיון נחמד...אבל אני לא מעוניינת...

סורי שרונשו´ש...פשוט אי לא אוהבת כאלו דברים
אבל אחלה של רעיון

RinRan

New member
כל הכבוד שרונוש../images/Emo70.gif

ח"ח על המועדון
אבל אני לא אוהבת מועדוני מעריצים... (כמו עמר) סורי...
אבל רעיון מאד יפה
כל הכבוד

תודה!!!!!!

המועדון יתחיל מתי כשיהיו לי לפחות ארבעה או שלושה ילדים, אבל ביינתים הרבה לא רוצים
לא נורא אולי אחרים רוצים! אני כבר רושמת אותך, ושולח תלך ולכל הפורום
ע-נ-ק. תודה על התגובות!

חחח...

שולחת חיבוק (
) לך ולכל הפורום, חחח..זה מה שניסיתי להגיד..אבל לא יצא מובן...אני עדיין לא פותחת את המועדון כי אין מספיק אנשים..אבל רשמתי אותך בכל אופן...

מרי kate

New member
למה אתם לא מגיבים???

זה לא יפה! שרונוש רוצה רק שיהייה לנו כיף ומעניין ואתם לא מגיבים. לפחות תגידו שאתם לא רוצים או שזה רעיון טוב... נ.ב עוד הפעם, הרעיון מצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה...אני מבואסת..

חשבתי שיגיבו..
....
למרי-קייט, תודה על התמיכה
תגיבו!!!! פליז!!! אני חשבתי על זה הרבה זמן...

boli bop

New member
אני.......

אשמח להיות חברה במועדון הזה. הוא נמע נחמד מאוד... שלחתי לך את הפרטים במסר.... ממני רומי

לכולם!!!!!!

המועדון נפתח
יש שלושה ילדים ביינתיים: אריאלה(רואה כפול) רומי(boli bop) אליסה כץ(מרי-קייט) מי שרוצה להרשם עוד יכול. מי שנרשם עוד מעט יקבל איי-מייל ראשון. אה...ותודה על כל המחמאות
במיוחד למרי-קייט
המון
והמון
(זוכרים מי שרוצה להרשם.....מסר איי-מייל או הודעה..)

boli bop

New member
לשרון ! דחוף !

קיבלתי הודעה ממך אבל היא לא נפתחה ולא רואים שום דבר תשלחי לי עוד פעם. בבקשה

motib4

New member
רעיון נחמד. ../images/Emo45.gif

לא הגבתי כי לא הייתי כאן. צמתי.
ואני מציע לך לחכות קצת- עשרה-חמישה עשר ילדים זה מצויין. אבל 3?
בכל אופן, שלחתי לך מסר.

טוב.....שלחתי לכולם! תכנסו

לכל מי ששלחתי לי איי-מייל (מוטי, אריאלה, רומי, אליסה,) האם קיבלתם את האיי-מייל? האם קיבלתם אותו עם השיר ועם הרקע? עם לא תגידו לי וגם אם כן תגידו לי חחח

למעלה