תלות

רואה 6 6

New member
תלות

ברווקות למדתי לעשות המון דברים לבד. החלפתי גומיות בשירותים, הרכבתי רהיטי "עשה בעצמך" (המפרטים מעצבנים במיוחד),סחבתי דברים,הרגתי ג'וקים בלי לצרוח ו...הסתדרתי. היום אני לא עושה את כל אלה . יתכן שאני כבר לא יודעת איך (רק לצרוח מג'וק לא חזרתי לעשות). במקרה אני מדברת על עבודות פיזיות כי רגשית אני אדם עצמאי בהחלט. הענין הפיזי התנוון אצלי אבל גם כשהיה חי שנאתי ברמות. ניהייתי תלויה כנראה בעשייה הזו עבורי.
יש עוד דברים שאם אחזור ליהיות לבד יהיה לי מאוד קשה לנהל כמו חשיבה תקציבית. מאוד טוב לי שיש לי איזה מודל חזק לידי שמראה לי דוגמה.

כללית, אני יוצאת מכלל הנחה שאין מצב של זוגיות/קשר ללא מידה של תלות. זה מין רצף שאנחנו ממקמים עצמנו עליו,ולא תמיד במודע לכל ההיבטים ויש המון: טכניים,רגשיים,קוגניטיבים לפעמים... תמיד קיים משהו אחד לפחות שאתה מתנוון בו.
מה דעתכם? איך זה אצלכם?

Skar FaSe

New member
הניוון - לוא דוקא - קשור ל זוגיות

נהיית תלויה , כי קלטת שמישהו יכול לעזור לך עם זה,-אבל את אישה, אז זה 0k- והגיוני שלא אהבת לעשות את זה.
וכל הקטע של : ״זוגיות ללא מידה של תלות טכניים,רגשיים,קוגניטיבים״ - מה חדש בזה? את/ה - את/ה נותן/ת משהו אבל את/ה גם מקבל/ת בטכני וברגש בהכל - כמו טניס
אני אישית, אם אני מתנוון במשהו זה לא קשור לבחורה - לא מוותר על כלום -
&nbsp
&nbsp
בקשר ל - "MODEL" - זה דוקא מעולה - ובהכל - התקציב זאת סתאם דוגמא - אבל כל בן - אדם שרוצה להיות מקצוען במשהו,- אחת העיצות שהוא מקבל, זה למצא לעצמו ״model"- שכבר מומחה לזה - ולאמץ חלק מהשיטות למידה של ה -MODEL [ לא את כל השיטות כמובן- כי מה שעובד בישביל בן- אסם x, לא תמיד בישביל y אנחנו כולנו שונים עם preception אחר.] - if you want to be successful, do what successful people do"l" - אלכסנדר מוקדון שהיה נחשב לגאון אסטרטגי בזמנו גם היה לו את המודל שלו- שכחתי איך קראו לו.

&nbsp

רואה 6 6

New member
זה לא ש"קלטתי",וגם יתכן שהצד השני לא סובל את זה

וכמובן שאתה נותן מעצמך תמורות אחרות,אבל זה לא הענין. האנשים שמאבדים חברים, האנשים שמתקשים להחליט לבד,האנשים שחשים עזובים והכי קיצוני,אלה שנפטרים מהר אחר הראשון בזקנתם.
אז כל זה יכול ליהיות קטן ומקומי ואחרי הכל,רגשות אהבה יותרים צורך הדדי. זה פשוט יכול ליהיות יותר קיצוני והבון טון הוא לא להודות בזה ממש.

תלות זה מצב אנושי

כל עוד יש נתינה וקבלה מאוזנים לא צריכה להיות בעיה עם זה.
והתפתחות
יש לי הרגשה שאנשים לא מתפתחים מספיק או בכלל
אבל זה גם אם הם לבד
אולי להיות הורה זה מפתח בלית ברירה

למעלה