תלונה !

סוודרית

New member
תלונה !

על מישהו במשרד שלי שהלך לשרותים חזר והשאיר שם סימנים !!! ואז אני נכנסתי אחריו ! והייתי צריכה לנקות כי אם לא הייתי מנקה היו חושבים שזו אני !!!!!!!!!!!!!!!! למרות שאני יודעת שאת לא אני וזה הוא ! אבל לך תסגיר את זה לזאות או לזה שיבוא אחרייך? אוייש באמת גברים ! תתביישו ! כי אנחנו הנשים לא מפליצות לא עושות קקי ולא כלום ! <מי אמר פמי?> :p למה אין אייקון של שרותים ?!?!?!

יווווו זה לא יאומן../images/Emo2.gif

באתי לכתוב בדיוק תלונה כזו! תלונה על גברים שנכנסים לשירותי נשים ומשתינים על האסלה!! רבק יש לכם שירותים משלכם, רבק כל העולם הוא השירותים שלכם, אז על האסלה היחידה שהיא בשבילי ובנות מיני אתם משתינים על כל האסלה!?!?!?! כוסאמממ אממממ אמממק!! שיחטוף דלקת בדרכי השתן הנבלה שהשתין לי על הקרש של האסלה, נבלה סרוחה, חתיכת חרא, יש לך שירותי גברים יא מאנייק יא חתיכת מושתן יא חרא של בנאדם!

לא, חשבתי על כדורים אחרים

ששמים בתוך חפץ ממתכת ויורים על אנשים. <אני לא בלקר>

בלקר

New member
למה להכפיש כך את שמי?

אני כבר לא חושב על כדורים ששמים בנשק ויורים. אני אכשו יותר בקטע של כדורים שמים בפה ועפים. בכלל אני לא אוהב אנשים שחושבים כך אלי(כי חלק מהם יכולים לנסות לגייס אותי למילואים)

לעבור לגור מרמלה ללוד

זה מהפח אל הפחת? או מהפחת אל הפח? ומה יותר גרוע הפח או הפחת? ומה זה פחת?

ובלקר איפה אתה גר?

יש טלויזיה LCD 37 אינץ'? יש DVD? יש פופקורן? וקולה? וכמה מהחברים שלי אני יכולה להזמין (יש לי 1)

בלקר

New member
רמלה=לוד

זה בעמת אותו הדבר. אני גר בקרית ים. DVD יש במחשב וLCD יש רק בחלמות(וגם בחנות)

כן כן, קצת הגזמתי...

אבל זה קורה שיש לך פיפי לוחץ ואין מקום אחר לעשות, ואת עומדת בסיקול רגליים שמאוד קשה להשתחרר ממנו ומתכופפת לנקות פיפי של איזה אדיוט שפשוט השתין על כל האסלה בשירותי נשים -ועוד שנייה יוצא הפיפי ואת בלחץ אטומי שעד שסוף שוף האסלה נקייה, הפיפי לא יוצא -ואז את חושבת שנהרסה לך השלפוחית וזהו כל החיים בזבל והשלפוחית כבר לא רגיזה אלא ממש ברוגז איתך... כאילו בסדר, נכנסת לשירותי נשים תכבד את המקום ותקלע בול או לפחות תרים את הקרש...מה בסה"כ ביקשתי?? R E S P E C T found out what it means to me....
oh just a little bit
oh just a little bit...
אגב לאיש המשתין שלום. <פשוט לא גילתי מי זה עדיין>

למעלה