תלונה על השפעת!

תלונה על השפעת!

אני שונאת שפעת!!! כולי עם טישויים, ומתעטשת וחום וכאבים... אוף!!! <סוודע נכון שזו את אשמה?? נכון שהטלת עליי איזו קללת וודו??>

סוודרית

New member
../images/Emo189.gif vs ../images/Emo190.gif

כן זאת אני אשמה בהכל ! ! ! ! ! ! ! אין לך איזה ביקורי בית לעשות לתלמידים שלך ?!?!!?!? אין לך מבחנים לבדוק ?!?!?!? אין לך עבודות להכין למחר ?!?!?! אין לך לעשות טלפונים להורים להלשין על הילדים שלהם ?!?!?! אין לך !?!?!? אין לך איזה טיול שנתי לצאת אליו עם הכיתה ?!?!?!? <תרגישי טוב בייב>

אהה ברור שאני המלאך

ברור שאת אשמה בכל יש לי ביקורי בית, אני מתעלמת מיזה היום יש אסיפת הורים אז אני אגיד להם כבר שם את כל מה שאני רוצה להגיד יש לי מבחנים לבדוק אבל שיזדיינו, יקבלו את המבחן בעוד שבוע יש לי עבודות, זה באמת לא מצחיק, אני תיכף אלך לעשות יש לי טלפונים אבל יש אסיפת הורים הכל יאמר שם והטיול השנתי זה במרץ, יש זמן ולך לעומת זאת... אין מסמכים לתייק? עובדים שמפילים עלייך את כל העבודה והולכים להפסקות? בוס שלא מבין שאת בלונדינית אמיתית וזה כל מה שאת מסוגלת לעשות? זהו? עכשיו לך תזדייני בשקט!! <תודה בייב
>

אפרופו אסיפות הורים

#$%%^& #$%$#@ א. אפשר היום לפקסס/לסמס/לטלפן, לא חייבים להטריח אותי לכל בתי הספר בעיר ולשמוע את אותו הדבר שוב ושוב ושוב, אבל לא, המורות רוצות להצדיק את השכר[ המופרז] שהן השיגו בשביתות ארוכות ומייגעות שבאו על חשבון החופשים שלי/ המשכורת שהוצאתי כדי להעסיקם בחופש הגדול מס' 2 והעצבים שלי. ב. אני בכלל לא הורה של אפ אחד מהם, למה להתעקש להזמין גם אותי? או את המדריכים/ש"ש וכו כוווו. ג.להגיד אתה יכול יותר מזכיר לי את כל המורות שהיו לי, באמת תשתדרגו כבר. ד. הילד לא הכין ש.ב? תענישי אותו את, אני את השיעורים שלי מזמן לא עשיתי. ה. הילד איחר? אז מה? אז פחות חצי שעה בה הוא לא יקשיב,ביג דיל. ו.אל תתנו להם עבודות הגשה ופרוייקטים, נמאס לי מהתחרות הזו עם השכנה.ואגב מגיע לי בונוס, על התמונות שצרפתי לעבודה. ז. ... זה בעצם מהודעה אחרת.:)

תפוציפס!

א. אפשר אבל למה לנו לטרוח? ב. כי את המבוגר האחראי על הילד (יש לי גם שנים כאלו בכיתה, את אם הבית שלהם אני מתזזת יותר מאשר את ההורים האמיתיים של שאר הילדים>) ג. לא אומרת "אתה יכול". אתמול בישיבה אחרת המורות אמרה שהיא אומרת דברים חיובים לילדים, אז שאלתי אותה כמו מה, והיא אמרה "יש לך פוטנציאל ואתה לא מנצל אותו" כמעט העפתי עליה כיסא. וזו מורה צעירה!! שנה ראשונה במערכת!! מה זה מהשפט הזה?? ד. אני מענישה. מאוד קשה. ואחרי פעמיים אני מעיפה אותו הביתה שאמא שלו תתמודד איתו. מה אני צריכה לסבול בכיתה פרחחים שלא עושים שיעורי בית רק כי ההורים שלהם חושבים ששיעורי נהיגה ושיעורי מחול יותר חשובים? ה. הילד איחר, אז עד שהכיתה כולה כבר מתרכזת במשהו ואפשר להתחיל ללמוד, הוא פתאום נכנס ושוב אי אפשר להתרכז בכלום כי הוא צריך להגיד שלום לכולם ולהתעניין בתלמידים האחרים ואז הוא לא מבין על מה דיברו... ו. אם אני לא אתן עבודות מה אני אעשה איתם? אני אאלץ לדבר כל ה45 דקות!! את יודעת כמה זה קשה???

