תלמידי ישראל מלכלכים גם מחנות השמדה תלמידי ישראל מלכלכים גם מחנות השמדה עצוב, מאוד עצוב
M maxiusis New member 16/4/06 #1 תלמידי ישראל מלכלכים גם מחנות השמדה תלמידי ישראל מלכלכים גם מחנות השמדה עצוב, מאוד עצוב
א אמאiהבתR New member 16/4/06 #2 באמת עצוב,עצוב ולא נעים אך הכותרת חוטאת לרוב הנוער שאינו כזה. חוטאת ומכלילה תחתה בני נוער רבים שכן מבינים את מסמעות המסע יודעים לכבד את המקום והמעמד.
באמת עצוב,עצוב ולא נעים אך הכותרת חוטאת לרוב הנוער שאינו כזה. חוטאת ומכלילה תחתה בני נוער רבים שכן מבינים את מסמעות המסע יודעים לכבד את המקום והמעמד.
א אזירפאל New member 17/4/06 #3 ../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif ואני חשבתי שהגבול שאליו אפשר להגיע הוא להיות עם אוזניות בתא גזים. פשוט... אין מילים.
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif ואני חשבתי שהגבול שאליו אפשר להגיע הוא להיות עם אוזניות בתא גזים. פשוט... אין מילים.
O Old Cat New member 17/4/06 #6 באמת? לא שמעת על הזמנת זונות מהרחוב לבילוי בחדר במלון? לא שמעת על נסיונות לעשות מנגל על השטיח בחדר?
א אזירפאל New member 17/4/06 #8 ../images/Emo118.gifאת מדברת על המלון, אני מדבר על מישהו מהמשלחת שלי שהאזין לפיפטי סנט כשהיינו בתא הגזים במיידאנק. זה נראה לי קצת יותר גרוע.
../images/Emo118.gifאת מדברת על המלון, אני מדבר על מישהו מהמשלחת שלי שהאזין לפיפטי סנט כשהיינו בתא הגזים במיידאנק. זה נראה לי קצת יותר גרוע.
I izikd New member 17/4/06 #4 תלמידי ישראל? סליחה? ומה עם המורים? והאחראיים? להם אין יד בדבר? ועוד איך כן! אני לא בא להצדיק חו"ח את התלמידים, אבל תזכרו שמעליהם יש את מארגני המשלחת, בין השאר המורים והמדריכים. הם אלו שאחראים לחלוקת האוכל והם גם אלו שצריכים לדאוג ולמנוע דברים כאלה.
תלמידי ישראל? סליחה? ומה עם המורים? והאחראיים? להם אין יד בדבר? ועוד איך כן! אני לא בא להצדיק חו"ח את התלמידים, אבל תזכרו שמעליהם יש את מארגני המשלחת, בין השאר המורים והמדריכים. הם אלו שאחראים לחלוקת האוכל והם גם אלו שצריכים לדאוג ולמנוע דברים כאלה.
ח חולת המירוץ New member 17/4/06 #7 צודק.. כמו כן זה עיניין של אחריות אישית וקבוצתית זה לא טיול עם המשפחה או עם חברים זה מסע לפולין ומי שלא הבין את זה, כנראה לא מתאים למסע מסוג שכזה...
צודק.. כמו כן זה עיניין של אחריות אישית וקבוצתית זה לא טיול עם המשפחה או עם חברים זה מסע לפולין ומי שלא הבין את זה, כנראה לא מתאים למסע מסוג שכזה...