תליון קפאין

בורה

New member
תליון קפאין

שלום לכל המוכשרות בפורום, נשימתי נעתקה מהדברים המדהימים שראיתי פה, וזה נתן לי רעיון למתנה לחברה טובה. אין לי שום נסיון בחרוזים, אז אם נראה לכם שאני קופצת מעל הפופיק שלי, תגידו ואקנה לה במקום ספר או משהו... אז ככה, אני רוצה להכין לה שרשרת עם תליון שהוא מולקולת קפאין. מצורפת תמונה של דגם פלסטיק של מולקולה כזאת. חשבתי להשתמש בחרוזי זכוכית, חרוזי מעצור,ובחוט מתכת שיכול לקבל צורה - לחיבור האטומים (חרוזים). אשמח לעצות. זה ממש לא חייב להיות מדוייק. תודה!

בורה

New member
וזה רישום סכמטי של מולקולת קפאין

אם למישהי יש רעיוו לדגם חרוזים ע"פי זה, אודה לה מאוד מאוד.

תעבדי עם חוט ברזל... נראה לי

תשרטטי לך את זה קודם כל כמו שעשית עכשיו ותתחילי לעבור עם עט על המסלול שאת צריכה לעשות עם החוט והחרוזים כדי שיתקבל לך מה שאת רוצה. הכי חשוב אל תאמרי נואש. אבל לפני שאת עושה את זה חכי לתשובות של התותחיות האמיתיות, אולי הן יקלו עליך... בהצלחהההה

בחיבור בין האטומים

אפשר להשתמש בבאגלים הן יקלו עליך את העבודה מאוד בסוף כל אטום תשמשי בונציה קטנה כדי לחזור לתוך האטום ולהמשיך הלאה עם החוט.

wildspirit

New member
וואו ../images/Emo3.gif איזו התחלה ../images/Emo24.gif

כל הכבוד
כמו שאמרו לך גרברה... ועידיתי אכן תשתמשי בחוט מתכת שיעזור לך לעצב את הצורה... אכן להשתמש בבאגלים בין החרוזים (חרוזים מאורכים שנראים כמו צינור) והם בעצם יסתירו את חוט המתכת. ואז גם לא תצטרכי לשים מעצורים בין החרוזים. אם את לא משתמשת בבאגלים אז אכן את צריכה להשתמש בחרוזי מעיכה (מעצורים) בהצלחה ונשמח לראות את התוצאה הסופית

למעלה