תלאות הקופסה...

sigaliot

New member
תלאות הקופסה...../images/Emo178.gif

נכון סיפרתי לכם שאני מכינה לבעלי קופסה (שאני עדיין לא יודעת מה אני שמה בתוכה ) ליום הנישואים? קיצר , יצאתי לקניות וממש לא מצאתי את מה שרציתי... אז להלן החומרים: * קופסה קטנה בגודל 7ס"מ*10ס"מ על גובה 4.5 ס"מ. במכסה של הקופסה חתוכה צורה של לב , כלומר המכסה חלול בחלקו (מצורף ציור). * לא מצאתי סטפ 1+2 אז קניתי חומר קרקל שעושה פיצוצים בין שני צבעים...כלומר , צובעים שכבת צבע ראשונה , מורחים את הקרקל ומעליו צבע אחר , על הצבע השני נוצרים פיצוצים ומתחת מתגלה הצבע הראשון. * קניתי דף יפה מנייר צבעוני ממוחזר כזה להדפסת הברכה. * לכה סאטן על בסיס מים. * צבע זהב לצביעה על עץ. חוץ מזה...יש לי עוד מלא חומרים שונים וצבעים בבית. עכשיו...אני זקוקה לרעיונות איך לצבוע את הקופסה....דקופז´ כבר לא נראה לי אקטואלי כי הקופסה כזו קטנה שאין לי מספיק משטחים גדולים בשביל הדבקה של משהו וגם אין לי אפשרות לעשות פיצוצים על התמונה עצמה. מה שנותר לי זה רק לבחור שני צבעים יפים שביניהם אני אעשה את הפיצוצים. אבל....זה נראה לי עלוב מדי....אז בבקשה רעיונות...

T a n k g i r l

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אם יש חיתוך בצורת לב
אז אולי אפשר להמשיך עם זה ולעשות לבבות קטנטנים מפלסטלינה שהם כאילו פרוסים כלומר התחתית ישרה ולמעלה הלב שמן ובולט אותם תפזרי על הקופסא או רק על המכסה -לשיקולך אחרי זה לצבוע בדבק פלסטי (הלבן הפשוט של הילדים) ככה שכשהו מתייבש הוא "מקפיא" את הפלסטלינה ושומר עליה התוצאה: קופסא עם תבליטי לבבות זעירים מקווה שהסברתי טוב את עצמי בהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות

ayelet i

New member
סטפ 1 + 2...

אני רואה שאת מאיזור חיפה - יש מס´ חנויות בחיפה ובסביבתה בהן אפשר למצוא סטפ 1+2 - אני אשמח לתתת לך כמה כתובות - אם זה רלוונטי. לגבי הקרקל - מודה שאין לי ניסיון רב איתו. אם גם לך אין - מציעה לך לנסות אותו תחילה ע"ג פיסת עץ - כיוון שיש מס´ דרכים בהן אפשר למרוח את הקרקל והצבע מעל (שניהם באותו הכיוון, כיוונים מנוגדים, תנועות סיבוביות וכד´) - כאשר כל אחת מהן מניבה תוצאה סופית שונה במקצת. אני גם מצאתי שצריך להתאמן עליו קצת כדי לקבל תוצאות יפות. מאחר ואת כותבת שהקופסא קטנה - הייתי מסתפקת בצביעה שלה (בטכניקה של הקרקל) לטעמי להוסיף/להדביק משהו מעל יהיה עמוס מדי, מה גם שבטכניקה הזאת המשטח שמתקבל אינו חלק לגמרי. מה שכן אפשר לעשות הוא למצוא פיסת בד בצבעים מתאימים ולהדביק בחלק הפנימי של המכסה - כך שהוא יציץ מבעד לחתוך הלב. כמו כן - את יכולה לרפד את התיבה בלבד ואו לצבוע באחד מהצבעים בהן את צובעת את הקופסא מבחוץ. מקווה שעזרתי.

ayelet i

New member
משהו קטן...

לגבי הקרקל - את יכולה לנסות אותו גם ע"ג חתיכת קרטון - לצורת צבירת הניסיון וקבלת מושג לגבי איך זה יראה - את לא חייבת על פיסת עץ. לעניות דעתי הכי יפה יוצא כשמורחים את החומר לכיוון אחד ואת הצבע שמעליו בכיוון המנוגד.

sheda0ktana

New member
מה לגבי השחלה של תמונה במכסה?

אני לא מצליחה לפתוח את התמונה, אבל אם אפשר, ואז לעשות על התמונה אפקט של קראקל, שתיראה ישנה, ובפנים לשים מפתח יפה (אפשר אפילו לעשות מפימו ולצבוע בזהב נניח) שמסמל את המפתח לאושר ששניכם מחזיקים בו, או המפתח ללבבות שלכם (קצת קיטצ´י, אבל אני במצברוח סנטימנטלי היום

למעלה