תכשירים נגד עקיצות, צריך התייעצות קטנה...

elyaniv2

New member
תכשירים נגד עקיצות, צריך התייעצות קטנה...

שלום לכם, אני טס לתאילנד ואני ידוע בתור אחד שיתושים מאוד אוהבים את עורו... כשהלכתי לעשות חיסונים הרופא המליץ לקנות משכה או כל סטיק אחר שהוא נגד יתושים וחשוב שיהיה בו ריכוז גבוה עד כמה שניתן של DEET. הלכתי לסופר פארם וחיפשתי סטיק או משהו שמכיל DEET. על כמה סוגים היה רשום שאינו מכיל DEET ועל כמה אחרים פשוט לא היה רשום כלום. אז שני דברים שאבקש: 1. האם מישהו מכיר משהו טוב להרחקת יתושים? (משהו שכולל מריחה על הגוף) 2.האם ל DEET יש גם שם אחר שאולי הנני מחפש DEET ויכול להיות שרשום משהו אחר אך הכוונה היא לDEET...? תודה רבה מראש!!! זה מאוד חשוב לי ...

חומרים נגד עקיצות

שלום רב ! השם המלא של DEET הינו: N,N-Diethyl-meta-toluamide - וניתן גם לחפש את המילה היפה הזאת על האריזות - היא חייבת להופיע שם. זהו החומר היחידי שניתן להשיג בארץ והוא הוכח כיעיל וטוב למניעת העקיצות, במידה ונמצא בתכשיר בריכוז לפחות 25% (עדיף - 35%, יותר פשוט אין). כדאי שוב לעשות חיפוש בסופרפארם או מקומות אחרים... בהצלחה ! דר' קצמן יבגני, מומחה למחלות זיהומיות היחידה למחלות זיהומיות ושירות רפואי לנוסע (שר"ל) מרכז רפואי תל-אביב, ביה"ח איכילוב 03-6973498 (שלוחה 2)

למעלה