תלמידי תקשורת שנים א' וב'
כנסו

תלמידי תקשורת שנים א' וב'../images/Emo35.gifכנסו../images/Emo70.gif

תלמידי תקשורת שנה א' וב' היי, בעודי אורזת לקראת המעבר למעונות מצאתי מקראות (כחדשות) לשנים א' וב' לקורסים השונים בתקשורת. (אני שנה ג' כך שהן עדכניות ובמצב טוב) אנא מכם תודיעו לי אם אתם מעוניינים- אין לי מה לעשות איתן ככה שרק אם מישהו מעוניין אארוז אותן ואביא למעונות. מבחינתי אחרת הן סתם צוברות אבק ואני בטח לא אסחב אותן סתם...אז כל המעוניינים/מתעניינים מוזמנים לפנות במסרים. להלן רשימה חלקית של "האוצרות": מקראה של שפה ותקשורת - נקייה, כחדשה, ללא סימונים במרקר אפילו מבוא לתקשורת המונים - כנ"ל, כחדשות, חלקים א' וב' מבוא לתקשורת המונים - חוברת סיכומי מאמרים חוברת מבחנים במבוא לתקשורת המונים היבטים פסיכולוגיים - יש מעט סימונים במרקר, חוץ מזה המקראות נקיות ומסודרות, חלקים א' וב' היבטים פסיכולוגיים - מקראה נוספת, מסודרת אך יש סימנים במרקר - אתם הרי לא הולכים לקרוא מאות עמודים באנגלית? אז שתדעו מה חשוב היבטים פסיכולוגיים - חוברת עזר להרצאות המקראות נמכרו לי ב30 עד 40 ש"ח. אני מוכרת אותן ב10ש"ח בלבד!!! את החוברות אתן בחינם למי שיקנה מקראה... מבדיקת הסילבוסים עולה כי באמת אין שינויים משמעותיים בקורסים האלה משנה לשנה כך שנראה לי שכדאי אבל אתם תחליטו...

למעלה