תלונה על כוס תה

תלונה על כוס תה../images/Emo96.gif

שהוא חם מידי ואני רוצה כבר לשתות!! ואיך הוא לא קר כבר אם מפעילים פה מזגן על קור??
ועוד תלונה על כל מיני גברים סליזיים
שרוצים להוסיף אותי לפייסבוק שלהם - נשואה! אני נשואה כתוב שם באותיות של קידוש לבנה (האמת שזה באנגלית ויש כאלה שלא יודעים לקרוא אנגלית? מאיטליה, אוסטרליה(!) וישראל). ועוד תלונה על משהו שזז בפח אשפה והוא נורא מפחיד אותי - חוצפה!
וגם על תפוז שהוא נורא איטי שאני רואה מה שכתבתי אחרי 2 דקות רק!
....

מה יש לכם מפייסבוק הזה?

רג, ואם נניח שמעון מהפורום (אין כזה, בסדר, אבל נניח), ירצה לצרף אותך למסנג'ר, זה בסדר?

יצורה

New member
מי זה "לכם" ?

I am facebookless ואתמול קיבלתי את ההוכחה לכך שזה דבר מצויין, כש-ב', אחד האנשים השנואים עליי ביקום שאם אי פעם אפגוש אותה בסמטה חשוכה ללא עדים יוכלו לעשות מהפרצוף שלה תכנית ריאלטי למנתחים פלסטיים, מסרה לי ד"ש דרך הפייסבוק של אחי. מה היה קורה אם היה לי פייסבוק משלי? היא עוד הייתה זורקת עליי פרה וירטואלית כאות לחיבה
>יצו' מנצלת את השבועות האחרונים בב"ש כדי לדבר כמו צ'חצ'חית מצוייה<

תלונה על כוס קפה

שכולם שותים ונראים כל כך נהנים ואני לא מצליחה לסבול את זה! אוף! איך אפשר להיות מורה בלי לקחת כוס נס לכיתה?!

נכון? קפה זה פיכס

וקפה נמס אם אני שותה, פעם ב-3 חודשים, זה רק מעט מעט מעט. וכשאני אומר מעט, זה אפילו פחות מהכושר של בלקר (שלא לדבר על הכושר שלי) מים הפכו לחברים הכי טובים שלי, ופינוק חד שבועי בימי שישי בלימודים בדמות שוקו על בסיס חלב (רק למה התור הוא חצי הפסקה???)

למעלה