פרינגלס

אני המבוגר האחראי זה נכון ותרשי לי לגלות לך סוד אני שנים הולכת לאסיפות הורים[כפולות כי אני אם בית] והכל דה סיים שיט. ילדים עם בעיות בעקבות משבר בבית ושהוצאו ממנו לא יהפכו לתלמיד השנה מהרגע שהם נכנסו למסגרת, כן עושים עבודה איתם,אבל המהפך הוא איטי. ולא יעזור שאני אגיע פעמיים בחודש. ועוד על מורות שאני צריכה להתחנן אליהן לכתוב במחברת הקשר או לסמן לילד את הש.ב. ועוד על מורות שאומרות שהילד הגיע במכנס קצר בחורף,אז זה 3/4 בכלל, ושתאמין לי שרבתי איתו חצי שעה ומלבד ללהלביש אותו בכוח לא נותר לי מה לעשות עוד. ועוד על מורות שמעיפות ילדים הביתה, הלווו זה מה שהם הכי אוהבים! ועוד על מורות שלא מבינות שהעבודות הגשה נעשות ע"יי הורים/צוות. טוב נו על האיחורים מסכימה איתך, תשאירי אותו חצי שעה אחרי ביצפר.שילמד. ולא אישי.. סתם עבודה יו נואו... }{

במבה אוסם

טוב, ברצינות, עצה ממורה. ללכת ליועצת להגיד זה המצב עם הבגדים, הם לא רוצים, מספיק קשה להתמודד איתם על סנדביצים, הגעה בזמן ושיעורי בית. כל עוד זה תלבושת והם לא מגיעים מלוכלכים לבית ספר, תרדו מהם וממני בקטע הזה. ואגב - ליועצת ולא למחנכות כי היועצת יכולה להוציא מכתב לכל המחנכות של כל הילדים שאצלך במכה אחת ולסגור עניין. כנ"ל תגידי לה גם על מחברת קשר. תגידי ליועצת שאם המורות לא יתחילו לרשום במחברת קשר דברים יהיה לך קשה מאוד לעקוב אחרי כל הילדים, וכאן המורות צריכות לעזור. ובסופו של דבר הן יורות לעצמן ברגל כי את לא תוכלי לעזור לילדים אם המורות לא יכתבו במחברת קשר. וזהו, אל תתערבי יותר במחברת קשר, או בתלבושת. אל תתעסקי עם זה יותר. בפעם הבאה שתבוא לך מורה בתלונה כזו ישר תשלחי אותה ליועצת. בנוגע לשליחה הביתה - אין מה לעשות, אוהבים או לא, המטרה היא לא שהם יאהבו, אלא שהאחרים בכיתה שכן רוצים ללמוד יוכלו לעשות זאת ללא הפרעות. יש לנו מקום כמו שלך כאן, ויש בכיתת חינוך שלי שני תלמידים, ואני באמת מזמנת את האם בית על דברים, אבל עומדת במה שהיא רוצה - יידוע, מכתבים וכו'. וכמובן - לומדים במה יש להציק ומה לעזוב כי באמת אין טעם. אני לא חושבת שיש מישהו שחושב שהילד יהפוך לתלמיד השנה, אבל בעזרת עזרה אפשר לגרום לו לפניות רגשית כזו שהוא באמת יוכל להתרכז בלימודים ולא בבית, עד כמה שהוא יכול. ויש כאלו שיכולים ויש כאלו שלא... אין מה לעשות. <אחד התלמידים שלי פשוט מצטיין השנה, ברגע שהעבירו אותו, וילד שני פשוט מנותק לגמריי>...

קרמבו מוקה

טוב רק שילדיי מפוזרים בכ 15 בתי ספר שונים. וחוץ מזה את צודקת[ואני לא אמרתי את זה].

למעלה