תלידומיד

נ ע מ ה17

New member
תלידומיד

ד"ר וסרמן שלום! רציתי לשאול אם יש לך ניסיון עם תלידומיד. אחרי שניסיתי כמעט את כל התרופות (ראפאסל, אימורן , מטוטרקסאט, רמיקייד ועוד כמה שבטח שכחתי), הרופא שלי המליץ על זה. האמת היא שאנחנו מתלבטים (אני וההורים שלי) אם כדאי לקחת את התרופה או לא. כבר כמעט ארבעה חודשים אני שותה רק מודולן ולא לוקחת שום תרופה, והוא מחזיק אותי אפילו יותר טוב מהתקופות של התרופות האחרות. ה-CRP שלי עדין גבוה, אבל לפני שבועיים הוא היה 2.5 (!), עכשיו הוא חזר ל-4, אבל גם עם שאר התרופות היה בערך בסביבה. מפסח לא קיבלתי עירויי ברזל אחרי שהייתי מקבלת כל שבוע, ובכל זאת כנראה שהגוף שלי מחזיק מעמד...
מה דעתך??? הרופא שלי דיי פסימי בנוגע לכל מצב, ולמרות שהוא מכיר אותי, הוא לא פתוח לרעיונות חדשים ונעול רק על שלו, גם את המודולן אנחנו "הצענו" לו. יש לי קרון כבר 9 שנים בלי שום רמיסיה, אבל בכל זאת, אין דעות טובות כ"כ על התרופה הזאת.. סליחה על השאלה הארוכה, ותודה רבה....!!! נ.ב מישהו יכול לפרסם את הכתובת של הפורום תמיכה? תודה..

מודולן ופרוביוטיקה

אם המחלה בשליטה תחת מודולן למה לשנות ולעבור לתלידומיד במיוחד שתלידומיד עובד כמעט באותו מנגנון של רמיקייד אם לא קשה לך עם המודולן יש המאמינים שטיפול תזונתי יעיל אישית הייתי נשאר על טיפול תזונתי ופרוביוטיקה רק בריאות

למעלה