תלת בצבא.?

Pavelarts

New member
תלת בצבא.?

היי לכולם :) אני זוכר פעם היה פה קישור לתמונה לעבוד כאנימטור בצבא... מישהו יכול אולי להביא לי לינק לתמונה? דרך הגב אני חדש :) תוכלו לראות את האתר עם עבודות שלי www.members.lycos.co.uk/pavelart אין בו כל כך הרבה תלת כי לא עשיתי הרבה בזמן האחרון ..... מחכה לתגובות.

slylendro

New member
hail

dragonlore שפה לפעמים עובד במשהו תלת מימד בצבא, לא? טוב עברו איזה שנתיים יכול להיות שאני טועה =]

arnonr

New member
אם כבר נתת פה וידוי אמיץ..

ובלי שום קשר ל-3D, תפסו אותך פעם באזרחות
או שאנשים רק מאיימים?

galrt

New member
לא היינו ברחובות, אז לא

אבל פעם בדרך הביתה, איזה גולנציק ארס קטן איים אבל לא עשה כלום. רק לדבר הם יודעים. תשמע אני שמח שהגעת לשם, זה לפי דעתי אחת הכומתות הכי טובות שאפשר להשים. זה שהעבודה היא חרא זה משהו אחר..אבל מקבלים הרבה מאד תשומת לב.

Pavelarts

New member
לא הבנתי

GALRT אז אתה היית עובד בצבא 3D ? מה עשית שם בדיוק... דרך הגב יש לך החלה עבודות...... מישהו בכלל יודע איך להתקבל לעבודה כזאת. תודה

galrt

New member
אני וdragon

היינו באותה יחידה רק שהוא בא אחרי שעזבתי. שנינו שוטרים צבאים שהתמזל מזלנו להגיע למקפדה בבקום ולעשות "גרפיקה" in power point, תאמין לי אולי כבר עדיף היה להיות שוטר ברחוב עם מה שאני עברתי, לא יודע מה עם dragon. אני כבר מזמן לא שם, בחו"ל\ארץ כרגע. dragon נמצא בלונדון.

DeathWing

New member
חה.. פגישת מחזור...

יוצא כלא 4, מודיעין לשעבר...פגשתי את dragon גם במהלך שיטוטי בין הבסיסים...

מתי אתה מתגייס?

אם מעניין אותך להיות תלתיסט+פלאשיסט ביחידה קרבית מובחרת ולהיות חלק מצוות פיתוח ההדרכה, ואם יש לך פרופיל לא קרבי או שאתה מתנדב, תשלח אלי מייל, עם פרטים מזהים ואני אצור איתך קשר: [email protected]

למעלה