תלונה נגד נהג "דן"

• פותח הנושא MaxJr
  • פורסם בתאריך

MaxJr

New member
תלונה נגד נהג "דן"

http://www.local.co.il/ariel/showItem.asp?articleId=1461

izikd

New member
מקס, לא נעים לי, אבל צריכים

לעשות הגהה לכתבה לפני שמעלים אותה, ובמיוחד לעיתון.

MaxJr

New member
עושים את זה

מה בעיה ??? נתקן... אם זה בטקסט של התלונה – פשוט לקחנו את המקור כפי שהמתלוננות כתבו

LittleBigGirl

New member
זה לא רק הטקסט של התלונה

יש שם שגיאות כתיב די מביכות.. (מנק"ל במקום מנכ"ל, שרוט במקום שרות למשל)

LittleBigGirl

New member
שמחה לעזור...

ואם תרצה עוד כמה טיפים, שלח מסר

דן שמים זין עלינו ועל התלונות שלנו

זו החברה היחידה שמוציאה אוטובוסים מאריאל לת"א ובחזרה, ככה שהתושבים פה תלויים בה תלות מלאה. נוצר מצב קלאסי של מונופול- אף אחד לא מאיים עליהם והנהגים יכולים להוציא על הנוסעים ת'קריזות שלהם מתי שמתחשק. רק היום נהג לא עצר לי כשהייתי בתחנה, אלוהים יודע למה...נראה לי שאני בנאדם דיי בולט, לא? אני מניח שהסיבה היא שהייתי האדם היחיד בתחנה, וכנראה שלכבוד הנהג לא שווה לעצור לבנאדם אחד, במיוחד כשהוא חייל ולא תורם אגורה לקופת דן. ואולי הנהג חשש שמא בעת פתיחת הדלת הקדמית יפרוץ פנימה, חלילה וחס, משב רוח קריר וידגדג את צווארו הענוג והעדין של הנהג. אותו מקרה בדיוק קרה לי לפני משהו כמו חודש, הנהג היה כולו שקוע בנסיעה עד שהוא שכח שיש לו תחנה לעצור בה ונוסעים להסיע. רק אחרי שקפצתי לו לכביש הוא נזכר לשבור הגה ימינה ולעצור איזה חצי ק"מ אחרי התחנה. ושהוא יקח רוורס? למה מה קרה, הוא פראייר? שהנוסעים ילכו את כל הדרך עד אליו! האוטובוסים של דן נמצאים ברמת תחזוקה ירודה וזה רק הולך ומחריף עם הזמן, והסיבה, שוב, היא שאין שום סיבה לתקן! לתושבי אריאל אין ברירה אחרת, הם צריכים לסבול בשקט. רוצים? יסעו. לא רוצים? שילכו לחפש. בימים גשומים, למשל, כל הכסאות שנמצאים צמוד לחלונות נרטבים ברמה שאי אפשר לשבת עליהם גם אם תשימו 20 שקיות ניילון ועיתונים עליהם. הגשם נכנס מבעד לחלונות ומרטיב את כל מי שיושב ברדיוס מטר מהחלון. שדן יבזבזו כסף בתיקונים? זיבי...נשאיר את זה ככה, עם מי הם יסעו אם לא איתנו? דן גם לא יגעו בשקל מהקופה שלהם כדי לתקן את המזגנים השבורים שבימי חורף הופכים למטרד ומזרימים אוויר קר ישר לפרצופים של האנשים. בימים כאלה, גם תא המטען של רוב האוטובוסים הופך ללא-שמיש- כבר הפסקתי לספור את הפעמים בהן הכנסתי תיק יבש לתא המטען וקיבלתי אותו ספוג מים בסוף הנסיעה. כשהחלטתי להמנע מראש מהמצב הזה ולקחת את התיק איתי לאוטובוס, הנהג התחיל לצעוק עליי לעלות מהר, או בשפת הנהגים הערסוואתים של דן- "יאללה יאללה, כנס כבר, נו יאללה כנס". יענו, אתה מבזבז את זמני היקר ותגיד תודה שאני בכלל נמצא פה. לא חסרים מקרים של נהגים שפותחים חלונות ודלתות באמצע נסיעה כדי לצעוק על ערסים אחרים, ועם כמה שזה משעשע, ועד כמה שנהגי דן מוכשרים ואנשי אשכולות, להיות שוטרי תנועה, שופטים ושוטרים זה עדיין לא התפקיד שלהם. אז אחרי שהבנו שדן לא שמים זין עלינו ועל התלונות שלנו, הגיע הזמן שנכריח אותם. אני מציע דרך פעולה קצת שונה. פשוט, כשאתם רואים אוטובוס של דן, תוציאו לו את האוויר מהגלגלים ואם אפשר גם תפנצ'רו אותם. אם דן לא רוצים לבזבז כסף לרווחת הנוסעים שלהם- הם יבזבזו כסף על תיקונים. הגיע הזמן להתחיל לדבר לקומונת הערסים הזאת בשפה שהם מבינים. ואמרו אמן.

DredLox

New member
אני לא בטוח...

אבל נראה לי זה לא חוקי להסיט אנשים להוצי אאת האוויר מהגלגלים של האוטובוסים של דן.

InfeCtedShesek

New member
אז אוקיי, אתה צודק..

אבל מפה ועד לשכנע אנשים לעבור על החוק ולפגוע בחברה? אני הייתי מעדיפה לפנות לחברה מתחרה כמו "אגד" או מיליון החברות הקטנות בארץ, ומציעה להם לבוא ולבטל את המונופול של דן על אריאל-ת"א. זה רווחי לחברה, וכמובן שגם לנו- כשיש תחרות המחירים יורדים וכל חברה מנסה להתחבב על קהל היעד עם תנאים יותר טובים.

RainPainter

New member
חברת סופרבוס יכולה "להשתקע" פה.

זה יהיה דבר ראשון אחלה דבר מבחינת תחרות, וגם יהיה מאוד רווחי למשטרה פה באריאל [שאגב גם אותם אפשר לצרף לבקשה], בגלל שדן לא מקבלים תעודת שוטר אלא רק כרטיסיה מיוחדת שדן מנפיק לשוטרים ואיתה הם יכולים לסוע באוטובוסים שלהם. חוץ מזה שהאוטובוסים שלהם מה-זה מגניבים. :)

למעלה