תכתבו פה אתה השירים הכי טובים?

shahar42

New member
תכתבו פה אתה השירים הכי טובים?

של אביב גפן שאתם חושבים

Tom 7

New member
אפשר לענות על זה ? טוב אני אנסה....

יומן מסע המכתב לילות לבנים עכשיו מעונן ענין סוף העולם סוף לאהבה ויששש עודד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Tom 7

New member
מעיין 51 פהה [לא "תום 7"]

הוא אהב את היהודים... והשירים האהובים עליו של אביב גפן: עם הזמן חחחחחחחחחחחחח והוא לא כתב את זה בכלל!!!1 צחוקים פה יאללה בי

shmuelr

New member
ה4 דיסקים הראשונים הם פשוט יצירת

אומנות. אני בטוח שתהנה/י מהם בלי שום ספק.

2shahar

New member
אור הירח, עכשיו מעונן, השלישי

ושומקום בהצלחה אחשלו

vnskhe

New member
שלי.. למרות שיש מלא אני אנסה

גנרל חלומות גדולים אלימות מתים משעמום אקדחים שלופים שלכת אל תכעסו רכבת העמק רוקנ'רול סופרסטאר על הכינרת בזריחה חלולים וזה כל הזמן משתנה כל תקופה משהו אחר

TairAtias

New member
ננסה

חושך לבכות לך קרן אור ממנטו מורי [שניהם] אין מלאכים בגן עדן אקדחים שלופים סוף לאהבה גן החטאים סוף העולם עם הזמן בשבילך הרואין האמת לילה שומקום מרד הדמעות לאן את הולכת לילה טוב בית נבנהXDDDD דיכאון אמא תראי יומן מסע ילדי האופק מגיע לך יותר רגעים התירוץ נערי החוף פלוגת הצער פרופיל 97 הכי קרוב לבד השתיקה השיר שלנו שיר עצוב בואי אלי גנרל האם להיות בך מאוהב שלכת בוכה על הקבר מלאך לפעמים שנינו שווים חלולים לילות לבנים עליסה עורי עור וואו נסחפתי בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

התעוט

New member
אוקיי באמת שיר יפה

ואני גם אוהב את לאן את הולכת מגיפה יותר מדאי משהו בין שנינו על הכנרת בזריחה אבל כולם יפים

וואי... ממה אי אפשר

יש מלא שירים. כול פעם זה משתנה. לכל שיר מתחברים באופן שונה. זה ממש תלוי. יש שירים שקטים, שירים עצובים, שירים רוקיסטים...

Poisonn

New member
אמממממ

שומקום חלומות גדולים סוף לאהבה שתיקה הקינאה הכל מתפורר שוב פעם אל תכעסו הילדים ויש עוד ועוד חוץ מהשירי שמאל המציקים שלו חח

הקשר הוא

שזה מה שהוא והתעלמות מזה מטופשת. ואני לא אומר לך מה לשמוע, אני אומר לך מה אני חושב. אם אתה לא אוהב את השירי "שמאל" המציקים שלו, למה צ'ה המהפכן מופיע בכרטיס האישי שלך?

Poisonn

New member
דבר ראשון למה אתה מציץ לי בפרטי

חח סתם צ'ה זה משו אחר לגמרי צ'ה קשור להפועל ירושלים שתביא ת'מהפך על מכבי ת"א השנה זה לא קשור עכשיו בקשר לאביב הוא שמאלני קיצוני ואנלא אוהב ת'דעות שלו אוהב ת'שירים שלו

לא, צ'ה זה לא הפועל ירושלים,

צ'ה הוא מהפך ארגנטינאי שמאלני רדיקלי. אז תוריד אותו מהפרטים שלך כי זאת צביעות. אביב גפן הוא אומן פוליטי אם תאהב את זה וגם אם לא, אז תכניס את זה לראש

Poisonn

New member
מה אתה מדבר

כמו המהפך שצ'ה עשה ככה גם הפועל תעשה השנה אז שב בשקט ואל תציק לי ילד

למעלה