תלמיד צריך עזרה דחוף!

shualpower

New member
תלמיד צריך עזרה דחוף!

או קיי.. אני תלמיד בכיתה ט´ בן 14.5 יש לי בעיה גדולה מאוד... לא הלכתי לבית ספר אלוהים יודע כמה זמן ההורים שלי לא יודעים, הם רק יודעים שאני מבריז הרבה ואני לא יכול לחזור ללימודים... מה אני אגיד למורה שלי? שהייתי חולה? איך אני יכול לחזור ללמוד? בבקשה לעזור לי... shualpower

sshoshan

New member
ברז../images/Emo50.gif

אין פה בכלל אפשרות להתחמק. אני מציעה לך ללכת בשני מישורים מקבילים: אחד עם היועצת של בית הספר.לגלות לה מה קורה ולבקש שהיא תעזור לך להשתלב חזרה,וגם תדבר ותעדכן את כל המורים על כך שחזרת כדי שלא יבררו את הענין לפני כל הכתה. שני,כמובן,עם ההורים.זה בטח יהיה יותר קשה ומביך,אבל הם חייבים לדעת את האמת,ולו רק בגלל חוק חינוך חובה.אחרי שהם יכעסו ואולי גם ינקטו סנקציות שונות-אני מניחה שהם יעריכו את זה שגילית להם וינסו לעזור.

ruth912

New member
אל תהסס לפנות למישהו שאתה בוטח בו

בבית הספר. זו יכולה להיות היועצת או אחד המורים שאיתו יצרת קשר טוב. שתף אותם בבעיה ויחד תחליטו איך לערב את ההורים ואיך לשפר את תפקודך בבית הספר. אם קשה לך לפנות באופו אישי אתה יכול לכתוב מכתב או לבקש מאחד החברים שלך שיפנה לאחד הגורמים.....בהצלחה

שלךhamora

New member
פנה למישהו שאתה בוטח בו שיעשה גישור

חבר יקר, לכל אחד ואחת מאיתנו קורים דברים...ברגע שמכירים בחולשה ,אוספים את הכוחות להתגבר עליה, חשוב לעצמך? למה הברזת? איפה היית? אילו תשובות שאתה צריך לתת לעצמך, עכשיו פנה לגורם-לאדם שאתה סומך עליו-שיעשה את הגישור המתאים בין ההורים למורים ואליך,כך שתתחייב להשלים בעזרת המורים את חומרי הלימוד שהחמצת,ולהיות תלמיד טוב- ככל שתוכל בתנאים המתאימים לך, חשוב, אולי היו לך קשיים שסרבת לשתף בהם אחרים? עכשיו זה הזמן לשתף, אשמח להמשיך לשאול אותך שאלות עד לבירור ,גם בכתובת הדוא"ל שלי המצורפת לפורום זה. אם תרצה צרף מספר טלפון ושם,ואשוחח עימך ישירות

למעלה