תליית כביסה

geni1

New member
תליית כביסה

כשאני מורידה כביסה מהחבל נשארים סימנים חזקים מהאטבים. יש למישהו רעיון איך למנוע?

אבא אסא

New member
לא לתלות עם אטבים חחח....

אנחנו תולים בתוך הבית על המתקן הזה שנפתח אז לא משתמשים עם האטבים... זזה מה זה מעצבן הסימנים האלו

רונקי

New member
כביסה ועיניינים

כשתולים כביסה ישירות בשמש היא מייבשת מאוד את הבד. כמו כן כשהבד ככה מתקשה יחד עם זאת נשאר הסימן של האטב... אז אולי אפשר לתלות לא ישירות לשמש.? אולי בצל?.

geni1

New member
כן,אבל...

עד מספר מסויים של חולצות. האמת,שזה מה שאני עושה לחולצות שלי. את שאר הכביסה אני תולה עם אטבים. כשאני מסתכלת סביבי אני לא רואה עוד אנשים שלובשים בגדים עם סימני אטבים עליהם. מוזר...

love88

New member
פתרון לאטבים, לשים אותם מתחת לבית

השחי. שמים החולצה עם הגב כלפי מעלה, רצוי הפוכה. ואז, היא מקופלת עד בית השחי. שם שמים האטב. חולצות עם צווארון, מקפלים כלפי פנים, ושמים האטב על החלת שמתחבר עם החולצה . זה יוצא בעורף מתחת לצוארון

דרדרית

New member
חושבת שכולם יסתכלו לך על....

הסימן מהאטבים???
חוצמזה - תמיד אפשר לגהץ...

geni1

New member
לא לזה התכוונתי

התכוונתי שלשאר האנשים אין סימנים כאלה

psa

New member
בוקר טוב. יום ושבוע נפלאים../images/Emo39.gif

אמי ,עד מאה ועשרים ,תולה כבסים כך שלא צריך לגהץ ולא רואים סימנים. את החולצות תולים מהקצה התחתון בעזרת שני אטבים. מכנסיים תולים מהרגליים -הפוכים. חולצות מאוד עדינות לתלות על קולב כפי שהוצע פה. עלה בדעתי רעיון-להדביק חתיכת דבק דו-צדדי (נייר הדבק הספוגי שיש לו דבק משני הצדדים ) בקצה של האטב שאוחז את הבגד. אפשר להכין 4 כאלה ,לנסות על בגדים ולראות את התוצאות. אם זה לא משאיר סימנים, להכין חבילת אטבים... בהצלחה.

תירתיר

New member
פשוט לקנות אטבים מתאימים...

יש כל מיני סוגי אטבים. ומצאתי סוג אחד שלא משאיר סימנים, צריך לחפש.יהיה קשה לי להסביר, אבל הצורה של קצה האטב הזה מזכירה קצת פינצטה-וזה לא לוחץ חזק על הבגד.

דרדרית

New member
אולי פשוט למסור ת'בגדים למכבסה???

חשבתם שיש לנו בארץ אוכלוסיה רחבה שלא מתחבטת בבעיה זו??? בקיבוצים נהוג עדיין למסור כביסה למכבסה של הקיבוץ. אין שם גם מגהץ ו/או קרש גיהוץ.. ושרשור שכזה היה מעורר תהיות בקרב הילדים שהיו וודאי שואלים.."מה זה אטב"??? חחחחחחחחחח שיהיה לכולם יום נפלא. אגה - יש פטנט לקיפול הכביסה??????

2אנגל

New member
ניתן לתלות את החולצות מלמטה

כלומר שהאטבים יתפסו את המכפלת של החולצה. רצוי להשתמש גם באטבים הפחות חזקים.

למעלה