תלונה......

future prophecy

New member
תלונה......

אני רוצה להיתלונן על מנהל הפורום ``דו-קיום``.... אני מיתלונן עליו משום שהוא מוחק וחוסם את ההודעות שלי רק צשום שהוא לא מסכים איתם... פורום שאמור להיות דמוקרטי שבו ניתן להביע דעות חופשי הפך להיות פורום שמנוהל על פי ``מצבי הרוח`` של המנהל ובצורה ממש לא דמוקרטית!!! אני אשמח אם תטפלו בעינין. אני לא מבקש להחליף מנהל אלא רק לתת לו נזיפה כלשהי ולהיות במעקב אחרי הפורום הזה! חשוב לי מאד להישתתף בפורום כזה אבל המצב פשוט בלתי אפשרי! תודה מראש....

אנו עוקבים אחר המתרחש בפורום

וערים לקשיים שהפורום מצוי בהם, קשיים המתגברים בשל המצב הקשה כיום. נמשיך לעקוב אחר הפורום על מנת לאפשר דיון ללא חשש להסתות או התקפות אישיות. תודה על הפנייה

מה עם המעקב של ה-1/6/01 ????!!!

כמה זמן לוקח לפרסם תוצאות בדיקתכם בכל הקשור למחיקת הודעות של גולשים ע``י מנהל פורום דו-קיום באות לילה רצחני? אין מסקנה אחרת אלא זו שאכן נמחקו הודעות ע``י המנהל אשר שולט עם המחיקון לא רק על הפורום שבנהולו אלא אם מישהו נוסף דאג למחוק גם ב`אקטואליה ` וב`און-ליין` אותו הלילה ! האם יכולה היתה להיות הסקת מסקנות אחרת למעט פיטורי אותו מנהל ששמו שוקור?! אם כל הכבוד לדמוקרטיה --לא קיבלתם הצעה מיהודי לנהל פורום רגיש כזה במדינת היהודים?! אולי כאן תענו על שאלתי-------הכיצד כל לילה ובמיוחד בלילה `חם` כזה לא היה תורן של הנהלת הפורומים כדי להשתלט על הפורומים הרגישים שלא באמצעות מנהלי פורומים עצמם, שלא תמיד יודעים את תפקידם ואת חובתם לאובייקטיביות וניטראליות.

כבר פורסמה הודעה בנושא

למנהל הפורום אין יכולת מחיקה בפורום שאינו תחת ניהולו. באותו לילה נציג תפוז נכח בפורומים, והוא האחראי למחיקת ההודעות עליהן אתה מדבר. אנו ממליצים כי תברר את העובדות לפני שאתה מזדרז להסיק מסקנות מוטעות. תודה על הפנייה

לבונה

New member
שלום להנהלת הפורומים

אני אכן עדה כי באותו הלילה נמחקו מס` לא מבוטל של הודעות. ולמרות ההכחשה, ע``י העתקה והדבקה של ההודעות, הראתי אותן שוב. כך שאם לא מנהל הפורום עצמו מחק, משהו מוזר שם קרה. אנו, זעמנו על החיוכים והציחקוקים המוזרים שהיו מיד לאחר הפיגוע באותו לילה נורא, גופות הילדים עדיין לא זוהו, לא בשמם, לא בגילם ולא במספרם, וכל העולם עמד על רגליו, כך שחיוכים תמוהים, לא היו במקום. וכן הודעות די מוזרות, ובכלל- הכחשה על מחיקה. העדפתי שלא להכנס לעימות עם שוקור מנהל הפורום, ואנו סגרנו עניין זה בנינו, אך כאן, התערבתי משום שאכן היו הודעות שנמחקו, ואם ישנו עדיין צורך לגבי בירור ההודעות, הן שמורות אצלי. יש להבין את הפגיעה שלנו כעם שאיבד בלילה אחד 20 מילדיו בפיגוע, את השתלשלות העניינים, כשם שלו היה מצב זה הפוך, לא היינו מעלים על דעתנו לשמוח לאיד או בכלל, להיות מאושרים.ובטח ובטח לא לספר בדיחות בשעה שכזו. אני מניחה כי מנהל הפורום- שוקור, הבין שמדובר בטעות שגרמה להשתלשלות של זעם ותיסכול, מכיוון שהמילה דו-קיום, הינה לשני הצדדים, ולא רק להשארת הודעות שניראות רק לצד אחד. אני תקווה כי ענייןזה לא יחזור וישנה. ובכלל תקווה, כי לעולם לא נצטרך לעבור שוב לילה שכזה. תודה. לבונה.

לבונה

New member
שלום להנהלת הפורומים

אני אכן עדה כי באותו הלילה נמחקו מס` לא מבוטל של הודעות. ולמרות ההכחשה, ע``י העתקה והדבקה של ההודעות, הראתי אותן שוב. כך שאם לא מנהל הפורום עצמו מחק, משהו מוזר שם קרה. אנו, זעמנו על החיוכים והציחקוקים המוזרים שהיו מיד לאחר הפיגוע באותו לילה נורא, גופות הילדים עדיין לא זוהו, לא בשמם, לא בגילם ולא במספרם, וכל העולם עמד על רגליו, כך שחיוכים תמוהים, לא היו במקום. וכן הודעות די מוזרות, ובכלל- הכחשה על מחיקה. העדפתי שלא להכנס לעימות עם שוקור מנהל הפורום, ואנו סגרנו עניין זה בנינו, אך כאן, התערבתי משום שאכן היו הודעות שנמחקו, ואם ישנו עדיין צורך לגבי בירור ההודעות, הן שמורות אצלי. יש להבין את הפגיעה שלנו כעם שאיבד בלילה אחד 20 מילדיו בפיגוע, את השתלשלות העניינים, כשם שלו היה מצב זה הפוך, לא היינו מעלים על דעתנו לשמוח לאיד או בכלל, להיות מאושרים.ובטח ובטח לא לספר בדיחות בשעה שכזו. אני מניחה כי מנהל הפורום- שוקור, הבין שמדובר בטעות שגרמה להשתלשלות של זעם ותיסכול, מכיוון שהמילה דו-קיום, הינה לשני הצדדים, ולא רק להשארת הודעות שניראות רק לצד אחד. אני תקווה כי ענייןזה לא יחזור וישנה. ובכלל תקווה, כי לעולם לא נצטרך לעבור שוב לילה שכזה. תודה.

למעלה