תכנ"ש

yaeli87

New member
עונה לעצמי מאדר פאקר

ראשון- צבא
שני- פן.חדר כושר,אחותי,בערב ב"ה יוצאים ושלא נתבאס ונחגוג את השנה החדשה בכיף! שלישי- שנה טובה!!! בסיס. רביעי- חדר כושר,לאחותי בערב יש יומולדת אז נלך אליה ונפגוש אולי חברה. חמישישישישבת-בסיס. מתישהו שיעור נהיגה. שבוע מעולה!

little shorty

New member
מחשיך עוד מעט...

ראשון - כנראה לעבוד. שני - בצהריים ללכת לעשות גבות, בערב יש לי אירוע אבל אני עדיין לא יודעת אם אני הולכת, אולי לצאת לאנשהו מאוחר יותר סילבסטר כאילו... אולי הוא יבוא לישון אצלי. שלישי - כנראה לעבוד אם יהיה לי כוח. רביעי - לעבוד. חמישי - לעבוד. בין לבין לסיים כבר את הקניות לצבאאאאאאאאאאאאאאא!

mkarin

New member
נהה.

ראשון- לימודים, ללכת למספרה אחה"צ, ללמוד לספרות שני- מבחן בספרות, ללכת לקניון, ללמוד 07, נראה מה עושים בערב>< שלישי- לימודים, ללמוד 07 רביעי- יום חילות חמישי- לימודים, ללמוד 07 שישי- מבחן 07, אולי הופעה של הג'ירפות או אוהד חיטמן...

pampkin

New member
שיואו פשוט לא עשיתי כלום כל היום חח

ראשון: בצפר [מבחן באנגלית], עבודה, לישון שני: בצפר, עבודה, לישון שלישי: בצפר, צופים, ללמוד לתנך רביעי: בצפר, החבר חוזר מהבצא [
] בערב עם חברות, יש לנו מסורת חח חמישי: בצפר, עבודה, למות שישי: בצפר, טיול של הצופים

Small talk

New member
somewhere over the rainbow

ראשון - יש לנו טיול ליד לשריון - לא לומדים. אחה"צ אני חייבת ללמוד למחשבים. שני - בוחן במחשבים. משהו על פולין. רוב הסיכוים מצביעים על זה שאני אשאר בבית ב-00:00 שלישי- לימודים. רביעי- לימודים. חמישי - תור לגניקולוג [סופסוף!] אחה"צ אני עובדת [משכוריינה
]. בטח תהיה המון למידה באמצע ונסיעה לפלאפון.

טוב../images/Emo71.gif

ראשון - ביצפר עד 13:00 אחה"צ לחרוש את חיי[טוב ענבל] לערבית 18:15 סטודיו,שיעור היפהופ עד 20:15 חצי שעה פנויה[
] בטח לאכול חח וישר מהסטודיו ליוםהורים בביצפר.יהיה טוב וזה שני - לא הולכת לביצפר-אזכרה של סבתא בבית שמש.. אח"כ בטח נשב כולם בארומה.. אחה"צ ללמוד ערבית בערב אצל יהלצ' עם הבנות. [עד שיש לי חבר אני לא איתו בסילבסטר!חח באסה..] שלישי- ביצפר עד 13:30,מבחן בערבית ללמוד לאנגלית!!!כי אין לי זמן מתישהו אחר. רביעי - ביצפר עד 14:30 15:00-17:00 מחוייבות אישית 18:15-21:00 סטודיו שיעור ג'אז חמישי - ביצפר עד 13:30,מבחן באנגלית אנערף! שישי - ביצפר עד 12:00 אין לי מושג לצאת?כניראה..לא יצאתי כבר שבועיים אלוהייים איפושהו: לקרוא את רודף העפיפונים לפגוש אותו לקחת את המכנס למכפלת כברררררר חזרות להופעה בסטודיו להישאר בחיים[!!1]

vashla

New member
למה אני עונה על זה?

