תכנ"ש:)

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אין זמן לנשום ../images/Emo4.gif

ראשון
בצפר מעשרה ל9 עד 3 וחצי ללמוד לספרות לעבוד על תרגילי נשימות עם אמא קלאסי מ7 עד רבע ל9 להקה מ9 עד 10 ורבע כי אני חייבת לישון
שני
לא מאמינה שזה כבר הגיע... מקווה שיהיה בסדר... יוצאים ב7 וחצי ככה משוהם,שני שיעורים ואז... [אני נורא מיסתורית אבל בטוחה שתבינו לבד
] חוזרת לבצפר למבחן בספרות ושעתיים קומפוזיציה
חזרות של רינת ב8 וחצי עד 10 וחצי
שלישי
בצפר מ8 עד 3 ככה יש מצב שחוזרת הבייתה/ישר הולכת מהבצפר לחזרות הגנרליות להופעה של רינת בת"א מ16:00 עד 21:00
רביעי
בצפר מעשרה ל9 עד 2 וחצי/3 ככה מקווה להגיע הבייתה ולהתארגן ב16:00 יוצא האוטו לת"א לחזרות עד 21:00 אולי נספיק לחזור לסטודיו לשיעור של הלהקה
חמישי
בצפר מ8 עד 2 חוזרת הבייתה להתארגן ואז לחזרות בת"א עד 21:00 אולי אני אספיק לחזור לפוינט..מקווה מאד
שישי
בצפר מ8 עד 2 להתחיל ללמוד לפסיכולוגיה שיעור פרטי ב4 וחצי ארוחת ערב אצל סבא וסבתא [אולי אני אנהג סוף סוף?
] לישון אצל החבר/הוא פה
שבת
ללמוד לפסיכולוגיה כללל היום ב17:00 יוצא האוטו לחזרות הגנרליות האחרונות בת"א עד 22:00 יום ראשון פרימיירהה
שבוע מעייף.

AnGeL DoLlY

New member
שבוע לחוווץ הולך להיות

ראשון- להביא כסף למתנה של שוח מבחן באנגלית להגיש עבודה באזרחות שיעור נהיגה על שעתיים של קולנוע (הייתי חייבת) לדבר עם רועי מתי הוא חוזר מהבקו"ם, רוב הסיכויים שהוא יקפוץ לבקר כל הערב ללמוד לביולוגיההה שני- לבקש אישור מהבימאית להגיע יותר מאוחר ללהקה כי אני פאקינג חייבת ללמוד לביולוגיה ואין לי זמן בגרוש, אני לומדת עד 15:30 באותו יום
ואם יהיה זמן לעבור על הפרזנטציה שלי בחיבור-מה טוב! שלישי- מיונים לאשכול מבצעים ופיקוח בירפ"א א'. נקווה לטוב
לחזור הביתה ולחרוש את חיי לביולוגיה אם, ורק אםםם יהיה מצב שאני אסיים לפני, אז לנסוע לפרימיירה של ידיד בלהקה צבאית של חיל מודיעין בבסיס בגלילות, הלוואי שיצאאאאאא. רביעי- מבחן בביולוגיה להכין פרזנטציה בחיבור חמישי- להקה, הצגה בקמארי "משחקים בחצר האחורית" עם הכיתה :) ושישי להתחיל ללמוד ל05 אם אני רוצה לעבור את ה80 בבגרות! ואחכ god knows

../images/Emo122.gif

א: יומולדת לבן קבוצה שלי., פנימייה ב: מבחן במתמ', פנימייה ג: יומולדת לחברה(1), נשארת להסעות שניות לעשות סקירה ספרותית לביופות]; ד: יומולדת לחברה(2), פעולה. ה: יומולדת לחברה(3), מבחן בסוציו', צריך להגיש איזו עבודה בהיסטוריה, אני לא באמת מצליחה לעשות אותה, ומיום חמישי עד שבת/ראשון יש סופ"ש בפנימייה.

