תלמידי משלחת השחיתו חדר במלון בורשה

חייםלוי

Member
מנהל
קטסטרופה ../images/Emo10.gif אשתי לימדה

בבית הספר ההוא לפני שנים רבות בניהולו של אותו מנהל וגם אז היה שם חוסר משמעת והתפרעויות מדי פעם. אני מקווה שההורים של הילדים ישלמו הרבה כסף.

Eti No Name

New member
EW ../images/Emo14.gif

די איזו השפלה.

אבירן171

New member
רק זה?

שמעתי סיפור מאחד הטייסים באל על שמכיר את אחת הדיילות, הוא סיפר לי שאחד הנערים הרס כיסא אחד במטוס(מחיר של כיסא נע בין 200$-1000$ תלוי במחלקה ובמטוס(איירבוס או בואינג וכו')), שבר ידית, ותלש חגורה. אותו נער לא ישוב למטוס אל על בחייו. רק תראו איזה נוער מגעיל יש בארץ הזו. אין להם כבוד אפילו לאלו שמביאים אותם ליעודם בריאים ושלמים. בושה וחרפה. לדעתי, צריך לוודא שבני הנוער(במשלחות) יהיו כבולים באזיקים או כל הזמן תחת אבטחה(שתשולם מראש על ידי הנערים בלבד) שתתדאג, ואם תצטרך תפעיל כוח רב, שלא יחבלו בשום פרט במטוס. בקשר למלונות עצמם, מצלמות אבטחה(שגם הנערים ישלמו עליהם מראש וכל משלחת תהיה באותם חדרים), ובנוסף לשלול להם את הדרכון לכל החיים במידה ואכן יחבלו. בברכה, אבירן..

יש לי שאלה מהפעם הראשונה שאתה כותב

אתה כותב דברים באמת או שאתה חי לך בעולם ההזוי שלך וממציא דברים?אתה באמת מתכוון לדברים שאתה כותב או שזה יוצא לך בלי שליטה? כי אם אתה רציני ואת לא איזה טרול...יש לי טלפון של אחד שמטפל בכאלה מצבים....קוראים לזה...שניה תן לי להיזכר... אהה פ-ס-י-כ-ו-ל-ו-ג... אתה בן אדם הזוי לגמרי

מדריך1

New member
פרופורציה נכונה

באתר חזרו מלה במלה על הכתבה שפורסמה היום במעריב. אין כאן כל פרופורציה. מנהל בית הספר כשל, עירית תל אביב כשלה, המורים כשלו והתוצאה באה לידי ביטוי במקרה שכזה. הייתי למעלה מ- 50 פעם בפולין, כמדריך וגם כמי שניהל משלחות של 120 , 150 תלמידים קרו כל מיני דברים, אך דבר שכזה מעולם לא.

אבירן171

New member
זה שדבר כזה מעולם לא קרה

לא אומר שלא יכול לקרות, וזה לא שלא היו מקרים כאלו כי היו. זה בדיוק כמו להגיד, שעידן הקרח היה לפני מליוני שנים ולא יהיה שוב, אבל אנחנו יודעים טוב מאוד שעידן קרח נוסף קרב ובא, זה רק עניין של זמן אבל הוא יבוא אם נרצה ואם לא(בזכותנו הוא יבוא למקרה שתהיתם).אתה לא מאמין על המחירים של הדברים במטוס? לך תשאל את בואינג כמה עולים לה כל הכנת המטוס(בשבילך אני אגיד לך, שB747-200, שהוא מטוס מטען עם 4 מנועים(יש גירסת לא מטען אבל אל על משתמשת בו רק למטען) עולה 48 מיליון דולר. B747-400 שהוא מטוס עם 4 מנועים וקצת יותר מ1000 נוסעים עולה כ247 מיליון דולר.)בקשר לנער, הוא הוחרם מאל על וכל פעם שינסה להזמין כרטיס ויביא את שמו, הוא לא יוכל לעלות רק על טיסות אל על. הם לא רוצים אותו שיהרוס להם את המטוס ולהגיד את האמת, אני לא רוצה אותו בשום מקום מחוץ לישראל. בברכה, אבירן..

מדריך1

New member
ברבורם,ברבורים

שוב אתה מברבר תגובתך אינה רלבנטית, אינך יודע על מה ולמה , כבר כתבתי לך שיש לך בעיה בהנת הנקרא, פרושו אינך מבין מה אתה קורא. שב בשקט

Old Cat

New member
אתה מוכן להפסיק לקשקש?

עוד לא היתה תגובה שלך שבה לא הבנו שאתה שטוף מוח בעניני מטוסים וטיסות. אז לא הכל בחיים קשור למטוסים ולטיסות וגםן הידע שלך יורת חובבני מאשר מקצועי. אז פשוט - אם אין לך מה לכתוב לענין עדיף שלא תכתוב כלום.

חייםלוי

Member
מנהל
ברור שיש כאן כישלון רבתי

המנהל הזה לא יודע להטיל מרות כבר הרבה שנים והתלמידים בבית הספר אצלו משתוללים חופשי. הפרופורציה היא בכך שצריכים לזכור שלא משלחת שלמה עשתה את הדברים (אני יודע שזה לא כתוב) אלא שני ילדים ששברו כל כלל. מכאן ועד להצהיר הצהרות שלא צריכים להוציא יותר מסעות לפולין (והיה כבר מי שהציע) הדרך ארוכה.