ראשון: ללמוד לביוכימה+שיעור בלט. שני: ללמוד לביוכימיה. להתנשק עם מחברת ביוכימיה. שלישי: אולי עבודה +ללמוד לביו'.. רביעי: שיעור בלט, כנראה גם עבודה. חמישי: כנראה עבודה לצערי, ללמוד למת'. שישי: ללמוד למת'. בין לבין נדחוס ביקור בשניידר, נראה אותו, אולי עוד חברים.ואני רוצה שופינג! ושהוא יחלים! ושיהיה לכולן שבוע טוב!

THE ronch

New member
עמוס.

ראשון- בי"ס עד שלוש ורבע. אחרי זה לנסוע לאבא נראה לי, לא ראיתי אותו יותר מדי זמן וגם בא לי לשבת עם אחי קצת. שני- בי"ס עד 9 וחצי בבוקר. אחרי זה הביתה לנוח קצת. אחרי זה משמרת בוקר מ1 עד 6, ואז בערב (סילבסטר אה?
) אני חושבת שאני גם אעבוד. בסוף המשמרת אולי איזה בירה עם אסף לחגוג את השנה וזהו. שלישי- בי"ס מ9 עד שתיים וחצי, אחה"צ לבלות קצת עם עירא כי יש לו יומולדת
רביעי- בי"ס עד שתיים וחצי, בערב משמרת. אולי אחרי המשמרת לישון אצל אסף חמישי- בי"ס עד 9 וחצי, אחרי זה הביתה לנוח/אם לא ישנתי אצל אסף לבוא אליו לקצת. ב1 משמרת בוקר שישי- בי"ס, משמרת ערב עד 11, אז לצאת עם שרה ואז לאסף. בין לבין: יותר מדי דברים לעשות בבי"ס קפה עם שרוני כבר כוסעוחטק לפגוש את אנה
להתחיל את המתנה של שרה לשבת עם סיון כרגיל לקפוץ לבנג'ו שלא ראיתי כבר....שישה ימים!!!!!!!!!!!!!!

Buy you a drink

לא אכפת לי כלום חוץ מיום ד' שאני לוקחת חופש, ונוסעת בשלישי בערב לחיפה עם רינת, נישן שם ונבקר את כולם! איזה כיף להיות חסר מחויבות, גם אם זה רק לקצת :) אחחח...

RainbowL

New member
משעמם ושגרתי..

ראשון: מסיימת ללמוד ב-4 ישיב"צ בחמש וחצי. ללמוד לשון! שני: מסיימת ללמוד בשלוש. שום דבר מיוחד אחה"צ, אז ללמוד לשון\צרפתית (יה רייט) או ללכת לקנות מתנות לאנשים. בערב הסילבסטר אבל בטח לא נעשה כלום. שלישי: 2008 :) יומולדת לנטלי, לרון ויום נישואין לאמא ואבא ולדודים שלי. מסיימת ללמוד ב-1, אולי משהו עם אמא ואבא. ב-5 עד 7 כרגיל פעולה. רביעי: מסיימת ללמוד ב-3 ישיב"צ קבועה ב-5 ללמוד לשוןןןןן בערב השרדות כמובן. מוליי ונועם איי איי איי! חמישי: מסיימת ללמוד ב-3..., מבחן בלשון ללמוד צרפתית!!!!! אולי בערב משהו עם המשפחה. שישי: שיעור פרטי אני חושבת ב-1 ורבע. ללמוד צרפתית!!!

