תלתן ארבע עלי (ומזל רע)?

תלתן ארבע עלי (ומזל רע)?

האם קיימת אמונה כזו שאם מקבלים ממישהו ולא מוצאים בעצמך תלתן ארבע עלי זה מביא מזל רע?

סויה 1

New member
תלתן ארבע עלי-מזל טוב.

זהו תלתן בעל ארבעה עלים.(הרגיל בן שלושה).לפי האמונה הטפלה מציאת תלתן כזה מביאה מזל טוב.אחד המקורות לאמונה זו היא המסורת האירית. התלתן הארבע עלי,נחשב אחד מסמלי "פטריק הקדוש"(הפטרון של אירלנד ומבשר הנצרות באי) לפי מסורת זו העלה הראשון מסמל תקווה השני מסמל אמונה השלישי מסמל אהבה והרביעי מסמל מזל.

פרות אוכלות כאלו כל יום ../images/Emo4.gif

ומרוב מזל שוחטים אותן באכזריות ועושים מהן סטייקים
תלתן גורם אלרגיה להרבה אנשים,כמו קדחת השחת.

רסקול

New member
רק היהודים שוחטים באכזריות

באירופה מקובל נוהג שחיטה הומנית.

סויה 1

New member
אתה נודניק...../images/Emo10.gif

|איך הגעת מהתלתן הארבע עלי לפרות?אל תאכל בשר..תהייה צימחוני...אולי תקטר פחות(
ובקשר לאלרגיה שלך...אם תחזור "לעמוקה" ותתפלל בכוונה ...תרגיש הרבה יותר טוב.

לא מבין את השאלה ששאלת ../images/Emo4.gif

תלתן ואספסת משמשים מזון לבהמות לא ? ופרה אוכלת תלתן במרעה. לא יפה לעשות צחוק מאלרגיות של אנשים ומנעליים של נפטרות
אנשים שואלים פה שאלות רציניות ואת לועגת לנו. חושבני שלא אמשיך לכתוב בפורום כה חסר רגישות וציני. לפחות יש כאן אדון אחד מחיפה שהציל נער ממוות,הצדיק היחיד בסדום אם יותר לי להביע דעתי

סויה 1

New member
תשובה

מר "קתטר המקטר" את התלתן ה-ארבע עלי...לא אוכלים לא מריחים וחלילה לא מסניפים. רק מסתכלים ......... האדון אשר התייחסת אליו הוא -מר קרמר חבר וותיק ומכובד בפורום ,אוצר בלום של ידע על אמונות טפלות. האדון קרמר איש אמין ורציני וחף מכל רגש של עוקצנות או ציניות.

אבל ראיתי לא פעם למכירה ../images/Emo4.gif

ברשתות השיווק הגדולות תלתן מעורב בחמציץ ושאר עשבים ונבטים לסלט.האם לדעתך איש אינו רוכש אותם
חשבתי לתומי שהמוצרים המוצגים שם כולם למכירה. לדעתי תלתן אוכלים כתוסף לסלט.מחר כשאלך לקנות מיץ שזיפים אבדוק שוב לוודא שאינני טועה ומטעה. מר קרמר הוא אכן נכס חשוב ביותר לפורום שלכם.מעטים האנשים אשר זכו להציל חיי אחרים תוך הקרבה עצמית. אינני מבין את כוונתך בכותבך עליו-אכן ראוי האדון לכל התשבחות המורעפות עליו. להיות בגילו ועדיין לטפס על אנטנות
כל הכבוד !

רסקול

New member
אתה אכן מצדיק את הניק שלך

גם מטפטף באיטיות וגם מתלונן בלי הכרה.
תלונות להעביר לפורום משוב או למנהל הנעדר-נוכח של הפורום הזה.

ללעוג לבעיותיו הרפואיות של אדם ../images/Emo4.gif

ולהלבין פניו ברבים איננה תכונה אשר מעידה על אצילות או עודף מחשבה.... מי הוא מנהל לפורום ? האם הוא רופא מוסמך? אינני מתלונן באזנייך,אנא התעלם ממני אם כך תחוש בנוח יותר.

לא תתנו לי ללכת עם השטויות שלכם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני מת ללכת לנוח ואתם עם השטויות שלכם הורגים אותי
התחלתם עם תלתן וכבר שחטתם פרות והגעתם עד למנהל ולברוגז בינכם
מה יש לכם אתם מה
כל ישראל חברים זה לזה
לא שמעתם אף פעם
צאו מהקטעים האלו של לפגוע אחד בשני למה כולנו יהודים פה
אין לנו נספיק צרות עם האוייבים שלנו
הקדוש ברוך הוא מתעצב עכשיו חב"לז לראות אותכם רבים סתם
על שנאת חינם חרב בית המקדש
ואצלנו זה השחיטה הכי טובה רסקול אחי
ככה שהחיה סובלת הכי מעט וגם אין לה כאבים בכלל והיא מתה מהר בלי לסבול
ואתה אדוני עזוב אותך ממנהל הפורום אל תטריד אותו למה הוא לא רופא ואין לו זמן לשטויות
פה בפורום אנחנו פותרים בעיות בעצמנו בלי לפנות למי שלא צריך סתם
רסקול לא לעג לך רק חמד איתך לצון זה הכל אל תתרגש ממנו יותר מדי
שבוע טוב

רסקול

New member
אני שמח לגלות שבעיות הטפטוף והגומי

לא משפיעות על קצב הכתיבה.

סויה 1

New member
אנחנו לא לועגים לבעיות הרפואיות שלך...

מאחלים לך בריאות טובה ואריכות ימים.ואם יש צורך אפילו נערוך מגבית בשבילך, ונרכוש עבורך קתטר משובח תוצרת התעשייה הישראלית.

למעלה