תכף שובר את הגלקסי S שלי

Jottamme 20

New member
תכף שובר את הגלקסי S שלי../images/Emo83.gif

צילמתי כמה סרטונים בוידאו במכשיר. חלקם עברו בלי בעיה למחשב ועובדים מצויין באיכות מעולה. השאר פשוט עוברים למחשב (לא דרך ה- KIES, כשאני מנסה להעביר אותם משם התוכנה נתקעת ומתנתקת) אבל לא פועלים דרך שום תוכנה (מדייה פלייר, VLC, קוייקטיים, מדייה פלייר קלאסיק...). אני באמת לא מצליח להבין למה זה, בהתחלה חשבתי שזה רק פונקציה של גודל הקובץ (אלה שאני מנסה להעביר הם יותר מג'יגה), אבל שמתי לב שיש לי כבר על המחשב קובץ שהעברתי שהוא 1.65 GB. מישהו נתקל בזה פעם? יש לכם מושג מה אפשר לעשות? ניסיתי לבדוק גם בפורום סרטים וכתוביות וסמארט פונס אבל לא עזרו לי שם.

BravoMan

Active member
קצת יותר פרוט:

כשאתה אומר "לא עובדים" מה בדיוק התופעה? יש הודעת שגיעה שהנגנים מציגים? האם ניסיתה לצפות בסרטונים מתוך המכשיר כדי לוודא שהקבצים עצמם תקינים? הם גודל הקבצים עובר 2GB?

Jottamme 20

New member
היי../images/Emo83.gif

הנה הודעה מנגן מסוים
הסרטונים עובדים מצויין במכשיר יש אחד שהוא מעל 2 ג'יגה (למה זה משנה?) אבל השאר פחות וגם הם לא עובדים.

Zמבוש

New member
ההודעה אומרת לך

כי חסרים לך קודדקים כדי שתוכל לצפות במחשב שלך מדוע אתה לא מוריד את ה VLC האחרון 1.1.8 ואו את המדיה פלייר האחרון למחשב ?

Jottamme 20

New member
הורדתי את האחרון, זה לא עבד בו.../images/Emo83.gif

איך אפשר להבין איזה קודקים ולהוריד אותם?

BravoMan

Active member
נסה את זה:

תוריד את VirtualDub http://www.virtualdub.org/download.html תראה אם הוא פותח את הסרטונים הבעייתיים. אם כן, השתמש בו כדי להמיר אותם לפורמט אחר כלשהו, ייתכן שזה יפתור את הבעיה. לצערי, זה רק ניחוש, אבל יש לי הרגשה שבתוכנת ההקלטה במכשיר קיים באג וכאשר סרטון עובר גודל מסוים נכתבים נתונים לא נכונים לקובץ מה שמפריע לתוכנות אחרות לפתוח אותו.

Jottamme 20

New member
אוקיי../images/Emo83.gif

Virtuel Dub לא פותח את הסרט Divx- גם לא, זו ההודעה שמתקבלת
הורדתי את הפילטרים האלה, זה עדיין נותן את אותה ההודעה. אני בהתחלה גם חשבתי כמוך לגבי הבאג הזה בגלל גודל הסרטון, אבל יש לי סרטון בגודל 1.65 GB שעובד וזה שאני מנסה להפעיל הוא 1.09 GB. אני מתחרפן תכף! חח

YosMan1

New member
אנחנו כבר מגיעים למחוזות רחוקים אבל

תנסה את זה אם זה לא יעזור יש לך בעיה או במחשב או בטלפון. ריסט לשניהם כבר עשית.?

Jottamme 20

New member
גם לא עזר.../images/Emo83.gif

וריסט כמובן עשיתי. תודה רבה על העזרה.. איזה באסה :\

voguemaster

New member
אממ נשמע כמו באג

למרות שאני לא מכיר כזה. מה שאני כן מכיר מהגלקסי שלי זה שאם אחרי צילום סרט אני לא לוחץ על הכפתור של הגלריה, הוא לא תמיד נשמר (ת'אמת, מאז שדרגתי לגרסא 2.2.1 ולא בדקתי אם זה ככה גם ב-PILOTX). יכול להיות שזה עניין פשוט כמו הזמן שלוקח לאפליקציה לשמור את הקובץ במלואו. אתה יכול קצת לשתף פרטים לגבי איזה ROM יש לך ? (מקורי של המפעילות, דארקי, פיילוט, האם הפעלת LAGFIX ומאיזה סוג וכו' ?). לפעמים פעולות על קבצים לוקחות לא מעט זמן ויכול להיות שאם תסגור את התוכנה אז הקובץ לא יישמר כמו שצריך. זה הדבר שאני חושד בו. אני הייתי עושה קצת נסיונות כדי לנסות לברר אם זה המצב. לנסות להקליט כמה סרטונים שאחרי שאתה מסיים אתה יוצא מהר מהמצלמה, ולחלופין אותו דבר כשאתה לא יוצא מהר (כלומר, משאיר את המכשיר נניח שתי דקות לפני שאתה סוגר את המצלמה). שווה בדיקה.

למעלה