תלמה ילין-ארוחה ליחיד

מוריקה

New member
תלמה ילין-ארוחה ליחיד

הייי .....שמעתי לא מזמן על סרט יפה מאוד מבית הספר תלמה ילין בשם "ארוחה ליחיד" ...ראיתם אותו? מה דעתכם עליו? מה המסר?האיכות טובה? תודה... ד"א: אני רוצה לדעת את כל זה בשביל לדעת מה האיכות של הסרטים כי אני מתכוונת להמשיך יג' יד' בבית ספר שלהם ואני רוצה לדעת כמה דברים..... תודה מראש

0mroosh

New member
את לא צריכה, לדעתי, לבדוק את

האיכות של התלמידים האחרים, כי אלו תומרים של תלמידים, לא של בית ספר ומכאן שהם מלווים בהמון אומנותיות ויצירתיות אישית. ויש משהו שאני לא מבין... למה ממשיכים יג'-יד' כשאפשר ללמוד בבית ספר מקצועי (כמו סם שפיגל, קמרה אובסקורה וכו')?

מוריקה

New member
לא יודעת

לא יודעת למה כי זה הבית ספר ששמעתי עליו ורציתי לראות סתם מה הדעות לגבי הסרטים וההצלחות אז שמעתי רק על הסרט והבית ספר הזה במקרה......

תלמה...

דווקא הסרט הזה היה אחד מהגרועים... בינתיים רק שני מחזורים סיימו את בית הספר אך הסרטים שהפיקו היו מצוינים... מהבולטים ביניהם - אבא גנוב, נקודת מבט, דגלי, מים עכורים, הילד שצעק זאב, הבטטה... כל הסרטים הללו השתתפו בפסטיבלים ותחרויות... את יכולה להתקשר לבית ספר ולבקש לרכוש את הדיוידי שיצא שמכיל את הסרטים האלו...

נמגמה בתלמה

מאו חלשה. תלמה חזקה בעיקר בתאטרון, מוזיקה ומחול. דווקא בקולנוע המגמה לא מספקת את הסחורה.

למעלה