תכתבו איך היה במרתף

תכתבו איך היה במרתף../images/Emo46.gif

"הרכבת סטתה ממסלולה, וזהו, אין דרך חזרה. אתן פשוט משוגעות."

רעוּת

New member
תפרטי יותר ../images/Emo46.gif

ואין צורך לכתוב איך היתה ההופעה, למה לזרות מלח
.

זה שאת עדיין חיה ועדיין רעות באדום

זה אומר שעדיין לא נכנסת לתוכנית הגנת העדים?

רעוּת

New member
לא ../images/Emo7.gif וגם לא למרתף ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif כי סופשים בחיפה

זה פויה
. אמג רותם, תורידי ממני את האדום, זה בולט מדי, ימצאו אותי ויהרגו אותי
.

נכון, תכתבו

מילא לעשות לי טיזינג על הבוקר, אבל למה להבטיח פירוט ולא לכתוב?

נזכרתי

אני יראה לכולן את הרשימת שירים שגנבתי יהיה לי כח לסרוק אותה. אני לא גרפולוגית, אבל כתב יד מעניין יש לה

שאני אחסום לך את היצירתיות?

תתחילי במעשה הספר על יהוא ותמשיכי בצורה חופשית משם
.

ספר יהוא

אחרי שכבר התחלתי לפקפק בכך שבנות הפורום מספיק עמיצות להביא את הספר, רתם מופיעה עם שני ספרים וסוכריות מזל וגם טאקי (דואגת שלא יהיה לנו משעמם
) ההופעה מתחילה וגם יוצאת להפסקה, ואני חושבת לי שאולי הן התחרתו ולא יחשפו את הספר. אבל בהפסקה בין שיר לשיר, שוב עולה סוגית יהוא ומשהיא מרימה את הספר. "מה זה?" רונה שואלת "101 סיבות לפחד מיהוא ירון" "לא זוכרת מה בדיוק רונה אמרה" (אבל אני בטוחה שיש מי שכן) רונה פונה לקהל ומסבירה למי שלא חבר פורום שהצתרף ללהקה בסיסת חדש, יהוא ירון ומשום מה "הן" (הכוונה אלינו) החליטו שהוא מפחיד. משהוא מהקהל "יהוא ירון מצוין" רונה "נכון (עוד מילת קישור ששכחתי) אפילו פתחו קבוצה בפיסבוק" חברת פורום "אבל זה לא בפיסבוק" "משהו במחשב, הצעירים יתעסקו בזה" או משהו דומא המרמז שרונה זקנה. אפשהו גם גלינו שיש לפוביה שם. בשיר לפני האחרון הייתה לנו בחירה, אני בקשתי הפרש המהורהר שאפשהו אני יודעת שאני לא אקבל אותו, אבל בכול זאת בקשתי. ביקשו גם וולס וגם 10 שנייות בסוף קיבלנו בית ראשון של 10 שניות במקצב וולס.

נו, שולך לי לפני שסיימתי

רציתי להגיד שאת גרה די קרוב לשם (אם זכרוני אינו מטעה אותי) היית צריחה לנצל את זה ולבו

גרתי דיי קרוב לשם

אבל בשנתיים וחצי האחרונות אני בגלות ברחובות לצורך לימודים. (אתמול דווקא היינו בחיפה, אבל כיוון שהיינו בהופעת ההרכב לפני שבועיים ובשבת הבאה יש הופעה בבארי אז הוטל וטו על ההופעה הזו.)

ROTEM30035

New member
"סופית איבדתן את זה"

