תלת מימד באוטוקד

אופיר @

New member
תלת מימד באוטוקד

רציתי לדעת בבקשה אם מישהו יודע איפה אפשר ללמוד תלת מימד באוטוקד. תודה

eldarinn

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

אפשר גם אפשר, מה שרק מסבך מאד את העניינים (משתמשים בו בעיקר לצורות גאומטריות מוגדרות כמו בארכיטקטורה). קובץ תלת מימד הוא DXF ונתמך גם לעבודות רנדר בתוכנות חיצוניות כמעט בכל התוכנות. בכל אופן אם אתה רוצה לעבוד בתלת מימד עדיף שתפנה את משאבייך וזמנך לתכנה שעוסקת יותר בתחום ספציפית. בהצלחה!

אופיר @

New member
eldarim תודה אבל לא ענית לי

אני רוצה לדעת איפה אפשר ללמוד על התלת מימד באוטוקד. תודה

eldarinn

New member
צודק שכחתי!! ../images/Emo42.gif

יש קישורים באתר של AUTODESK ודרך אגב אם כבר AUTODESK אני ממליץ לך לראות את הקישורית ל INVENTOR 5 שהוא למעשה פתרון התלת מימד החדש שלהם לנושא הנדסה דו-מימדית - שווה בדיקה! כמו כן תבדוק את פרק שתיים בלינק השני, אולי זה יעזור.

אופיר @

New member
eldarim -יש מישהו (אנושי) שמלמד ?

אני צריך את זה בשביל מישהו שעובד על אוטוקד וביקש ממני לבדוק לו איפה אפשר ללמוד את התלת מימד באוטוקד. הוא מחפש ביה"ס כלשהו או אפילו מורה פרטי,אז אני אודה לך אם תוכל לכוון אותי. תודה רבה בינתיים על התשובות אופיר

eldarinn

New member
יש סיכוי ../images/Emo45.gif

אני אישית לא מכיר אבל תבדוק אצל נציגי אוטודסק בארץ, אני מניח שהם מקושרים היטב למשתמשים בארץ ומעריך שיש להם גם קורסים בנושא: TBM Software Ltd 5 Simtat Ha’maalot Ramat-Gan 52489 Israel Jacob Dunkelman President +972-3-6726306 +972-3-6738603 FAX Specialization/Products Manufacturing או: Autodesk System Centre Tovna Digital Engineering Ltd 136a Ben Gurion Ramat-Gan 52434 Israel Koby Zucker President +972-3-6737317 +972-3-6731635 FAX Specialization/Products Building Design, AAD-Land Development

למעלה