תלונה על אנשים שעושים עין הרע דווקא כשאני אמורה לטוס לסופ"ש בחו"ל >יצו' שנשארה בבית<
י יצורה New member 25/11/07 #1 תלונה על אנשים שעושים עין הרע דווקא כשאני אמורה לטוס לסופ"ש בחו"ל >יצו' שנשארה בבית<
N Noaal New member 25/11/07 #3 פחחחחחחח.. זה כי: א. לא הסכמת לקחת אותי. ב. לא הסכמת לקחת את יוני. ג. לא הסכמת להביא לי בלגי. ד. לא הסכמת להביא ליוני (שוקולד) בלגי. ה. כל התשובות נכונות.
פחחחחחחח.. זה כי: א. לא הסכמת לקחת אותי. ב. לא הסכמת לקחת את יוני. ג. לא הסכמת להביא לי בלגי. ד. לא הסכמת להביא ליוני (שוקולד) בלגי. ה. כל התשובות נכונות.
י יצורה New member 25/11/07 #5 הכל נכון חוץ מ-ד רק תדעי שבמונית בדרך לנתב"ג כבר התחלתי לתכנן את הביקורים בחנויות שוקולד. מסקנה: בפעם הבאה לא מספרים לאפ'חד לפני הטיסה ושולחים SMS מהמטוס
הכל נכון חוץ מ-ד רק תדעי שבמונית בדרך לנתב"ג כבר התחלתי לתכנן את הביקורים בחנויות שוקולד. מסקנה: בפעם הבאה לא מספרים לאפ'חד לפני הטיסה ושולחים SMS מהמטוס
R ROTEM 3 0 0 3 5 New member 26/11/07 #6 אבל זו סתירה כי אם הכל מלבד תשובה ד' נכון, כלומר, שגם תשובה ה' נכונה. והרי תשובה ה' טוענת שכל התשובות נכונות, כלומר, גם תשובה ד'. והרי לך סתירה או 4 נקודות פחות בפסיכומטרי. מסקנה: לא שוקולד, תביאי שלג. תודה.
אבל זו סתירה כי אם הכל מלבד תשובה ד' נכון, כלומר, שגם תשובה ה' נכונה. והרי תשובה ה' טוענת שכל התשובות נכונות, כלומר, גם תשובה ד'. והרי לך סתירה או 4 נקודות פחות בפסיכומטרי. מסקנה: לא שוקולד, תביאי שלג. תודה.
י יצורה New member 26/11/07 #7 גיברת, אני את הפסיכומטרי שלי כבר עשיתי! זה שמרוב שאני זקנה אוטוטו יפוג תוקפו זה כבר נושא לדיון אחר...
גיברת, אני את הפסיכומטרי שלי כבר עשיתי! זה שמרוב שאני זקנה אוטוטו יפוג תוקפו זה כבר נושא לדיון אחר...