תלונה במשטרה דחוף

נסיכה 101

New member
תלונה במשטרה דחוף

שלום לפניי כשנתיים הגשתי תלונה במישטרה נגד אחותי בגין : גניבת כ"א שלי ועשתה בו עיסקאות בסה"כ 1500 שקל. גנבה לי רכוש יקר ערך בסה"3500 שקלים. לאחר בירור מול בית המישפט היה מישפט השבוע . אני לא זומנתי למשפט ולא אחותי ממודיעין בית המישפט לא מוכנים לתת לי מידע על המישפט כי אני לא צד בעיניין (המדינה נגדה ) היכן אוכל לברר מה היה במישפט? למה הם לא נותנים לי מידע ? למה אני ולא אחותי זומנו ? האם היא יכולה להיכנס לכלא בגין עבירה זו ? לפי מה שאני יודעת משפט זה היתקיים בבית מישפט השלום והתיק הוא פלילי

תשובה

איך את יודעת שהיה דיון? זה הדיון הראשון? יש לה עו"ד? את בקשר עימה? באופן עקרוני אם זה היה דיון ראשון ולא זומנה כדין, בדואר רשום או באמצעות שוטר בכתב, אז יבקשו לנקוט בפעולה הזו וככול הנראה נקבע דיון נוסף. את זכאית לקבל העתק מכתב האישום ומספר תיק וכו'. ואז באתר של בית המשפט תוכלי לדעת מתי יש דיון. העדות שלך, ככול שיהיה בה צורך, הינה בשלב ההוכחות. עתה אמור להתקיים שלב ההקראה. מקריאים לאחותך את כתב האישום והיא אמורה להשיב לו. רק לאחר מכן יודעים את גדר המחלוקות העובדתיות והמשפטיות ונקבע מועד להוכחות, ככול שיש כאלה.

למעלה