תלונה במשטרה על החבר

סובאגו

New member
תלונה במשטרה על החבר

לפני כשמונה חודשים אני וחבר שלי נפרדנו היינו ביחד שנתיים, מפה לשם, היו בעיות בלחזור להיות ביחד למרות הכל.... הגיע למצב שהוא נהיה אובססיבי כלפיי ואני תפסתי מרחק, הוא רק עוד יותר נהיה אובססיבי ואז זה הגיע כבר לשיא-והחלטתי להגיש עליו תלונה על הטרדה. הוא היה מאיים עליי בטלפון שהוא לא ייתן לאף אחד להתקרב אליי וכו'. התלונה במשטרה לא הפכה לתיק רשום כי לא באתי לתת עדות יותר, התעלמתי מהפניות שלהם כי סך הכל רק רציתי להזהיר אותו... עבר הזמן ועכשיו שנינו חזרנו לקשר, ודיברנו על לחזור אחד לשני. שנינו לא הצלחנו להתגבר אחד לשני, התגעגענו, הבנו שעשינו טעות משני הצדדים. הבעיה היא שאני מפחדת מהתגובה של ההורים, מה יקרה?
כמובן שיש לנו בעיות לפתור בקשר שלנו, אבל אני חושבת ששנינו התבגרנו הרבה מאז ולמדנו מהטעויות, איך אנחנו ניגשים להורים? איך הם יקבלו אותו? איך ההורים שלו יקבלו אותי אחרי שכמעט "החרבתי" לבן שלהם את החיים

Another Girl

New member
כנראה שבכל זאת לא התבגרת יותר מדי מאז.

תלונה במשטרה היא עניין חמור, ואת לא יודעת איך הוא עלול להתפתח ולהשפיע על מושא התלונה. בגלל זה מתלוננים רק כשיש סיבה טובה, ולא כדי "להזהיר" ולשחק משחקים. המשטרה היא לא כלי פרטי שלך ללימוד לקחים.

את אומרת שהתלונה מוצדקת? הוא הטריד אותך? התנהג באובססיביות? איים עלייך שלא ייתן לאחרים להתקרב אליך? סבבה, זה אומר שמבחינתך אין לך מה לחפש איתו כבן זוג. בכלל. וכל מה שיהיה להורים שלכם להגיד בנושא - יהיה מוצדק.

שלום

אם התלוננת במשטרה, סביר שהטריד אותך באופן שלא ידעת להתמודד אתו. אסור להטריד, זה מזיק לפרטיות האדם. אפשר להסביר להורים שניזוקת מהטרדותיו ולכן התלוננת כדי להתגונן, אולי טעית בשיפוט, ואם עכשיו יבטיח שלא לחזור ולהטריד, את חושבת שתוכלי לסמוך עליו.

כוכב Venus

New member
חשבי שנית

היי סובאגו,

אם אני מבינה נכון, הייתם ביחד, וכשנפרדתם גילית צד מאד בעייתי שלו. הוא איים עלייך והטריד אותך ונאלצת לפנות למשטרה. עכשיו אתם מעוניינים לחזור להיות ביחד.

נשמע שאת אוהבת מאד את הבחור הזה, אבל עם יד על הלב- מה תעשי בהמשך, אם תמשיכו לצאת והוא שוב יגיע למצב הזה? מה יהיה בהמשך, אם תהיי מחויבת אליו (גרים ביחד, מאורסים, או חלילה נשואים) ופתאום הוא יכה שנית?

באופן אישי, וגם כמי שחוותה זאת בעבר (לא הגעתי לתיק אבל סבלתי מאד נפשית, היינו נשואים והתגרשנו)- אני רוצה לומר לך ומכל הלב- שעם כל האהבה עלייך לתת לפחד ולחששות שלך להוביל אותך ולהיזהר ממנו ומהקשר העתידי שלכם. אני מאמינה שמשהו בפחד שלך אז, כשהגעת למשטרה להתלונן- כנראה קצת "נשכח" עם הזמן, והרי את בכל זאת אוהבת אותו ורוצה לנסות לחזור אליו. ואולי את באיזה שהוא מקום אפילו מאשימה את עצמך שהלכת להתלונן, או שאולי בגללך הוא התנהג באובססיביות (שהרי את כותבת "הבנו שעשינו טעות משני הצדדים").

סובאגו היקרה, מגיע לך קשר שאין בו את ההתנהגויות האלה!!! בקשר נורמלי ובריא אין דברים כאלה ולא מגיעים למצבי קיצון כאלה. ועובדה שהגעת לשם.

מהניסיון שלי- זה לא משנה אם עבר זמן ו"התבגרתם". התנהגות ואופי כמעט ואינם משתנים עם הזמן. אני לא יכולה להבטיח לך שהוא השתנה, והאמת? אפילו הוא עצמו לא יכול לומר את זה. כל עוד לא היה הטריגר שגרם לו להתנהג ככה- הוא יתנהג "יפה". ברגע הראשון שיגיע הטריגר- וזה יכול לקחת חודשים / שנים ואולי אפילו מחר- שם הכל יתפוצץ. ואז השאלה היא איפה תהיי בקשר איתו, האם נשואה לו, האם חברה שלו? ואיך את יודעת שהאיומים שלו לא יגיעו בעתיד לאלימות פיזית? האם את מרגישה מספיק בטוחה שההתנהגות שלו לא תחזור על עצמה? והאם את יכולה לומר שהיום את מרגישה בטוחה איתו כשאתם לבד?

אחרי שבר כזה, אני גם פסימית (וסליחה לך) על כך שיוכל להיות לך אי פעם קשר טוב עם הוריו של חברך. אני בטוחה גם שההורים שלך דואגים לך מאד ויפחדו מהיום שתחזירי אותו לחייך.

עשי הרבה חושבים עם עצמך. מציעה לך מכל הלב לא להתחייב אליו ולא להמשיך את הקשר הזה. נשמע לי שהוא מסוכן ויכול בשנייה להגיע לקצה.

שמרי על עצמך,

ונוס

איך הוא היה במהלך הקשר?

ההתנהגות שאת מתארת מטרידה מאוד, ומדליקה לא מעט נורות אזהרה. איומים, רכושנות יתר ואובססיביות הם סימנים מלחיצים מאוד, והרבה פעמים מאותתים על התנהגות אלימה ומסוכנת.
כשהייתם ביחד, הוא היה קנאי מאוד? הוא נטה לחוסר סבלנות בתחומים מסוימים? איך הוא הגיב כשמישהו התחיל איתך?

yoez1

New member
יקירתי בתור יועץ זוגיות 8 שנים

להכנס לקשר הזה שוב זה לטמון את ראשך באדמה.
חולי ורע צפויים בקשר חונק ומזוויע שכזה.
אין פה אהבה יש פה טירוף ואובססיה.
מציע בדחיפות לפתוח דף חדש ולראות את הגברים החדשים שבאופק.

אם צריכה עזרה הפרטי שלי פתוח.

למעלה