מדריך1

New member
תגובה

איני יודע מי הצהיר , את המסעות לפולין לא ניתן יהיה לעצור, כל זמן שאנחנו מדינה דמוקרטית, וישנו נוער יהודי פה. היות וזהו בזיון קולוסאלי, בביס זה, הוא כן, צריך להיענש , עד אשר יוכיח שהוא ראוי להוציא תלמידים לפולין. לדוגמא- עד אשר תשב ועדת מחנכים בביהס ותוציא מסמך מחייב שבו יוגדרו בכתובים מי התלמיד הראוי לצאת לפולין, יוגדרו מה פרופיל המורים הראויים ללוות תלמידים לפולין, יוגדרו התהליכים החינוכיים שהתלמידים חייבים לעבור פה בארץ, במסגרת הכנתם , ויש עוד. עכד אשר זה יקרה , אין בית ספר זה ראוי להוציא תלמידים לפולין, גם אם הרוב לא פשע. אנו יודעים רק מה שפורסם בעתון, וידוע מי נתפס, אך מה אם אלה שלא נתפסו.

Naych

New member
נו באמת

אתה חושב שמסמך שמורים יוציאו יוכל להגביל את המקרים הללו? אני יכול להגיד ממקור ראשון, מהמסע שלי, שיצאו רק אנשים איכותיים ובאמת באמת אנשים טובים עם ערכים, מבית טוב, הכל טוב- אבל הכל היה תלוי במצברוח שלהם באותו רגע. באם הם פגשו אלכוהול בטעות או לא. שום מסמך שבעולם לא יכול לעצור ילד לעשות מה שהוא רוצה. פשוט צריך שאנשים לא ירצו לעשות את הבלאגנים האלה..

trigotrigo

New member
זה לא שלא ניתן, אלא יתרה מכך,

שאסור לעצור את המסעות לפולין... יש יותר דברים בקנקן מאשר מבחוץ לו

אבירן171

New member
שיטה טובה להענשה

שמשומשת רבות בארצות הברית, מענישים עונש קולקטיבי ואז מופעל הלחץ על המופרעים עד כמעט למצב שרוצחים אותם(ואם אתם יפי נפש ישראלים שכל מה שאומרים לכם נשמע קיצוני אז תקראו חדשות כי היו מקרים כאלו) ואוטומטית הכל משתפר. למרות ששם לא מוציאים משלחות וטיולי בית ספר זה רק לכיתות הנמוכות, עדיין זה מרתיע לא רק אותם אלא גם שותף לתא כלא שאומרים לו שלא יקבל אוכל עד ששותפו לא ירגע, וזה עוזר. הענשה צריכה להיות מדוייקת וקטלנית, לפגוע איפה שכואב ולצרוב עד שלומדים ובנוסף להשאיר סימן למען ירא ויזכור לא לעשות שוב. עכשיו תפרשו את זה לעונש. בברכה, אבירן.. נ.ב: ל"מדריך" אני מבין מה אני קורא ואני נותן דוגמאות מהחיים לאיכות הנוער בישראל.

חייםלוי

Member
מנהל
הענשה קולקטיבית "עד כמעט למצב

שרוצחים אותם" לא טוב ולא נכון בשום מקום. אני מבין שאתה אמריקאי ומתלהב מכל מה שקורה שם אבל אין מה להתלהב יותר מדי מהם. אצלם, היו כמה פעמים רציחות בבתי ספר ואני לא ממש רוצה לחקות את מה שקורה בבתי הספר שם לכאן. אני מציע שאם יש לך משהו לתרום בנושא המסע לפולין אז טוב. להכניס בכל הודעה מטוסים וארה"ב זה לא ממש מוסיף.

Old Cat

New member
לפרופורציה נכונה: הכשל הראשוני

של ההורים! לא ברור מדוע העיריה כשלה (אלא אם כוונתך למינוי המנהל מלכתחילה) אבל אני רואה הכשלון קודם כל בבית ההורים.

מדריך1

New member
כשל ראשוני

ההורים מזמן אבדו-בחלק מן המקרים- את סמכותם ההורית. המשלחות לפולין אינן קשורות להורים ו או לחינוך ילדיהם הפרטיים. הכל ענין של הכנה נכונה וראויה בבית הספר, ולכן, האחריות נופלת על מינהלת בית הספר. לגבי העיריה- קודם כל ביהס הנ"ל שייך לעירית תל אביב, העיריה קובעת שם הכל. אני חוזר- הכל. עם העיריחה היתה קובעת קריטריונים ליוצאים לפולין, אזי היתה נחסכת הרבה עגמת נפש. יצא לי להדריך לפני שנים במשלחת של עירית ת"א, היינו שם 4 אוטובוסים, מבתי ספר שונים ברחבי העיר, מנהל המשלחת היה ראש השירות הפסיכולוגי , של העיריה, סגן ראש העיר היה אחראי על ההכנה של התלמידים עד ליציאה, וזה נראה אחרת לגמרי. לא היתה גם בעית משמעת אחת במשך כל המסע.

למעלה