תכנסו צריכה את עזרתכם..

mono12

New member
תכנסו צריכה את עזרתכם..

הי בני עולה לכיתה א הוא מגיע מגן שפתי ומאוד התקדם והוא עולה לכתה א רגילה (מאוד שמחה וגם חוששת...) לפי כל הדוחות הוא צריך עדיין תגבור קלינאית תקשורת אני גרה בחולון נרשמתי במכון שפר הם אומרים לי שיש המתנה של 4 חודשים יש 400 ילדים בהמתנה אבל אני רוצה עכשיו אולי יש פה מישהו/י מכיר/ה מכון טוב בחולון שהמתנה מהירה כי אני לא רוצה לחכות אולי יש פה משהו/י נותן/ת שעורים פרטים במחיר סביר אני אשמח לכל תשובה

Diana M

New member
קלינאית תקשורת

להלן כמה הצעות: א. בדרך כלל קופות החולים מודעות לזמני ההמתנה הממושכים ולכן עובדים עם כמה מכונים או אנשים פרטיים, בררי בסניף שלך לאן עוד את יכולה לפנות. ב. ילד שהיה בחינוך המיוחד בוודאי זכאי לסיוע במסגרת סל שילוב בכתה א'. פני ליועצת בית הספר עם המסמכים ובקשי כי יעלה לדיון בועדת שילוב. יש סיכוי סביר שאם השרות קיים במתי"א שלכם, תקבלי את השרות בבית הספר. בהצלחה בכתה א' דיאנה

mono12

New member
הי Diana M

בבית הספר היתה לי פגישה עם היועצת נתתי את כל הדוחות והיא אומרת שלא בטוח שהוא יקבל יש ילדים לפניו שלפני שנה "בלה בלה בלה" אני לא מסתמכם על מה שהיא אמרה אני הולכת קדימה ורוצא לתת את הכל לילד זה שהפסיקו את הכיתות המשולבות פשוט חוצפה גם ככה אני מתה מפחד איך הוא יסתדר מחממה של 12 ילד לכיתה חדש שהוא לא מכיר אף אחד 33 ילד אני מקווה שיהיה בסדר ניגשתי למכון שפר עובד יחד עם קופת חולים וגם המתנה רבה עד שהמסמכים מגעים לקופת חולים והיא אומרת לי לפחות המתנה 4 חודשים משתגעת מהמדינה הזאת כבר

למעלה