תכנסו תקראו ותעזרו...

יריב*

New member
תכנסו תקראו ותעזרו... ../images/Emo9.gif

אז ככה, העזרה שאני מבקש ממש לא קשורה לנושא הפורום, פשוט חיפשתי איפה לפרסם את זה, ולא מצאתי חדר מתאים, אז אמרתי אני ינסה פה, כי היום פירסמתי הכל פה, אז ככה... אני נימצא בבית ספר במגמת קולנוע, וחופש נתנו לנו לכתוב תסריט! ומשום מה, כמה שאני ילד יצירתי, המוח שלי נסתם. אז פה אתם ניכנסים לתמונה, למי שיש כל רעיון, אני אשמח לשמוע, אם זה סיפור אמיתי, חלום או כל דבר, אבל תנסו שהוא ישאר בגדר מציאות, כי בסופו של דבר אני גם צריך להפיק אותו לסרט, אז בבקשה רק תרשמו את הרעיון ואני בטוח שאני משם יצליח לזרום, (זה לא התסריט הראשון שלי) ואם אני באמת יצליח לרשום משהו יפה, אני מבטיח לפרסם את זה פה... אז בבקשה עזרו לי!!!! שלכם יריב/ נועם!

peachy

New member
ל - יריב* ../images/Emo13.gif

לפני שניתן לך הצעות לתסריטים, חשוב יותר שנדע איזה סוג של תסריט אתה רוצה לכתוב, דרמה/ קומדיה/ מותחן/ אימה/ פסיכולוגיה/ סרט עם אמירה פוליטית (שלדעתי משעמם להחריד). אם קשה לך להחליט אז תנסה לחשוב על איזה רגש אתה רוצה לעורר באנשים שיראו את הסרט שלך, או שפשוט תבחר בסוג שאתה הכי מתחבר אליו. תחשוב על זה קצת וכבר נמשיך משם… בהצלחה peachy

Ms. Librety

New member
לפי דעתי אתה צריך

לבסס את זה איכשהא על החיים שלך. יהיה לך קל יותר לכתוב את זה , ותוכל להתמודד עם מה שקורה לך הצןרה קלה יותר... ובתור אחת מקורית, אני הייתי עושה משו על איזה בחור שמגלה את מיניותו, ע"י זה שהוא מתאהב בחברו הטוב ביותר... משהו כזה... משהו... פרובוקטיבי!!!

../images/Emo98.gif לא...לא נראה לי... ../images/Emo18.gif ../images/Emo62.gif

למרות שזה קוסם, לא? העניין הוא שזה יהיה שקוף מדי, לפי דעתי. חשבתי להציע לך משהו כזה, אבל יש בזה סיכון, כאמור. אם אתה מוכן לקחת אותו, בהצלחה. אולי תנסה משהו שירמוז, אבל בצורה מאד מתוחכמת, על הנושא, משהו כזה שרק מי שיתעמק בנושא, יוכל אולי להבין את המשמעות. עכשיו, כל זה טוב ויפה, אבל מה תכתוב?! מה שעולה לי בראש זה סיפור של אהבה (סטרייטית, אוף
) בין צעיר וצעירה, מעין סיפור כזה של אהבה בלתי אפשרית, כנגד כל המוסכמות, חרף כל האיסורים וההגבלות - משהו סטייל רומיאו ויוליה (אבל שלא ימותו בסוף!) רק ש...שיט! התחיל הכי גאים! פאק! נמשיך אחר כך.

יריב*

New member
תודה רבה לכם!

כן, באמת תודה, על העזרה. אז ת´אמת, זה לא משנה לי כל כך אם זה יהיה דרמה קומדיה או כל דבר אחר.. פשוט רעיון. דבר שני, הקטע שאני יכתוב על בחור שמגלה את המיניות שלו, ומתאהב בחברו הטוב... קצת.. איך אומרים, אני לא רוצה שזה ישלח מסרים על עצמי, ואנשים יתחילו להשוות את אותי לדמות, אני עדיין לא מוכן לזה. אז בסוף מצאתי רעיון, אז תודה לכם. אני כבר בעמוד 16, ואני צריך עוד שני עמודים, ככה שאני מסודר, אז תודה רבה לכם שלכם יריב

../images/Emo6.gif ספר לי על מה כתבת!!! ../images/Emo39.gif

מצטער שלא חזרתי אלייך....שכחתי...

למעלה