אבל נתחיל בהתחלה. כי צריך לחדד את הסכין היטב לפני שתוקעים אותה בלב של כל מי שאהמ... אהמ... הבריז. בשעה 20:00 יצאתי את ביתי אל עבר קרית ים, לאסוף הדר0 אחת שהגיעה מהעיר הגדולה. על פתק קטן רשמתי הוראות הגעה ונסעתי בשלווה ובידיעה שאגיע למקום שלוש שעות לפני הזמן, לפחות. אחרי 15 דקות של נסיעה שלווה הגעתי לגשר סגור. אין מעבר. הסתכלתי על הדף הקטן ועליו ההוראות וחיכיתי לשווא למשפט "מחשב מסלול מחדש" אבל לא. 20:40 יצאתי את קרית ים אל עבר המרתף, עם הדר0 אחת והידיעה המרגיעה: "את באיחור! ומכיוון שאמרת שהקרשים עלייך, אנחנו פה חולות וקפואות!" 21:10 דרכה רגלינו במרתף ומצאנו חבורה של בנות. חולות ללא ספק. הצטרפנו למעגל שהתיישב בכניסה וחסם כל גישה אל הקופה והדלקנו מדורה. נגיד. לכבוד המאורע כידוע, הודפסו שני ספרונים "101 סיבות לפחד מיהוא ירון" וכפחות ידוע - סוכריות מזל. על בסיס עוגיות מזל אבל עם פחות סיכויי כשלון וללא צורך בתנור או ידע בתפעולו. 21:30 נפתחו שערי המרתף - ויש מקום! הופעה ראשונה של רונה במרתף, בה אפשר אפילו להתרווח. תענוג. חילקתי סוכריות לכל ומסרתי דרך איש המרתף סוכריות גם לרונה וערן. מאוחר יותר נגלה שעל הפתק של רונה כתוב: "אל תחשוב יותר מידי על העתיד כדי שלא ידפוק לך את ההווה" היא הסכימה עם האמירה ואמרה שתשתדל ליישם. ההופעה הייתה מעולה. על אף שרונה טוענת שהפלייליסט רץ כבר 8 הופעות לפחות, לנו הוא היה ייחודי ומבורך. המעין הזוהר, נס, אגם קפוא, נגעת נסעת וקאבר ל - sweet painted lady מה צריך יותר מזה? הדרן! ניסינו להוציא את ממנה את ולס, אחרים ניסו את 10 שניות - ומה קיבלנו? את 10 שניות במקצב ולס. תודה לך רונה. ההופעה נחתמה במבול ואנחנו יצאנו לשאוף אוויר (או עשן) ולחכות לחלק המרגש באמת. מסירת הספרון אל בעליו העתידיים. בינתיים ניסה בחור צעיר לגבות כספים למונית, הוא צריך להגיע לחוצות המפרץ לתקלט, אמרתי לו "אבל אחי, לפני שבוע וחצי אמרת אותו הדבר" והוא ענה "טוב חלאס, בלי שטויות עכשיו, בואו נדבר ברצינות, אני צריך כסף למונית" מישהי הציעה לו טרמפ וסוכריית מזל אמרה בתגובה: "מי שיחכה לטרמפ, סופו שיעצור לו (או שידרס)" מישהי הציעה שיבקש מהבוס שלו שישלם על המונית והוא: "איפה נראה לך שאת חייה?" ואז הגיע גם משפט המחץ: "מה אתה מסתכל עלי כאילו נולדתי אתמול?" (זהו? משכתי מספיק זמן?) ואז! נכנסו חזרה אל עבר הרונה. קשקשנו על הא ועל דא ועל יהוא ירון ועל הבחור ההוא מלמעלה. מסרנו לה את הספר בתגובה למשפט "הרכבת ירדה מהפסים ואני לא בטוחה שהיא תחזור" אבל העיקר שנהינו בדרך. בסה"כ היא התרגשה והתרשמה מן ההשקעה, צחקה מן הבדיחות והבטיחה להתעמק בקריאה מאוחר יותר. יהוא מסתבר, הוא נפש רגישה. קצת נעלב בהתחלה אבל הבין שהכל ברוח טובה. היא אמרה שהיא בטוחה שהוא ישמח מאד מהמחווה וחבל שלא הוצאנו את זה בפורמט שניתן למסגור. וטיזר לפני סיום: הקריאה המרגשת ליהוא להתארח בפורום, עשתה את שלה. רעות - היכון היכון. לסיום התיישבנו לקפה באיזה בית קפה חיפאי. התלאביבים התלוננו על המסע מהמרתף אל הקפה, אבל ביננו - אלו היו 5 דקות. הקפה נגמר ואנחנו התפזרנו. ב-01:30 חזרתי לרכב לגלות ששברו לי את המראה. אבל מילא, היה ערב נהדר
ועד המרתף הבא... טאם טאם טםםםם

רעוּת

New member
לא צריך ../images/Emo46.gif

ככה גם לא תוכלי לזהות את גופתי בתוך הקונטרבאס, או על תחתית הירקון
. אני בטוחה שההורים שלי ישמחו לזהות, הם כבר מכירים את הנוהל
.

למעלה