תלונות לאחר לידה:

אנגסטרם

New member
דיאטה

עם תומם של 9 ירחי לידה שבהם שקדתי על טחינת בורקסים ללא הבחנה נגמר לי התירוץ הרישמי.. אמנם הבטן נגוזה (ותודה לריבון עולם על זה, כבר יצא לי לראות נשים אחרי לידה שנראות בחודש שביעי) אבל כבר אי אפשר לאכול מה שרוצים כי לפרוסות עוגה יש נטייה להתנחל במקומות לא רצויים (ואין באמת דבר כזה מלאה במקומות הנכונים). והשאלה הגדולה היא - מה לעשות עם כל השוקלדים שמציפים את הבית?? לאין שלא מסתכלים- בונבונים. והחברים, הדודים, והשכנים מתנהדים כאילו מטרתם בחיים זה לשמור על מלאי נאה של שוקלדים במזווה. עלה בדעתי שלהגיד לעצמי "זאת הקובייה האחרונה שלי להיום" על הקובייה האחרונה בחבילת השוקולד השנייה שחיסלתי זה לא ממש מראה על כח רצון עז או על סימן לאיזשהי התקדמות בתהליך החזרה לגיזרה הקודמת (ועדיף לגיזרה של בר רפאלי, נגיד) >למסירה: מארזישוקולד במגוון טעמים. נא לפנות במסרים<

אנגסטרם

New member
לעבור לגור אצל אמא

אחרי הלידה זה אחד ה-דברים. מדובר בסבתא מורעלת (נכדה ראשונה) ובובית זוכה להרבה צומי ואמא שלה זוכה לישון אחר הצהריים. חוצמיזה, אם גרים אצל אמא אז היא מפנקת ומכינה ארוחות פאר כל יום, קונה מעדנים ונישנושים שאנג הקמצנית בחיים לא היתה קונה, וממש עכשיו (תוך כדי שאני מקלידה בנייד, מכורבלת בסמיכת פוך במיטה) היא מביאה לי משלוח של קפה ומאפה. זאת לא תלונה, רק רציתי להגיד שאין כמו אמא!

היי!! מזל טוב לך!!!

מזל טוב על אנגסטרם ג'וניורית ועל אנגסטרם סיניירית המורעלת!! אני מוכנה לעזור לך להיפטר ממארזי השוקולד...בסדר? אל תדאגי... >אני פשוט נשמה כזו שעוזרת לאנשים<

חצופים שניכם!!

פרח את כבר יש לך ילדים אז קיבלת מספיק שוקולדים וחומוס אני בטוחה שכבר עשקת את השוקולדים של גברת חומוס אחרי הלידה לי אין ילדים!! מגיע לי השוקולדים!!!

וי??../images/Emo12.gif

יש לי ילדים? איפה הם אז? אפאחד לא אמר לי...לא אמורים לשלוח איזה תזכיר לפני? >מישהו ראה את הילדים שלי? יודע בני כמה הם? כמה מהם יש? ואיך קוראים להם?<

sharonBir

New member
למה אמא שלי לא ככה?

אחרי הלידה היתה מצלצלת כל יום ומצקצקת "אוי, איזה חיים קשים יהיו לך!". שתבוא לעזור? פיייייייייייייייי, 'שתגעתי.

אנג אנג

שוב מזל טוב ואני מגלה לך סוד של נשים שעובר בדורות במשפחתי, אשה אחרי לידה חייבת לאכול שוקולדים ולשתות בירה שחורה כי א. היא מניקה ב. היא לא ישנה בצורה מסודרת. אגב זה נשמע לי בולשיט אבל זה לא הפריע לי לזלול שוקולדים. אני רוצה עודפעם להיות אחרי לידה! ומזל טוב בייב}}}{{{

רציתי

לכתוב משהו על זה שאת רוצה עוד פעם להיות אחרי לידה. אבל עדיף שאני לא אכתוב את זה...

../images/Emo12.gifאני לא מבינה

עברו 3 ימים ולא קיבלתי חבילות שוקולדים...

למעלה