תכנסו!!

moranush86

New member
תכנסו!!

יש ליוסי שיר עם לאה שבת מהדיסק החדש שלה - "לעוף כמו ציפור", יש לי את השיר אבל אני רוצה אותו במחשב... מישהו יודע איך משיגים אותו באינטרנט?

יש לי את השיר המדהים הזה

כנסי אליי... דואט מקסים! "לעוווווווווף כמו ציפור,לשמור על האור, לפתוח את הלב"

17avital

New member
למורן

את מכניסה את הדיסק למחשב, כשנפתח המסך שמיעה את יכולה ללחוץ על העתקה, יש כפתור כזה או משהו וזה מעתיק לך את השיר לפי מספר רצועה.

moranush86

New member
אביטל מותק!!

אם היית רואה בהודעה הקודמת, זה מה שבדיוק עשיתי... אבל בכל זאת - פעם הבאה, תשתדלי לא לעזור... פעם שעברה שניסית היה לא טוב. נשיקות

17avital

New member
נשמה בחזרה אליך

אני לא זוכרת מתי נסיתי לעזור לך אבל לא משנה...... אם הית עושה את זה הקובץ היה יורד לך למחשב אבל כנראה לא עשית את זה נכון

19n

New member
כנסי...

אני חושב ששני החברה האלה צודקים. תבקשי ממשהו עזרה אני בטוח שאת פשוט לא הבנת את הרעיון........

moranush86

New member
הבנתי את הרעיון...

וזה מה שעשיתי והשיר כן נכנס למחשב אבל משום מה הוא לא נצרב לי... עשיתי את זה כבר בעבר עם שירים אחרים ואז צרבתי וזה צרב בסדר גמור, אבל השיר הזה לא נצרב לי... אביטל - תעשי לי טובה טוב?! זאת אני מורןותאמיני לי שהעזרה שלך עושה רק רע!!! ו... אל תפני אלי יותר טוב??? תודה.

19n

New member
אה אז זאת בעיה בפני עצמה

יש לך בעיה עם התוכנת צריבה. תגידי את מורן שהיתה גם בפרויקט בצוות 6???

19n

New member
מגעילה???

תדעי לך שזה היה פרויקט לא מסודר ומפגר שאף אחד כולל כל הראשי קבוצה לא הבין אותו נכנסו לשם אנשים שאוהבים מוזיקה ויצאו משם מבולבלים וכמעט ולא שמעו עליו, היו שם גם הרבה אנשים שרצו להרוס אבל לפי מה שראיתי זו היתה חוויה לכולם וכל מי שהיה שם תקופה ארוכה יצא מבין במוזיקה שבלי כל קושי יכול להיות עיתונאי או איש יחסי ציבור והאנשים שם הכירו הרבה זמרים וככה הם הגיעו אל האולפן שחבר שלי עובד בו בניו יורק ולעוד עשרות אולפנים ואת עוד תראי מה יצא מזה, מוקדם מידאי לדבר אבל זה עוד יהיה גדול כי הם אהבו את הרעיון ופיתחו אותו. תדעי לך שבזכות האנשים האלו שהיו בפרויקט יהיו כמה זמרים צעירים שאף אחד לא מכיר והם עוד יהיו מפורסמים ברמה בינלאומית.

moranush86

New member
אתה רוצה להגיד לי אם נהנתי או לא?!

אני לא אהבתי את התקופה הזאת והיא הייתה בשבילי תקופה מגעילה ומין הסתם אני יודעת על מה אני מדברת ואני יודעת מה אני מרגישה אז תעשה לי טובה טוב?!? אני מבינה שאתה מנסה לחפות על מישהי פה, אבל זה באמת שלא עיניינך... ומצטערת על הכנות, לא משהו אישי. את העיניינים שלא קשורים אליך,, תשאיר אום חוץ לתחום שלך כי זה מתחיל להרגיז, תודה

למעלה