תלונה-עבור מנהלי הפורום והצ`אט

מבוקש

New member
תלונה-עבור מנהלי הפורום והצ`אט

שלום, אני רוצה להתלונן על שני שומרי חדר 20 פלוס - EYAL , ו LIRIKAN שניהם זרקו אותי היום מהחדר, ואייל אף הראה שהוא גבר יותר מליריקן, וחסם לי את הכניסה ל 20. נכון לעכשיו אני לא יכול להיכנס. וכל זה, אין לי מושג למה, וגם יש עדים לכך שבכלל לא עשיתי שום דבר רע, או נגד התקנון. נכון, הערתי כמה הערות בכללי, אך הן היו לא פוגעות, לא עם קללות, ובאו רק כדי להצחיק. כנראה שאת אייל זה לא הצחיק. מ מ ש לא הצחיק. אני די ותיק בצ`אט, ואני יודע איך מתנהגים. אז תעשו טובה, תרסנו קצת את השומרים החדשים שלכם. לטיפולכם.

eYaL

New member
מותר לי להגיב?

מה שאתה קורא לו ``בדיחות`` ו..``רק בצחוק`` כניראה שלא ממש היה לרוחם של שאר חברי החדר.החסימה שאתה מדבר עליה,יורדת אוטומטית תוך 15 דקות,כך שאין סיבה שאתה תשאר חסום. ובין אם אתה ותיק,ובין אם לא,אני לא עושה אבחנה. יום טוב לך, eYaL - ``השומר החדש של תפוז`` ;-)

מבוקש

New member
תגובה לתגובה, אייל

שלום. א. אני שמח על התגובה המהירה שלך. ב. זה עדיין לא פותר אותך. ג. ``לא היה לרוחם``??? תן שמות. קדימה. לא היה לרוחם של מי בדיוק? אני לא ראיתי שום מחאה. אם יש לך שמות - תן אותם בתגובה להודעה שלי, אם לא אל תבלבל ת`מוח. ד. אני מספיק ותיק כדי לדעת שזורקים מישהו מחדר בעקבות קללות או הצפה, או פגיעה מכוונת במישהו. מה שאתה עשית - כנראה מתוך שלא הייתי ``לרוחך`` - זה להעיף אותי סתם, בלי שאני פגעתי במישהו ב כ ל ל. תזכור את זה, ותסיק מסקנות בפעם הבאה. ושימוש בחסימה??? לא הגזמת קצת? כאילו אני לא פחות ולא יותר שיבחתי שם איזה רוצח ילדים... תסיק מה שתסיק, ובהצלחה בתפקיד השמירה.

@poet

New member
אז ככה

תנסה לדבר עם אייל בצאט: דבר שני אייל הוא אדמין ובעל וותק של שנה ו4 חודשים בצאט אני בטוח שהוא יבין אם תסביר לו מה רצונך אין לי מושג על מה הוא העיף אותך אבל בטוח שהייתה סיבה או אולי אי הבנה כמו שאמרתי תדבר איתו... דקל

למעלה