תכנסו!!!!!!!!!!!

תכנסו!!!!!!!!!!!

תשמעו כולם הייתי בפורום 11 בסמטמבר, והם כתבו שם שאם מסתכלים טוב על תמונה אחת אתה רואה פרצוף כזה של שטן, אז הסתכלתי הרבה, המון וגיליתי שיש שמה באמת מין פרצוף של שטן...וגם אחותי הסתכלה ועשינו הגדלה בתוכנה אחת וראינו שם מלא דברים, הכל בתוך אותה תמונה, ראינו אישה שמסתכלת כאילו מתוך בניני התאומוים, ראינו באמת דמות שנראת כמו שטן מחייך חיוך. וראינו פרצוף ענק עם עיינים מעל מגדלי התאומים, ראינו את הפרצוף הזה בתוך העשן שעלה מהתאומים. ראינו מלא דברים וגם ילד מחייכך ראינו, בקיצור הכי מפחיד זה השטן המחכיך והאישה שנראת כמו רוח שיוצאת מתוך מגדלי התאומים. אולי תחשבו שאני משוגעת אבל עם תסתכלו טוב טוב אולי תצליחו לראות ואם לא אני יגדיל לכם את זה בתוכנה. הנה התמונה.

RinRan

New member
ראיתי פעם...

...תמונות שממש רואים בבירור את השטן מלפני המגדלים, אבל כמובן שזה רק עריכת המחשב........

לא אבל זאת תמונה לא ערוכה

זאת תמונה ששם איזה עיתון או משהו לא נראה לי שהיא ערוכה נ.ב. ראית? כאילו את הדמויות?

omer wild

New member
אני ראיתי את התמונה כבר לפני שנה !!

חברה שלי הדפיסהאותה במחשב והקיפו את פניו של השטן בעיגול ! וזה היה ממש מפחיד...

RinRan

New member
לתמונה הזאת התכוונתי וכמובן שזה...

עריכת מחשב...!

omer wild

New member
בקשר לתמונה שמוטי שם !! ../images/Emo166.gif

הציור שהם הוסיםו בצהוב כאילו גוף וכל זה
אלו סתם הוספות שמרחוק נראות אמיתיות...כי בעצם רואים בברור רק את הפנים

אוי גדדדדד ../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

איזה נוראאאא כיאלו תחשבו חס וחליליה עם זה היה קורה לכם???טפו טפו טפו מקווה שהיום אף אחד לא הולך למקום גבוה אני חייבת ללכת עכשיו אז אני ידבר איתכם מחר
יו אוול

מריה12

New member
התמונה שמוטי שם, זאת תמונה ערוכה

זה לא אמיתי בכלל!! גם לא הפנים.. אבל התמונה ששרון שמה שהיא ראתה שם דברים.. זה כבר יכול להיות הגיוני, כי זה ממש לא נראה ערוך..

gsh10

New member
דחוף לכולם

התמונה שמוטי שם היא לא ערוכה ולא כלום רואים שזה עשן ויש לי את התמונה בגודל יותר גדול ופשוט רואים ב 100% שזה לא ערוך

למעלה