תלונה/הצעה.

תלונה/הצעה.

שלום למעופפים למיניהם... חפשתי גורם, שאולי יוכל לעזור לי בתיקון מחדל/מצב המריגז את כלל הציבור ובפרט את הציבור קשיש. פניתי לפורום שלכם, למרות העובדה שכאשר קראתי את המסרים בו לא התרשמתי, כי הוא נאמן לשמו. ולגופו של ענין: המענה הקולי בעקרון המצאה יעילה הפעלתי אותו כבר לפני שנים! נכון שהוא מרגיז במקצת אך תועלתו מרובה. אך יש משרדים ודווקא משרדים ציבוריים המפעילים מענה קולי, פשוט גרוע ואספר על מקרה/משרד אחד המשקף רבים. המשרד הוא אגף השיקום של משרד הבטחון לשכת דן. המענה הקולי (הטלפן) קורא את רשימת השלוחות בקצב תת מקלע. אם לא קלטת בעיה שלך, אינך יכול לחזור לתחילת התקליט, אינך מועבר לבסוף לאדם חיי. אנשים כבדי שמיעה הנאלצים להשמש בטלפון חוגה הישן, מנועים בשנת 2003 להתקשר טלפונית לאותו משרד! אנשים שקליטטתם קשה יזיעו ויתקשרו כמה פעמים, עד שיצליחו לקלוט את מספר השלוחה לה הם נזקקים. הבעיה במקרה זה, לא שלי, אבל של רבים. פניתי מספר פעמים זה שלוש שנים לכל ראשי אגף השיקום במשרד הבטחון המתקשים להתקשר וללא הועיל. השנוי לא אמור לעלות פרוטה!!! אם בידכם לעזור/ליעץ בנדון אהיה אסיר תודה. בברכה

כן

שלום ברוך בואך לפורום. ובכן במקרה כזה תלחץ על כל מספר שבא לך ,יענו לך לא משנה מי, תגיד שאתה רוצה כך וכך, יגידו לך זה לא פה זה בשלוחה xyz ,תבקש יפה תעבירו אותי או תעבירו אותי למרכזייה ושלום על ישראל ויצחק על משה. > יש לי רושם שהתרשמת שאנחנו פורום לא רציני, בוש לך:)<

אני באמת מתבייש.

שלום מלאכית, את ילדה נבונה. אך יש לך במקצת הבנת הנקרא. (שלי יש כבר כמה שנים טובות קושי להתבטא ברור, וגם ידוע לי, ראי את עשרות אם לא מאות המסרים שכתבתי, כל מסר שלישי זו התנצלות על שיבוש בכתיבה. לגופו של ענין. א. ציינתי שזו בעיה של עשרות הורים שכולים וקששים עם עוד כמה מגבלות. ושוב לא שלי!!! ב. מה לעשות, בלשכת דן אין מרכזיה ואין מרכזן. ב 50% מהמקרים הפקיד המבוקש אינו במקומו, איני אומר זאת כבקורת יש לו עסוקים רבים גם מחוץ לכתלי המשרד. ג. במקרה זה מקבלים את התיבה הקולית שלרוב מלאה וכמובן נתקעים בה. ד. ילדתי היקרה אם זה היה כל כך פשוט, לא היו פונים אלי כל אותם הורים קששים המתקשים להתקשר ללשכה. שיהיה לך לילה טוב ונעים.

אממ

ובכן,חבל שלא אמרת מהתחלה שזו הבעייה :) ניסית לכתוב להם ע"כ? ( אני מקווה שזה לא מופיע בהודעה שלך). ואחרי הבדיחות הלא מוצלחות.. זה נושא רגיש ואם שם באגף שמים קצוץ תמיד יש מעליהם ,כמו כן ניתן לפנות לעו"סית שמטפלת בהורים שכולים אולי מכתב ממנה ישנה את תמונת המצב. אני בטוחה גם שהאגף לא ישמח לפרסום מהסוג הלא מחמיא.. גם דרך. אני אבדוק לבד מה ביכולתי לעזור מעבר לדפי הנט. מרגיזה אותי חוסר רגישות ואטימות לב. > מעדן הדיסלקטית<

בכתיבתך בהחלט אין דיסלקטית!!

ושוב בוקר טוב, עניתי לך בפירוט במסר האישי. למרות שהנני מתרבב שהנני ראציונליסט, פופורניסט ועוד, אבל גם במקצת דון קישוט. אגב במסר שכתבתי לך, שכחתי להוסיף, שבמכתבי האחרון לכל אותם מכותבים, כתבתי (זה היה רק שלשום): כי זה מכתבי האחרון להם והם רשאים לברך, ברוך שפטרנו..!! עייפתי, התיאשתי ולצערי אני רואה עצמי כטרדן זקן! (ברצינות). אספר לך עוד פרט שולי (יש לי כאלה עשרות) ואתרבב עוד קצת. אותו משרד השתמש כמה שנים שבכותר הייתה רשומה כתובת לא מדויקת! תאמרי בצדק נו מה קרה? לי חזר מכתב עם הרשום: "כתובת לא ידועה", לא להאמין גם לו הייתי כותב רק "משרד הבטחון" עם כתובת שגויה, הדאר לא יודע את כתובת משרד הבטחון.... כל הטעות בנייר המכתבים היה, הכתובת הרשומה הייתה בני ברק ולמעשה הם מקבלים את הדואר שלהם בתיבת דאר בתל אביב! כתבתי מקובל עלי שלא צריך לבזבז כספים על נייר מכתבים חדש. והצעתי, לרכוש על חשבוני חותמת או חותמות עם הכתובת הנכונה, יתר על כך לבא ולהחתים את כל הניירת הישנה. עד שלא אזל להם (שנים) מלאי הניירת הישנה השתמשו בנייר המכתבים המשובש. אמרתי שאתרברב עוד קצת, עד לפני זמן לא רב, כאשר האמנתי בצדקת הנושא, לא הססתי בתחילת שנות ה 50 לכופף את כל "ההסתרות הגדולה בשעתה" ואני מזכירון בעפולה. או בשנות ה70 לכופף את ידו של המנוח מ.דיין כאשר היה שר החקלאות, או בשנות ה 80 לשנות תקנה באוצר... מצהיר לא הייתי טרדן או יושב על העורק, אבל עדיין היה לי כח ולא הייתי מיואש! שיהיה לך יום נאה ומהנה,

למעלה