../images/Emo151.gif

ראשון - גיהנום שני - אפטר
. אעשה סיבוב קצר בתחנהמרכזיתת"א בדרך הביתה ואדע לבית בסביבות ה2-3 (כשאני יוצאת לכיוון הבית ב8. סעמק ;[). בערב אעשה משהו עם החבר וחברים שלישי - גיהנום. רביעי - קב"ן חמישי - ב5 בבוקר הביתה

OverSharing

New member
משהו מזעזע../images/Emo103.gif

מכונת שכפול ראשון- סיור באמנות 7:45-1500 בערך, 16:30-סגירה משמרת מפסידה ישב"צ שני- בי"ס עד 12, נוסעות למשחק בירושלים. ישב"צ ב16:45 שאני אולי אהיה בה, 19:00-סגירה משמרת שלישי- בי"ס עד 13:45, 14:15 ישב"צ אצלי עד שהולכים לשבט, יומפעילות.. רביעי- בי"ס עד 15:20, 16:00 יומעבודה, אני הולכת באמצע , 1800-1900 פסנתר, 2000 הופעת בלט עם אמא חמישי-בי"ס עד מתישהו, משחק בבית.. בערב מסיבת אירוסין לבן דוד שלי..

אומיגאד אתמול היה כה מושלם../images/Emo70.gif

א-בערב עבודה ב-בערב עבודה ג-בערב עבודה ד-בערב עבודה ה-בערב עבודה יחי הגיוון

tink 16

New member
../images/Emo203.gif השבועות שלי הם באותה מתכונת...

ראשון בצפר עד 3 וחצי [בגרות באנטומיה!!!!!] לומדת לתנ"ך סטודיו מ7 עד 11
שני בצפר עד רבע ל3 לומדת לתנ"ך אני אלך בטח לפיצ
חזרות לרינת
שלישי בצפר עד 3 ורבע מתחילה ללמוד לספרות חזרות לרינת
רביעי בצפר מעשרה ל9 עד 2
חוזרת הבייתה להחליף בגדים... אפרוחים מ4 וחצי עד 6 קלאסי מ7 עד רבע ל9 להקה מ9 עד 10 וחצי-11
חמישי בצפר עד 2 לומדת לספרות שיעור פוינט [שלא הייתי כבר פעמיים בגלל החזרות
] /חזרות לרינת
שישי בצפר עד 1 ורבע לומדת לספרות שיעור פרטי באנגלית בערב-נוסעת עם החבר למקס ברנר
ממש אירוע פתיחה חגיגי בשבילו
שבת חזרות בבוקר מ11 וחצי עד 2 לומדת לספרות שבוע טוב

moruush

New member
../images/Emo90.gifברררר

אני לא מצליחה להיות ביחד איתך מחוברת באותו זמן במסנג'ר... אזזזזז אני חייבת לדבר איתך

TiKi PooH

New member
אהה

ראשון- תיכף אני יוצאת לבי"ס ל3 שעות אמנות סדנא, זיו חוזר מהעבודה סביב 8 אני חושבת שני- אין בית ספר, לנקות בית +חד"כ, ללמוד היסטוריה ואנגלית. זיו חוזר סביב 8 ואח"כ נצא לאינשהו, עוד לאדעת לאן שלישי- אין בי"ס, יום הורים מתישהו, ללמוד אנגלית והיסטוריה רביעי- בי"ס עד 4, אח"כ נערף חמישי- ישלי שעה וחצי היסטוריה בשלוש, לא בטוחה שאלך מעבר לזה איןשמצ

ThE uVa

New member
הממ.../images/Emo60.gif

היום-לא הלכתי לבצפר. קשה לי בתחילת שבוע. אמורה להתכונן למבחן במתמטיקה ולהכין עבודה באמנות. בערב מודרני. שני-בצפר. מבחן. בערב קלאסי+מודרני. שלישי-יום קצר בבצפר. אחר כך בטח אני אפגש עם חברות או משהו. בערב פסיכולוגית. רביעי-בבצפר עד ארבע. הערב החופשי שלי P: בטח חברים או משהו. או סתם להתבטל ולנוח בבית. חמישי-בצפר. ובערב קלאסי. בין לבין ללמוד להיסטוריה [וגם בשאר השבוע, כי מסתבר שביום ראשון אני עושה מגן]. שישי-בבוקר שיעור כינור. בערב מסיבת הפתעה לידיד [כמה אפשר?!?!1 דצמבר חודש מפוצץ.]

למעלה