תלונה על מסעדת "מקום בלב"

ש נונה

New member
תלונה על מסעדת "מקום בלב"

ביום ב' בערב היינו ב"מקום בלב" יחד עם משפחה מקנדה. היינו 9 אנשים.ב-21.00 הזמנו שתיה.קיבלנו אותה אחרי חצי שעה ורק לאחר שהתלוננתי לאחראית.בתי רצתה רק פסטה ולכן רצינו להזמין ארוחה עיסקית עם 3 מנות לשתינו.למרבה ההפתעה נאמר לנו שאין אפשרות כזאת.כל אחד חייב להזמין משהו והמלצרית רמזה לי שהם בודקים אם אני אוכלת מהמנה של מישהו אחר...בתי הזמינה רק את הפסטה וזה לא מנע מהם לחייב אותנו על ארוחה עיסקית מלאה. המנות הגיעו רק אחרי שעה ויותר, בשעה 22.30 למרות בקשותינו החוזרות.אפילו מנת אבטיח שהוזמנה עם כל המנות הגיעה אחרי יותר משעה והאבטיח היה רקוב. םבסוף הביאו לנו קינוח כפיצוי ושאלו: עכשיו אנחנו שולם? אולי סבאתי מהאוכל אבל קיבלתי בחילה קשה מהמקום

kdr

New member
אנחנו היינו שם באירוע

המזגנים לא תיפקדו והחשמל קפץ כמה פעמים. האוכל היה פלצני כצפוי. חוצמזה היה סביר ומטה. התלהבתי יותר מהאוטובוס הישן בקצה מגרש החניה.

כמה חבל....

לקרוא בקורות שכאלה. אבל אולי באמצעות האינטרנט , בעלי המסעדות יבינו שהאורחים לא פראיירים , ויש דין ויש דיין. אין דרך אחרת להלחם בתופעת היחס המזלזל. כבר שמעתי על המקום מספר בקורות גרועות נראה לי שחוץ מתפאורה ומיקום אין להם מה להציע.

פייטוש

New member
לא כתוב איפה המסעדה "המקסימה "

אני בעיקרון לא חוזר לעולם,מה אני לא משלם? כמו שאני אומר הייתי פעם אחת מיותרת במקום.

למעלה