אין לי זמן לנשום.נדמה לי../images/Emo71.gif

איזה שבוע עמוס.. ראשון- ביצפר עד 13:00 ישיבת מש"צים עד 15:00 בערך אחה"צ לחרוש למתמטיקה לחשוב מה עושים עם היומולדת של הילה 18:15-21:00 שיעור היפהופ בסטודיו שני- ביצפר עד 14:30 ללמוד למתמטיקה 16:00 תור לאורטודנטית 19:00-21:00 שיעור פרטי במתמטיקה שלישי- ביצפר עד 13:30,מבחן במתמטיקה[נגמר!הקלהההההההה] אם יש פעולה אז עד 15:15,אם לא אז לא אחה"צ אנערף...ללמוד להיסטוריה לעשות משו עם היומולדת של הילה רביעי- ביצפר[יומולדת להילוש!:)
] אני יוצאת מביצפר ב11:00,תור למכון הלב בטח אני אלך לשתות משו עם אמא בקניון... ללמוד קצת להיסטוריה 15:00-17:00 מחוייבות אישית לוניראלי שאני אלך לסטודיו כי בטח יהיה תיומולדת של הילוש:) אם אני אלך בכ"ז אז 18:15-21:00 שיעור ג'אז חמישי- ביצפר עד 13:30,מבחן בהיסטוריה לנסוע לחיפה[בסימן שאלה גדול..] שישי- ביצפר עד 12:00 אחה"צ אין לי מושג,ללמוד לשל"ח או משו... בערב ככל הניראה מסיבה של הילוש:)
איפושהו: בטח גבות לסיים את "רודף העפיפונים" להביא לאחיות של טלצ' את הבגדים

SuGaRBabe1

New member
לא משהו מעניין מדי

ראשון- מתישהו לקפוץ לסבתא, אולי קוסמטיקאית אם אני אספיק... אחה"צ כנראה נפגשת עם הבנות מהבסיס בסינמה סיטי לסרט ובלאק :) בערב בטח אפגש עם החברות אם אני לא אחזור מאוחר מדי.. שני- חוזרים לבסיס... אין לי כוח לנסיעה :[ ישנים קצת ואז משמרת לילה.. כל שאר השבוע כנ"ל..... ושבוע הבא כנס משתחרריםםםםםםםם :))))))))

little shorty

New member
לא מי יודע מה

ראשון - עובדת בבוקר, אולי גם בערב. שני - עובדת בבוקר, אולי גם בערב. שלישי - עובדת בבוקר, אולי גם בערב. רביעי - עובדת בבוקר, אולי גם בערב. חמישי - עובדת בבוקר, חייבת להסתפר, אולי גם לקנות כמה דברים לצבא, משכורת אז אולי ללכת לפתח את ה-400 תמונות שלי.

יואו, אני מפוצצת בהתרגשות.

ראשון- בי"ס, מבחן גדולגדול במתמטיקה (שסופסוף יהיה מאחוריי
). אח"כ להישאר ולקרוא ולחכות לאבא, ואז רופא שיניים. אח"כ לחנוך את קניון קרית אונו החדש, נראה לי שאבקש מנועה להצטרף אליי. בערב לאפות עוגיות וזה. שני- (מיה אני ממש מצטערת, צריך לבטל, אני אדבר איתך כבר)יום עיון בבית ווהלין, פולין וזה. אח"כ עומר באה לכל היום. שלישי- עוד יום ווהלין וזה, שאחריו אסע לאדם להכין עוגות ועוגיות כל היום ויהיה כזהההה כיף!!!! רביעי- יום מגמה. אח"כ להישאר לצלם תרגיל לשיעור צילום אם יהיה זמן, ואח"כ גיוס כספים להפקות. חמישי- בי"ס, במידה ולא צילמתי ביום רביעי את התרגיל אז בחמישי. ואין לי מושג מה עם שאר היום. נראה לי פליי דייט עם קופר.

the mush

New member
יותר מידי../images/Emo4.gif

ראשון: שיעור נהיגה ראשון[!!!!!], היסטוריה עולים. שני: פסיכולוגית על הבוקר, ואז- או שנוסעת למיונים. או לשון עולים. שלישי: מיונים?/פעולה? רביעי: היסטוריה עולים. חמישי: ריק [אושר!!!!!11111111] שישבת: מחנה חורף.

EVE Lights

New member
בובובו.

ראשון - אחמ"שית בוקר עד 15:00 שני - כנ"ל שלישי - אחמ"שית ערב עד 22:30 רביעי - לא יודעת, שובצתי אחמ"שית ערב ואין מצבבב שזה קורה. אז נראה. בערב עם אביב בכל מקרה חמישי - לא יודעת בין לבין לקפוץ לתל אביב לשבת עם לילך ורינת באסף אולי עוד כמה דברים ששכחתי

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifמפתיע,אבל זו בערך פעם ראשונה שלי

ראשון-בית ספר וכנראה שהבייביסיטר שלי לא קוראת לי יותר.אז כלום! שני-בית ספר..כמה שהימים נשמעים כל כך משעממים אבל איכשהו הם עמוסים יותר מדי! שלישי-בית כלאאאא,שיעור חשבון[סוףסוף כסף!!!!],להתכונן לכימיה ואנגלית,לבנות פעולה. רביעי-כמה מפתיע..בית ספר,להמשיך להתכונן,תות. חמישי-ביתספר. שישי-יומהולדת!ביתספר..יומ"פ,מסיבה. בין לבין אני צריכה זמן לקנות סווצרט בית ספר,לעשות עדשות,ספורט!!!! שבוע טוב:)

למעלה