תלמה מה שלומכם?

אמא יעל

New member
תלמה מה שלומכם?

מקוה שיש שיפור אצל ליאור, ונרגעתם. לגבי הכנס אל תצטערי, המידע שאני נחשפתי אליו לא היה מחדש לך. ערכו של הארוע היה יותר ברמה של מיקוד הקהיליה הפארא רפואית סביב הנושא (שהוא כה רחב), באופן ראשוני וכללי למדי. אני שמחתי לפגוש שם את קטרין שהשאילה לי את המעיל שלה (שרר שם קור אימים), ולהכיר את דורון יזהר. כמו כן פגשתי את הצוות של בית לורן והעליתי בפני חמדה את האפשרות לערוך סדרת מפגשים בנושא השיטות הטיפוליות השונות המוצעות היום, כדי לחשוף את ההורים לגישות לאסטרטגיות ולאידאולוגיות וכן לעודד אנשי מקצוע להתמקצע בתחום (אולי אף לקדם תיאום של מסגרת השתלמותית בהמשך - שכן חמדה ענתה שיש מחסור באנשי מקצוע והורים יהיו רק יותר מתוסכלים כאשר לא יצליחו להשיג את הטיפול לילדיהם). שיהיה לכם לילה שקט ומבריא. יעל.

doroniz

New member
מצטרף

תלמה, אני מצטרף לשאלתה של יעל - מה קורה אצלכם? נרגעו קצת הרוחות? האמת שגם אני כמעט ולא הגעתי לכנס כי אופיר שלנו (הקטן בו השנתיים) העלה חום בצורה מדאיגה בשבת אחה"צ כולל הקאות (איחס) וסתם מצב רח נחסי. בסוף אמא שלו נשארה איתו ואני נסעתי לכנס. מחר אני בתורנות, ונלך גם לראות מה שלום רופא הילדים שלו
. שמחתי לפגוש בכנס הורים מהפורום - נחמד להיפגש עם האנשים שמאחורי השמות. פגשתי גם רבים מאנשי המקצוע שטיפלו בעבר בעומר (אנשי מרכז מילמן בחיפה). במובן הזה הכנס היה מאוד מרגש מבחינתי. כמובן שההרצאות היו מעניינות אם כי לא חידשו לי הרבה. אבל כמ שכבר נכתב קודם, זה מאוד מעים לראות ולשמוע את ההתגייסות של כולם למען ילדינו ואת הצמאון לחלק מידע מתחומי מקצוע שונים. יש תקוה ויש לאן לשאוף. תלמה, תהיו בריאים וניפגש בכנס הבא, דורון.

../images/Emo4.gif כולנו נדבקנו מהוירוס הזה ../images/Emo12.gif

תודה על הברכות ואני מאחלת החלמה מהירה לאופיר
. אצלנו ליאור עדיין לא הבריא, אך בעלי חזר עם חום וצמרמורות ולי כואב כל הגוף והחום מתחיל לטפס... אבל היום יש מטפלת שתישאר חצי יום עם ליאור, כך שבעלי ילך לרופא ואולי יוכל לנוח קצת. אני לוקחת תרופה והולכת לעבוד... כי זה יום שיש לי הרבה ילדים בטיפול, לאמהות אין הקלות.. עד שהן נופלות תשדודות באמת.. שוב תודה על השיתוף בנושא הכנס, ואני מקווה שכולנו ואתם נהיה בריאים.
ממני.

../images/Emo184.gifתלמה שמרי על עצמך

חבל שאין לנו דרך לעזור לך חוץ מלהחל לך החלמה מהירה ושכול בני ביתך יחזרו לקו הבריאות . חמי כל פעם ששומע שהילד שלי נידבק באיזה שהוא וירוס הוא אומר לי סגרי את החלונות אל תתני להם לכנס תלמה סגרי את החלונות אל תתני להם להיכנס
אדית

לתלמה אני מאחלת לך המון ../images/Emo23.gif../images/Emo62.gif

אני לא יכולה כל כך לעזור לך כרגע, מאתמול אני אם כאב ראש פיצוץ
, זה מה שקורה כשלא שותים מספיק. כך שאני שולחת לך חיבוק ואור קטרין

למעלה