תלוי בכם...

תלוי בכם...

כולנו כתבנו בהווה או בעבר מכתבי אהבה בכל מיני עובדות המנציחות את אהבתינו בצורה זו או אחרת... האם היית מפרסמת אותם ברשת או שומרת לעצמך? אם הרוב יקבע שהוא היה מפרסם אז אני אפרסם ותזכו לקבל הצצה אל דברים שכתבתי בזמן שהייתי מאוהב במישהי מאוד מיוחדת... והחשוב מכל תוכלו לחוות את דעתכם שמאוד חשובה לי. בבלוג שלי: blog.tapuz.co.il/hearme

קטרפי

New member
שיר שכתבתי ../images/Emo110.gif

הייתה מישהי שהאבתי וכתבתי לה כמה שירים, את השיר הזה אני חושב שאני הכי אוהב זה השיר שכתבתי לה ישר אחורי שניפרדנו (אם אתם רוצים אז אני ישים עוד אבל אני כבר אומר לכם שכמעט כול השירים שלי דיכאוניים) למה רצית אותי לעזוב? למה לא רצית להישאר? השבוע האחרון היה כול כך טוב למה הוא היה חייב להיגמר? בטלפון אמרת שאני מפריע לך לחיות לא היו לי מילים אז שתקתי כמו אידיוט אבל אצלי בלב התערבבו הרגשות בזמן שזרקת אותי מכול המדרגות עכשיו יש לי בלב רק את החור אוהב? לא אוהב? כבר אי אפשר לזכור ניכנסת לחיי כמו ברק בשמיים הרגשתי איתך כמו סן פרנסיסקו על המים ואיך שהגעת ככה בדיוק עזבת האם זה רק אני או שגם את כאבת? ולמה עלייך אני לא מפסיק לחשוב? כניראה שצדקו ב all i need is love את הריק שנוצר אין במה למלא ממשיך להיתנהג רגיל אבל מרגיש חולה כבר חשבתי שאיתך אני אחיה ואמות איך יכולתי לחשוב כזאת שטות? אין לי להגיד עכשיו אפילו מילה חוץ משיר מלא בסימני שאלה

SwEEt T

New member
ואי עידן איזה שיר יפה

מממ אני כותבת שירים ומכתבים כתבתי אבל אני לא זוכרת מה רשום שם אני אישית מעדיפה לכתוב שירים אגם אם מי שאני כותבת עליו לא רואה כי לכתוב מכתב זה הרבה יותר קשה

זה לא תלוי בנו...

לי יש דברים שרני מעדיף לשמור לעצמי, ישנם מכתבים שהייתי מפרסם וישנם כאלו שישארו גנוזים אצלי... תלוי אך ורק בך- עד כמה לך נוח שיראו את מה שכתבת...

jessy19

New member
האמת...

עם כל האהבה שלי לאינטרנט ולכל החבר'ה מהאינטרנט, אני לא אשתף משהו אישי כמו מכתבי אהבה שקיבלתי או כתבתי. אבל סה"כ זה נתון לשיקול הדעת של כל אחד מאיתנו והחלטה שלך בלבד.

מיטללל

New member
אני..

לא הייתי מפרסמת דברים שכתבו לי. יש דברים שכתבתי שהייתי מפרסמת ויש דברים שלא... תפעל לפי מה שמרגיש לך נוח.

למעלה