תלת מימד למתחילים ...

1Unicorn1

New member
תלת מימד למתחילים ...

אשמח להצעות לתוכנות+מדריכים ידידותיים למתחילים ... תודה |4u|

מיכאל ג

New member
מדריכים רשמיים ותוכנת נסיון למקס

האמת, אני תופס טרמפ על ההודעה הזו כדי לעלות לינקים לטריאל של מקס ולטוטוריאלים של דיסקריט למקס... אני מקווה שהלינקים יעבדו! (אין לי FTP מהעבודה אז לא יכולתי לבדוק) אם אלו אותם טוטוריאלים שמגיעים עם התוכנה הקנויה הם מאוד מאוד מומלצים. הורדת תוכנת נסיון: ftp://ftp.discreet.com/pub2/web/products/3dsmax/v7trial/3dsmax7_Reference.exe טוטוריאלים למתחילים: ftp://ftp.discreet.com/pub2/web/products/3dsmax/v7trial/tutorials/Introductory_tutorials.exe טוטוריאלים למתקדמים: ftp://ftp.discreet.com/pub2/web/products/3dsmax/v7trial/tutorials/Design_visualization_professional_tutorials.exe טוטוריאלים לפיתוח משחקים: ftp://ftp.discreet.com/pub2/web/products/3dsmax/v7trial/tutorials/Games_professional_tutorials.exe טוטוריאלים לאנימציה ודמויות: ftp://ftp.discreet.com/pub2/web/products/3dsmax/v7trial/tutorials/Character_animation_professional_tutorials.exe טוטוריאלים לברודקאסט: ftp://ftp.discreet.com/pub2/web/products/3dsmax/v7trial/tutorials/Film_Video_professional_tutorials.exe טוטוריאלים למנטל ריי (רענדור מתקדם): ftp://ftp.discreet.com/pub2/web/products/3dsmax/v7trial/tutorials/mental_ray_tutorials.exe טוטוריאלים לריאקטור (פיזיקה ודינמיקה) ftp://ftp.discreet.com/pub2/web/products/3dsmax/v7trial/tutorials/reactor_tutorials.exe

מיכאל ג

New member
רגע, צריך תיקון, שכחתי את הדמו

הלינק הראשון הוא לא הדמו אלא קובץ העזרה. הדמו נמצא ב: ftp://ftp.discreet.com/pub2/web/products/3dsmax/v7trial/3dsmax7new.exe

מיכאל ג

New member
תוכנות למתחילים

שנית תוכנות BRYCE - תוכנה שבעיקר יוצרת נופים אבל יש בה כל מיני אובייקטים מוכנים, יש בה הרבה דברים אוטומטיים ולא הרבה אפשרויות להגיע למשהו מקורי באמת. אבל זו דרך טובה להתנסות. POSER - תוכנה שעובדת טוב עם ברייס, ליצירת דמויות אנושיות. רק תהיה מוכן לזה שבפורום הזה אין להן משתמשים, והן לא נחשבות מקצועיות. אתה יכול לבחור בדרך אחרת ולקפוץ למים העמוקים, להוריד את התוכנה והטוטוריאלים ששמתי בהודעה הקודמת, להתקין את הכל, ולנסות בעצמך. למקס יש הרבה משתמשים בפורום הזה.

למעלה