תכנסו תקראו ותעזרו...!

יריב*

New member
תכנסו תקראו ותעזרו...! ../images/Emo9.gif

אז ככה, העזרה שאני מבקש ממש לא קשורה לנושא הפורום, פשוט חיפשתי איפה לפרסם את זה, ולא מצאתי חדר מתאים, אז אמרתי אני ינסה פה, כי עד היום פירסמתי הכל פה, אז ככה... אני נימצא בבית ספר במגמת קולנוע, וחופש נתנו לנו לכתוב תסריט! ומשום מה, כמה שאני ילד יצירתי, המוח שלי נסתם. אז פה אתם ניכנסים לתמונה, למי שיש כל רעיון, אני אשמח לשמוע, אם זה סיפור אמיתי, חלום או כל דבר, אבל תנסו שהוא ישאר בגדר מציאות, כי בסופו של דבר אני גם צריך להפיק אותו לסרט, אז בבקשה רק תרשמו את הרעיון ואני בטוח שאני משם יצליח לזרום, (זה לא התסריט הראשון שלי) ואם אני באמת יצליח לרשום משהו יפה, אני מבטיח לפרסם את זה פה... אז בבקשה עזרו לי!!!! שלכם יריב/ נועם!

אתה במגמת קולנוע... המממ...

אני בתשקורת. אבל אנחנו לומדים קולנוע גם כן. תקרא דברים של אתגר קרת. תמיד עוזר לראות את הרעיונות המשוגעים שלו. הכי אהבתי את "הקייטנה של קינלר" שאני נשבע שבתור מתנה ליומולדת 18 אני מקעקע את העטיפה עלי
תחשוב, איזה סיפור בא לך לספר? סיפור על דמויות, פעולה, מתח? חוץ מזה, כמה עמודים אמור להיות התסריט? יש לי כמה רעיונות בראש, אבל הם יותר דברים שאני שומר לקומיקס למתי שאני יוכל לצייר ברמה סבירה ואז אני אולי ינסה לצייר אותם. בשבילך... המממ... בואו נראה... פעם היה (באמת) אנרכיסט אחד, באקונין שמו. בגיל צעיר הוא גילה את המשיכה שלו להרס, ומתוך הרס ליצירתיות (יש קשר הדוק בין השניים). הוא האמין במהפכות, בחזרה לאינסטינקטים הבסיסים של האדם, וכל זאת במסגרת המאבק ברוע. הוא היה רץ ברחבי אירופה בחיפוש אחר מהפכות לארגן, משטרים להפיל. הוא לא כתב יותר מדי על התאוריות שלו, אבל פעם כתב קצת, משהו שנראה לי יכול להיות גרעין טוב לתסריט: הוא כתב על מפגש (שלא התרחש במציאות אי פעם) של אנרכיסט בדרכו להפגנה. בדרך עוצר אותו שוטר, ושואל אותו לאיפה הוא הולך האנרכיסט אומר "למהפכה". השוטר שואל איך יעשה את המהפכה, והאנרכיסט עונה "איני יודע". השוטר שואל איך לפי דעתו הם יצליחו לעשות מהפכה ללא תוכנית, והאנרכיסט ענה "אש המהפכה תנהיג אותנו". כלומר - בלהט הרגע יפעלו, ודרך הספונטניות הזו יצליחו. נראה לי שיש כאן גרעין טוב לפיתוח, לתסריט שמרכזו בפיתוח דמויות, דרך השיחה. השוטר, והאנרכיסט. אם תרצה אני יכול לשלוח לך עוד חומר על באקונין, שיתן לך קצת יותר רקע. מר מומין שהולך לעשות מהפכה, אבל מרוב ספונטניות שכח איפה

FRESH FRUIT

New member
הקייטנה של קנלר??? בדיוק קניתי!

הו! הא! איזו מקריות משעשעת..
הפרי הטרי- שהיה מעוניין לחשוב שיש לו את מי לחבק.

MARMELAD

New member
אוחחח הסתבכתי

חשבתי חשבתי חשבתי וכל התסריטים שעולים לי לראש ם של תוכניות שכבר ראיתי בטלויזיה...... אבל הנה משהו מקורי לדוגמא: קח בחור ועוד בחור או בחור ובחורה שים אותם בעבודות מייאשות בת"א תן להם קצת כסף שלח אותם לאינטרנט קפה שים אותם אחד מול השני תן להם להתכתב באותו האתר בלי לדעת מי הוא מי סדר להם אהבה וירטואלית לוהטת שנמשכת ע"פ כל התקופה שלהם בת"א הדבק את אמא של הבחור בסרטן תן לו לכתוב לה מכתב פרידה מדהים בעוצמתו דרך המחשב לקום ולצאת מהחנות ובזמן שהוא מתרחק המלצמה מתבייתת על הבחורה/הבחור השני שקורא את המכתב ובוכה או מה שלא יהיה *אפשר להוסיף מפגשים וירטואליים ברמה של "חלום" או "פנטזיה"... כדי לתת עוד שכבה לסרט ואז כשהוא מתרחק במציאות גם הדמויות בחלום נפרדות איך? ישר לערוץ 2? MAREMELAD

למעלה