תכנסו לאי די אף 2000

jedi knight

New member
תכנסו לאי די אף 2000

נכנסתי היום וראיתי דברים חדשים באתר בין היתר ראיתי ששיפצו קצת את המידע על חילות אז אני ממליץ להיכנס לאתר ולראות זה דווקא נחמד !

מזלט

New member
שלחתי להם

את הפירוט על ירפא ב תחפשו תחת ``חדש``... מאוד מומלץ ומהנה גם למי שלא מתמיין לטיס. חבל רק שהם חותכים דברים שלא מוצאים חן בעינהם..

מזלט

יכולת לחכות ולשלוח את הפירוט על ירפ``א ב לאתר החדש שמקימים חברי הפורום רפאל וג.ג. זאת עוד הזדמנות לקרוא לכל משתתפי הפורום שעברו כל סוג של גיבוש/מיון/ראיון לשתף את שאר המלש``בים ולכתוב על כך. שני גיבושים שחסרים ב-IDS2000 הם גיבוש חובלים ושלדג. כל מי שהשתתף באחד מהם מוזמן לכתוב. בנוסף אנשי מגלן (שלפי מה שהבנתי מגיא יצאו לחסל את ערפאת או משהו כזה) יכולים לכתוב על גיבוש יחטיות צנחנים.

Casus Belli

New member
צודק בהחלט

צודק... אני מת כבר לראות קצת אינפורמציה על גיבושי שלדג ויח``טיות צנחנים... תכתבו ותחסכו לנו (המלש``בים) הרבה מתח ולחץ...!

רפאל 17

New member
כסוס

אני אישית מבטיח לך שנעלה את הגיבושים באתר שלנו, שהוא יקום( ממש בקרוב, עניין של שבוע). ואני רוצה שחברי הפורום כאן יהיו שותפנים באתר ושכל אחד יוסיף הרי זה אתר שנועד לכל המלשבים, ואין כמו מלשבים וחיילים כדי לבפק מה קורה. אגב כסוס- אני משער שהגיבושים האלה ממש דומים לגיבוש מטכ``ל או משהו כזה... רפאל

טל עדתו

New member
אני יכולה גם לעזור! :cool:

אני יכולה לתת מידע על היום מיון שהיה לתפקידי לחימה התנדבותית - תפקידים קרביים של לחימה לבנות בתור אחת שהשתתפה בהם, ובכלל על התפקידים הקרביים לבנות ועל משך ההכשרה והשירות הקרב ובא. איך לפנות אליכם כדי שתוכלו להכניס את זה לאתר החדש שלכם? טל.

רפאל 17

New member
לא נורא

אני מניח שבמרצה שנרצה בלעדיות על זה, נבקש ממזלט שיגיד להם להוריד את זה מהאתר שלהם, ונשים בשלנו. אגב אנחנו מתכוונים להראות טיפה חומר מסווג( נגיד לצייר את ``המכונה``), דבר שרק יכול לפרסם את האתר. רפאל

למקימי האתר העתידי

בתור התחלה רצינית, אתר צריכים לסרוק את הארכיון של הפורום בצורה מקצועית ויסודית (אתם יכולים לחלק את העבודה בין מתנדבי הפורום) ולעשות COPY&PASTE לWORD למשל, ואחר כך כבר לערוך את זה ולרכז את החומרים התואמים לחוד.. תמונות אתם יודעים בטח מאיפה להשיג (אם מותר לקחת משם) WWW.ISAYERET.COM גיא

רפאל 17

New member
כן צריך לעשות את זה...

אבל בינתיים אני לפחות התחלתי עם הדברים הבסיסיים: הגעה לכושר, וכל מה שקשור בזה...צריך להתחיל עם הדברים הקטנים, להקים את האתר עליהם, ואז להוסיף מלא חומר... אגב בוא לצאט משעמם לי רפאל

liorle1

New member
לגבי האתר החדש?

לא הבנתי למה לא להקים אותו כחלק מ -IDF2000. הרי בזה הוא עוסק לא?

למעלה